mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387333_249873298399033_169832499736447_646072_1608916374_n.jpg http://www.fenerbahceworldwide.org/uploads/pictures/7byjvrwshg09.jpg Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının açılış mücadelesinde Fenerbahçemiz, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Selçuk Kaya yapacak. Maçın dördüncü hakemlik görevini ise Taner Gizlenci üstlenecek. Sarı lacivertli takımın deplasmanda vereceği bu zorlu sınavı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla dakika dakika takip edebilirsiniz. DIA, MEHMET TOPUZ VE BEKİR YOK Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 11 maçın ardından 24 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, başkent deplasmanından da üç puanı alarak zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Başkent ekibi karşısında 2 hafta aradan sonra rakip sahada 3 puanı hedefleyen lig lideri Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı Bekir İrtegün, Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek. Sağ kasığındaki sakatlığının tedavisi süren Mehmet Topuz maç kadrosuna alınmazken tedavisi süren Dia da Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan sarı lacivertli takımda sakatlıkları düzelen Yobo ve Ziegler'in karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor. GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TEK EKSİK Ligde üst üste aldığı puanlarla alt sıralardan kurtulan ve iddialı konuma gelen Gençlerbirliği, sahasında konuk edeceği Fenerbahçe karşısında puan veya puanlar almayı hedefliyor. Kırmızı siyahlı takımda sakat oyuncu bulunmazken sarı kart cezalısı Yasin bu karşılaşmada forma giyemeyecek. MUHTEMEL 11'LER GENÇLERBİRLİĞİ Ramazan Cem Can Aykut Kulusic Mehmet Sedef Azofeifa Soner Harbuzi Hurşut Erdal Herve Tum FENERBAHÇE Volkan Demirel Gökhan Gönül Bilica Yobo Ziegler Özer Hurmacı Cristian Emre Belözoğlu Caner Erkin Alex Bienvenu STAT: Ankara 19 Mayıs HAKEM: Halis Özkahya SAAT: 20.00 YAYIN: LigTV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi 77. RANDEVU Fenerbahçe ile Gençlerbirliği yarın yapacakları maçla birlikte ligde 77. kez karşı karşıya gelecek. Lig tarihinde bugüne dek 76 kez karşılaşan iki ekipten, sarı-lacivertliler 35, kırmızı-siyahlılar ise 13 kez kazandı. İki ekip arasında zorlu mücadelelere sahne olan maçların 28'inde ise taraflar eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin attığı toplam 129 gole, Gençlerbirliği 82 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezonki maçları Fenerbahçe, İstanbul'da 3-0, Ankara'da da 4-2'lik sonuçlarla kazandı. ANKARA'DAKİ MAÇLAR İki takım arasında Ankara'da yapılan lig maçlarında Fenerbahçe 11, Gençlerbirliği 10 galibiyet alırken, taraflar 17 maçta ise eşitliği bozamadı. Ankara'da Gençlerbirliği'nin 48 golüne, Fenerbahçe 46 golle yanıt verdi. SON 21 MAÇTA 1 YENİLGİ Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne karşı son yıllarda lig maçlarında genelde başarılı sonuçlar aldı. Başkent temsilcisi önünde 2000-2001 sezonunun ilk yarısında Ankara'da 3-1'lik skorla yenilen Fenerbahçe, daha sonraki 16 maçta mağlubiyet yüzü görmedi, 12 galibiyet aldı, 4 kez berabere kaldı. Fenerbahçe'nin bu serisi 2008-2009 sezonunda, Ankara'da aldığı 1-0'lık yenilgiyle son buldu. Fenerbahçe, 2009-2010 sezonunda İstanbul'daki maçı 3-0 kazanıp, başkentte golsüz berabere kalırken, geçen sezon ise İstanbul'da 3-0, Ankara'da 4-2 kazandı. [hr] http://www.youtube.com/watch?v=nIOye1hCp54
PZero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-_cA54PTOVI gençler ezer
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 0-1 olsun bizim olsun pazar Ts-Bjk maçı berabere biterse zaten sıkıntı yok :)
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bu genclerde dogru durust sut cekebilen adam yok mu ya
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Baroni'nin yerine Selçuk Şahin'i koyan Aykut'u tebrik ediyorum! Devre biterken yine default kritik top kaptırmasını yaptı ve atak yedik. Böyle bir adamın Milli takımı Fener'i bırak, süper ligte bile oynaması ziyan valla ziyan Bi de Sezer'i niye aldık halen çözemedim, elimizde parlıycak diye beklediğimiz bir Özer varken, aynı tipde bir adam daha aldık tonlan para ve futbolcu vererek. Oysa Eses'te Alper geçen senede yıldız adayıydı hem de daha ucuza alınırdı ama kafasızlar gidip sorunlu Sezer'i aldılar.
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aquila said: bu genclerde dogru durust sut cekebilen adam yok mu yaazofeifa varmış. ne vurdu lan öyle herif
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 fener şu maçı alırsa yazık olacak cidden ya
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 "Tatar Ramazan" said: Baroni'nin yerine Selçuk Şahin'i koyan Aykut'u tebrik ediyorum! Devre biterken yine default kritik top kaptırmasını yaptı ve atak yedik. Böyle bir adamın Milli takımı Fener'i bırak, süper ligte bile oynaması ziyan valla ziyan Ben ümidi kestim adam ayaklı bomba ama emekli olana kadar çektirecek herif bize.
PZero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 alex in kumaşı iyi biraz daha geliştirise kendini kalıcı olablir fenerde ZAAAAAaaa
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 özer yerine stoch 11 oynasa çok farklı olurdu maç. stoch nefretini anlamıyorum aykut kocaman'ın.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Efsane bir TD'miz var yani, öyle böyle kötü değil. Stoch 80. dakikada ısınmaya gönderiyor, lol. Oyuna aldığı adam Uğur, 11'de başladığı adam Bienvenu, lol ki ne lol
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 beraberliğe bile zaa gelio. Lİ- DER.
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aykut'un yabancılar konusunda garip bi huyu var. kendi de söylemişti, 6'dan az yabancı oynatmaya çalışıyo 11'de değişiklik yaparken rahat olmak için. ama işin garip kısmı iş yapacak adamları da oyuna sokmuyo bi türlü, neyin kafası anlamadım.
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 i couldn't abi efsaneydi aykut kocaman.demek 2 maç kaybetse kovacaksınız sdfs
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 "Hurşut'un tipi dışında Gençlerbirliği'nde dikkat çeken futbolcu yok" Rıdvan DİLMEN
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 macın hakkı beraberlikti. stoch u niye oynatmıyor ben de anlamıyorum. santrfor veya kanat oyuncusu transferine falan karsıyım ben ama. emre'nin yerine adam alalım.
Öne çıkan mesajlar