mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HIR9NMnnqZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 adamın baskılanmış klostrofobisi ortaya çıkmış o değil de benim de bi gavur şehrinde bulabildiğim tek unicredit atmsi banka içindeydi, mesai saati de geçmişti. kapıyı açmak için kartı okuttum tabii ki açmadı benim kartla. bekledim bekledim kadının biri girdi, işini bitirdi ben de tam o çıkarken kapıyı tutup girdim bi güzel paramı çektim, kameraya bakıp problem? yaptım hatta. fakat hesaba katmadığım şey biri kartla girdikten sonra kapının içerden tek açımlık oluşuydu. hasiktir kaldık içerde sokaktan geçen bi allahın kulu da dönüp bakmıyor sıçtık derken orda kırmızı bi düğmeye bastım, 10 saniye falan sonra polis geldi sdfsdfsd nerelisin dedi ingilizim dedim türklerin adına da gölge düşürmedim böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Demek ingiliz aksanın var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bi aksanım yok fakat fakir ingiliz dizileri sağolsun taklit edebiliyorum az buçuk. ha garibim italyan carabinierisinin ingiliz aksanını çakması da çok düşük bi ihtimal. mesela multi oyunlarda bok gibi oynayınca nerelisin diye sorarlarsa greece diyorum, xaxaxaxa yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 he bi de bi yaz nüfusunun %90'ı ingiliz yaşlısı olan bi yerde 4 ay geçirmiştim orda kaptım olayı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu dayı survivorda birinci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oha kırdı ya. hani video bitmek üzere böyle ulan nolcak ki bu saatten sonra diyorum adam 10 saniyede krize girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 DoruK said: bi aksanım yok fakat fakir ingiliz dizileri sağolsun taklit edebiliyorum az buçuk. ha garibim italyan carabinierisinin ingiliz aksanını çakması da çok düşük bi ihtimal. mesela multi oyunlarda bok gibi oynayınca nerelisin diye sorarlarsa greece diyorum, xaxaxaxa yazıyorum. adam türkiye'nin gururu ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Gurbetçi + Türk diyince zihnimde Cystein belirdi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Turk de değilim gurbetçi de değilim. Nerden çıkarıyorsunuz lan bunlari? Her türkce konuşan turk mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zielpunkt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Cystein said: Turk de değilim gurbetçi de değilim. Nerden çıkarıyorsunuz lan bunlari? Her türkce konuşan turk mü ? 3 ay içinde gelicem yanına iskender plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu adamın halen yaşıyor olması evrim'in çürüdüğünün bir ispatıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar