Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatun meselesi vol.x

kozalak

Öne çıkan mesajlar

olm dun baska bi kizla samimiyet artiverdi birden.biraz alkolun de etkisi vardi ama bugun ayik kafayla dusununce hop dedim noluyo, zamana birakalim dedik sonra.

sizden 4 yas buyuk biriyle cikarmiydiniz? kafama takilan sey bu su an...

btw;
msj attigim kizdan hala cvp gelmedi.bu saatten sonra da gelmez artik.5 gun gecti be.
Sosyal ağlarda paylaş

yazmadim beyler.
attigim mesaja malesef cevap gelmedi.

onumuzdeki maclara bakicaz artik.
su benden 4 yas buyuk hatunun niyetini anlamaya calisicam. 30 yasinda biri tehlikeli cunku evlenme istekleri had safhada oluyor cogunun bu yaslarda.

yakinda yeni konularla gorusmek uzere sdfdsf..
burda actigim konulari bi ara toplayip arsiv yapayim ya, ilerde eglence olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

yazmadim beyler.

su benden 4 yas buyuk hatunun niyetini anlamaya calisicam. 30 yasinda biri tehlikeli cunku evlenme istekleri had safhada oluyor cogunun bu yaslarda.

emin ol tam tersi eğer yaş 30 evlilik yok ve ortamı varsa daha çok eğlenmek ve bol bol sevişmekle geçiyor ilişkileri.

Kendimden biliyorum bende hep 27 ve 33 yaş aralğında takılıyorum hem sohbetler eğlenceler güzel olur hem de düzenli bir ilişkin oluyor o yüzden evlenme olayı yalan...
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

kozalak said:

yazmadim beyler.

emin ol tam tersi eğer yaş 30 evlilik yok ve ortamı varsa daha çok eğlenmek ve bol bol sevişmekle geçiyor ilişkileri.

Kendimden biliyorum bende hep 27 ve 33 yaş aralğında takılıyorum hem sohbetler eğlenceler güzel olur hem de düzenli bir ilişkin oluyor o yüzden evlenme olayı yalan...

abi zaten sıkıntı su, kizin pek oyle ortami yok benim gordugum kadariyla.calisiyor+master yapiyor su an.master bitmek uzere, doktoraya basliycak yakinda da. bu yuzden o sekilde dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

LucifeL said:

kozalak said:

yazmadim beyler.

abi zaten sıkıntı su, kizin pek oyle ortami yok benim gordugum kadariyla.calisiyor+master yapiyor su an.master bitmek uzere, doktoraya basliycak yakinda da. bu yuzden o sekilde dusunuyorum.
O zaman daha iyi iyice sosyalleşince ayçiçeği gibi açılır saçılır sıkıntı yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 27-35 yaş arası hatunlar eskiden di o evde kaldım olayları.Günümüz şartlarında artık,özgürler ve ekonomik olarak da ayakta oldukları için,evlilikten ziyade hayatı yaşamak istiyorlar.

Hele ki kendinden küçük olan insanlarla yakınlaşma içerisinde ise sadece yüksek performans ve daha fazla sosyal ve cinsel eğlence istediği içindir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...