kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Seele said: aldim geziyorum böyle http://poorlydressed.files.wordpress.com/2011/11/forever-alone.jpg nerden aldin ben de alicam lan bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 satilmiyor bu resmin aynisi ciktisini aldim sonra iyi kalite foreveralone resmiyle baskiciya gittim yaptirdim. Bunun rengi cok kötü google'la bekli satilan bir yer bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 pfff fag bile olamadim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hep boyle beklemektense onumdeki firsatlari kacirmamaya karar verdim beyler. :) hayat tuhaf lan, cok tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://1.bp.blogspot.com/-81FMrDkvTiE/ToGbr6TDzfI/AAAAAAAABBE/quvfYwRas0w/s1600/Mary-Elizabeth-Winstead-Hot-Wallpapers-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hahaha komik olmus.boyle devam go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 nomsaR said: kalitesizlik can sıkıcıydı ya, devam da etti "tanımadığım birisi tanıdığım birisine göre her zaman daha çekici gelir" diye. 2 hafta falan görüştük sonra bu lafları çıkaramadım aklımdan hehe. lise ergenlik terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 olm dun baska bi kizla samimiyet artiverdi birden.biraz alkolun de etkisi vardi ama bugun ayik kafayla dusununce hop dedim noluyo, zamana birakalim dedik sonra. sizden 4 yas buyuk biriyle cikarmiydiniz? kafama takilan sey bu su an... btw; msj attigim kizdan hala cvp gelmedi.bu saatten sonra da gelmez artik.5 gun gecti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yorum yapinsana yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ahaha abi çok gerilim yaratıosun kız mevzusunda rahatla biraz.4 yaş birşey değil.evlenmiceksin sonuçta git gez seviş.facebuktan yapma ama bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 mesajıma cevap beklediğim kişi ilk defa chatte online oldu. ama bişe yazamıyorum. :( ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yazma agalit =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 direk yaz aga, senin gibi en az iki uc adam daha vardir. sonra kizin yeni relationship statusunu gorup kahrolmayasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 gorursen begen asdlşkgjasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben sana seviyom yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yazmadim beyler. attigim mesaja malesef cevap gelmedi. onumuzdeki maclara bakicaz artik. su benden 4 yas buyuk hatunun niyetini anlamaya calisicam. 30 yasinda biri tehlikeli cunku evlenme istekleri had safhada oluyor cogunun bu yaslarda. yakinda yeni konularla gorusmek uzere sdfdsf.. burda actigim konulari bi ara toplayip arsiv yapayim ya, ilerde eglence olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kozalak said: yazmadim beyler. attigim mesaja malesef cevap gelmedi. onumuzdeki maclara bakicaz artik. su benden 4 yas buyuk hatunun niyetini anlamaya calisicam. 30 yasinda biri tehlikeli cunku evlenme istekleri had safhada oluyor cogunun bu yaslarda. yakinda yeni konularla gorusmek uzere sdfdsf.. burda actigim konulari bi ara toplayip arsiv yapayim ya, ilerde eglence olur :Demin ol tam tersi eğer yaş 30 evlilik yok ve ortamı varsa daha çok eğlenmek ve bol bol sevişmekle geçiyor ilişkileri. Kendimden biliyorum bende hep 27 ve 33 yaş aralğında takılıyorum hem sohbetler eğlenceler güzel olur hem de düzenli bir ilişkin oluyor o yüzden evlenme olayı yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kozalak said: forgiver said: google: "kızın ismi soyadı" yaptın mı aa bak bunu yapmamistim, deneyeyim bi klasiklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 LucifeL said: kozalak said: yazmadim beyler. attigim mesaja malesef cevap gelmedi. onumuzdeki maclara bakicaz artik. su benden 4 yas buyuk hatunun niyetini anlamaya calisicam. 30 yasinda biri tehlikeli cunku evlenme istekleri had safhada oluyor cogunun bu yaslarda. yakinda yeni konularla gorusmek uzere sdfdsf.. burda actigim konulari bi ara toplayip arsiv yapayim ya, ilerde eglence olur :Demin ol tam tersi eğer yaş 30 evlilik yok ve ortamı varsa daha çok eğlenmek ve bol bol sevişmekle geçiyor ilişkileri. Kendimden biliyorum bende hep 27 ve 33 yaş aralğında takılıyorum hem sohbetler eğlenceler güzel olur hem de düzenli bir ilişkin oluyor o yüzden evlenme olayı yalan... abi zaten sıkıntı su, kizin pek oyle ortami yok benim gordugum kadariyla.calisiyor+master yapiyor su an.master bitmek uzere, doktoraya basliycak yakinda da. bu yuzden o sekilde dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sperm donörü arıyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kozalak said: LucifeL said: kozalak said: yazmadim beyler. attigim mesaja malesef cevap gelmedi. onumuzdeki maclara bakicaz artik. su benden 4 yas buyuk hatunun niyetini anlamaya calisicam. 30 yasinda biri tehlikeli cunku evlenme istekleri had safhada oluyor cogunun bu yaslarda. yakinda yeni konularla gorusmek uzere sdfdsf.. burda actigim konulari bi ara toplayip arsiv yapayim ya, ilerde eglence olur :Demin ol tam tersi eğer yaş 30 evlilik yok ve ortamı varsa daha çok eğlenmek ve bol bol sevişmekle geçiyor ilişkileri. Kendimden biliyorum bende hep 27 ve 33 yaş aralğında takılıyorum hem sohbetler eğlenceler güzel olur hem de düzenli bir ilişkin oluyor o yüzden evlenme olayı yalan... abi zaten sıkıntı su, kizin pek oyle ortami yok benim gordugum kadariyla.calisiyor+master yapiyor su an.master bitmek uzere, doktoraya basliycak yakinda da. bu yuzden o sekilde dusunuyorum.O zaman daha iyi iyice sosyalleşince ayçiçeği gibi açılır saçılır sıkıntı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Seni iğneylen uyutup 17 kez beraber olacak ve spermlerini vudu büyüsü yapmak için çalacak!! kaaaaaaaaçççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Abi 27-35 yaş arası hatunlar eskiden di o evde kaldım olayları.Günümüz şartlarında artık,özgürler ve ekonomik olarak da ayakta oldukları için,evlilikten ziyade hayatı yaşamak istiyorlar. Hele ki kendinden küçük olan insanlarla yakınlaşma içerisinde ise sadece yüksek performans ve daha fazla sosyal ve cinsel eğlence istediği içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://files.sharenator.com/yao_ming_meme_The_Musical_Talent_of_Sharenator-s270x214-267867-535.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tamam da abi nasi sosyallesecek bu sahis bir yandan calisip bir yandan okurken.odevi olacak, projesi olacak, dersi olacak vsvs... yakinda anlariz dedigin gibiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar