baton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Arkadaşlar şu sıralar arabama 4 adet yazlık lastik almayı düşünüyorum. Arabayı çok fazla kullanmadığım için çok özel bir lastiğe ihtiyacım yok. Almayı düşündüğüm lastikler şunlar; Continental -ContiPremiumContact 2 -ContiEcoContact 3 Bridgestone -Er 300 -Ecopia Ep100A Pirelli -Cinturato P1 -Cinturato P6 Bu lastikleri kullanan arkadaşlar varsa yorumları nelerdir. Ayrıca önereceğiniz başka lastikler var mı ? Sizce hangisini seçmeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pirelli p1 ve p6 cok sert, ecopia da bildigim kadariyla islak zemin performansinda problemli. er300 ve ecopia yerine genelde lassa impetus revo tercih ediliyor, ki bridgestone potenza dan da geri kalir yani yoktu. conti hic kullanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 conti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Selam, ER300 Kızılay dağıtması gibi. Bir çok araçta fabrika seçimi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Çok sessiz bi lastik. Yağmurda performansı hiç düşmüyor. Ancak direksiyon tepkisi cansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya o değil de, aklıma geldi yine dellendim. ayrı ayrı kışlık / yazlık lastik yerine "4 mevsim lastik daha iyidir, kışlık lastiğin anlamı/önemi yok." şeklinde önermeyle çıkanlar oluyo. uyuz oluyorum. direkt "bişey olmaz yeaa" kafasındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 michelin al olmadı continental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Peki continental'ın hangi modeli sizce daha iyi ? Düz mantık şeklinde bakınca premiumcontact daha iyidir gibi geliyor ama emin olamıyorum. 4 mevsim lastik konusuna gelirse asla alınmaması gerek diye düşünüyorum. Bi ara goodyear vector5 ilk çıktığında şu testte şu notu aladı bu ödülü aldı diye vector5 aldık.Yol tutuşu ne yaz olsun kış olsun yol tutuşu yazlık bir lastikten çok daha kötüydü.Zaten sonra dişleri parça parça kopmaya başladı. 2 sene içinde yaklaşık 25.000 km gittikten sonra iyice yolu tutmaz oldu. Bende 4 mevsim lastikleri asla önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ozellikle runflat icin conti ye bakilmiyorsa gerek yok , desenleri lastik testlerinde genelde hayli geride, hem de ayni klasmanda burda ki daha genis dagiticilara gore pahali. bridgestone potenza/turanza lassa impetus revo michelin energy (cok sessiz , usttekilere gore tutusu zayif, digerlerine gore yuksek) bakardim ben. bir de her lastik her olcude ayni desen performansini gosteremiyor olabilir. hizlica bi google search yapmak lzm karar verdikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ContiPremiumContact 2 kullanıyorum ben. 195/55/15 boyutunda H tipini aldım önce. Tarif edilemez bir memnuniyet yaşadım kuru yolda da ıslak yolda da. Bir süre sonra 205/65/16 ancak V tipinden aldım. Aynı memnuniyeti alamadım açıkçası. Şikayet edemem ama bir ufak beden, biraz daha yumuşak hamurlu lastiğin yarattığı kadar mucize etkisi yaratmadığı için içime sinmemişti ilk aldığımda. Belki hamuru daha sertti. belki alırken dikkat etmedim (sonradan da moralim bozulmasın diye bakmadım), rafta fazla beklemiş bir lastik aldım. Bildiğim kadarıyla kullanılmasa bile rafta durdukça lastik sertleşiyor falan. Özet: lastiği alırken üretim tarihine de bakmaya çalış. Üzerinden fazlaca mevsim geçmemiş olsun. Hız skalasına da aracına göre karar vermiş ol. (100hp aracın fabrika çıkışı olarak üzerinde ve stepnesinde V tipi lastik bulunması saçmaydı bence.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Evet haklısın lastikler rafta bekledikçe sertleşiyorlar, o yüzden alırken gerçekten dikkat edilmesi gerek. Aynı lastik olsa bile farklı hissettirmesi hız endeksiyle alakalı olabilir. Sonuçta hız limiti daha yüksek olan lastiğin esneme açısından biraz daha sert olması gerek diye düşünüyorum. Ben H lastik almayı düşünüyorum T'ninde yeteceğinden adım gibi eminim ama öylesine bi istek işte H alacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Selam, 4 mevsim lastiklerin de satılacağı pazarlar var; gereksiz demek yanlış olur. Benim için kış lastiği ıslak performansının yüksek olması demektir. Ortalama üstü kuru performans da verdi mi tamamdır. ADAC lastik testlerinde yakıt tüketimi, iç/dış ses ve aşınma gibi değerleri de kıyaslıyor. Ben oradan bakıyorum açıkcası ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Yeni konu acmadan buradan sorayim, Runflat lastiklerimden biri galiba yattara oldu. Bazi yerlerde runflatlari tamir ettirmek ileride sorun yaratir falan demisler. Var midir asli? Bir de runflat normal lastik gibi yama falan yapilabilen bir urun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Selam, Yama yapılabiliyor diye biliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 gg oldu deerken ne oldu? yanak yirtildiysa gg, balon yaptiysa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 hiç riske girme yenisini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 gündüz gözüyle baktım, çivi girmiş tabandan, fitili çaktım geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 civi girdiyse kolay abi ondan gg olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar