goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sakın yazma bişey olmaması > olmaması + komik duruma düşmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yok yok vazgectim yazmiycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ben şunu anlamadim, kiz okuyo sen calisiyosun, yeni mi mezun oldun okul ortamini fln hala nasil biliyosun? eger okumuyorsan suan rezil olna gibi bi olay olmaz da o yuzden soruyorum sahsen ben ugrastim ugrastim olmadi icimi doktum kiza yine yok dedi arkadasiz fln cekti(gold iyi hatirlar :P) ben de okthxbb dedim bitti gitti kafamda soru isareti kalmadi en azindan cok rahatlamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ama sonra kızın ortamında lololol sümük title ı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 pc basinda olsam behzat reiz den tıınnnn adli calismayi koyardim buraya :) kizin cevresinde beni taniyan 5kisi fln vardi zaten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 lan durun olm kiz okumuyo, ayni donem mezunuyuz kizla. o da benim gibi is guc sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kızın yakın çevresiyle de bi alakan tanışıklığın felan yoksa, baktın cevap gelmiyor kızdan biraz zaman geçsin tekrar bi mesaj atarsın olmadı naber cart curt, yok yine olmazsa da söylersin ben senden hoşlandım vs vs hadi bye dersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 alkollu olmam lazim onun icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi işi gücü var mı? o zaman mesaj atamamış olabilir tabi, ben öğrenci sandımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 valla bilmiyorum abi iphone sahibi olmasi lazim, instagram dan foto upload ettigine gore.e iphoneda da facebooktan attigin mesaj cat diye ekrana dusmuyo mu? 24 saattir telefonuna bakmamis olamaz herhalde.gerci arkadaslik istegini 5 gun sonra kabul ettigini dusunursek mesaja cvp yazacaksa da bi sure dusunecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 1-2 haftada bir facebookunu kontrol eden insanlar var abi, herkesler bizim gibi değil ki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 olm iphone diyorum ya, ne bi iki haftasi. :) dedigin dogru da olabilir gerci ama dusuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hemen bi iphone al, instagram a üye ol fotolar çek onunkileri beğen, hadi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Hiç iphone um olmadı benim fakirim ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 wastyrx said: 1-2 haftada bir facebookunu kontrol eden insanlar var abi, herkesler bizim gibi değil ki =D bu facebook'un olmamasından bile karizmatikmiş. bunu mu yapsam acaba. facebook hesabı açıp bir sürü arkadaş ekleyip sayfanı tasarlayıp sonra hiç girmemek iron-will-man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Durman hata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 duvarindan belli olur ne zaman baktigi ama sanki paylasimlari kapali. neyse ya ihtimalleri dusunmeyelim sacma sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi kıza nasıl yaklasamıyon ufaktan,yılan gibi ol abi,ben mi ogretcem bunları sdşlkjahsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi beceriksizim dedim ya iste :) .simdilik elimdeki tek sey facebook malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bunca adam burada kızın mesaj atmasını bekiyoruz :) Kız hakkında biraz araştırma yap bari,dedektiflik yap ne yer ne içer kimlerle takılır hangi saatte hangi derse girer gerçi mezunsunuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 o zaman fotoğrafını bi yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bi tane kankasi var onla cok takiliyolar, tek bildigim bu.facebook duvarinda 1 yil geriye gittim kayda deger bise bulamadim sdf. foto koyarsam gulucuge odaklananlar cikabilir. gerci oyle ahim sahim bir guzelligi yok ama gozleri ve bakislari beni benden aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben bi kıza direkt "erkek arkadaşın var mı?" diye sormuştum facebooktan. evet var diye cevap gelmişti. ben hiçbişey yazmadım tabi. sonra aradan 3 gün geçti "tek soracağın bu muydu?" diye. sonra girdim muhabbete erkek arkadaşım var ama ayrılmama yardımcı oluyosun falan dedi. keşke hepiniz böyle şeyler yaşasanız ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne çirkin kızmış sdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 nomsaR said: sonra girdim muhabbete erkek arkadaşım var ama ayrılmama yardımcı oluyosun falan dedi. Anam kalitesizliğe bak üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar