pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dün bir kişi kutlamadı öğretmenler günümüzü. MEB'e bağlı olmayanlar öğretmen sayılmaz mı? iş öğretmen eğitmek değil mi? biz de çiçek almak istemezmiydik yada bir kişiden tatlı bir söz duymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bence gayet öğretmen sayılırlar da çiçek ve tebrik almamanın sebebi eğitim görevlisi olmanda değil de başka bişi olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pelincim öyle saygısız gençler var ki.. aah ah. bizim zamanımızda böyle değildi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben kutladım valla aynı statüdeki tüm arkadaşlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sen başlatma şimdi statüne. seni kutlayan yok burada. pelini kutluyoruz geç de olsa biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasa sen nerelerdeydin yahu bi zamandır yoktun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pelin selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VGANu--WOM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Llama said: dasa sen nerelerdeydin yahu bi zamandır yoktun sanki hayat işte bir gün vaaaar bir gün yokuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 xunn hesabini calmis yok aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 üniversitede öğrenciler daha farklı yaklaşıyor hocalara.çoğu bilgi almak derdinde değil.diploma almak peşinde belki de çok haklılar çünkü öğrendiklerinin çoğunu kullanmıyorlar iş hayatında.benim tek istediğim iş hayatına hazırlamak onları yada hayata hazırlamak.öğretmek sadece bilgiyi değil kullanmayıda.ama dediğim gibi üniversiteye kadar olanlar öğretmen biz hocayız.bu arada kutlayan arkadaşlarıma teşekkürler.öenmli olan hala öğrenecek çok şey olduğunu anlamaları gençlerin.daha ders bitmedi.belki de yeni başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaaa said: sen başlatma şimdi statüne. seni kutlayan yok burada. pelini kutluyoruz geç de olsa biz. piki -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 said: .öenmli olan hala öğrenecek çok şey olduğunu anlamaları gençlerin.daha ders bitmedi.belki de yeni başlıyor. di mi pelin? said: onları ya da hayata hazırlamak said: öğretmek sadece bilgiyi değil kullanmayı da çünkü dahi anlamına gelen de ayrı yazılır. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pkatirci said: öğretmek sadece bilgiyi değil kullanmayıda. yoda hesap almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kutlu olsun asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Buda felsefesiyle yaklaşmış dasaa pelincim. o yüzden da yı ayrı yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Pelin Katırcı kimdir Pelin katırcı'nın biyografisi Gazeteci Orhan Katırcı ile resim öğretmeni Süheyla Katırcı'in kızı olarak İstanbul'da doğdum. Annemin şehiriçi tayinlerinden dolayı ortaokul öğrenimimi üç ayrı okulda tamamladım. Ortaokul-1' i Kandilli Kız Lisesinde yatılı olarak, Ortaokul-2' yi Davutpaşa Lisesinde ve ortaokul-3' ü de Feriköy Lisesinde okudum. Eski adıyla "Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu", şimdiki tanımıyla "Marmara Üniversitesi seramik Fakültesi" ni bitirdim. Kısa bir süre sonra,istanbul Akaretler Ortaokulu’nda müzik öğretmenliği yaptım. Ondan sonra Yıldız Porselen Fabrikası’nda altı yıl desinatör olarak çalıştım. Aynı yıllarda müzik çalışmalarını amatörce sürdürdüm. Müzik kariyerime ilk olarak Eurovision Şarkı Yarışması'nda Modern Folk Üçlüsü ile katıldığım ve Ali Kocatepe'nin bestesini seslendirdiğim "Dönme Dolap" isimli şarkıyla başladım. İstediğim albümü istediğim koşullarda yapabilmek adına 1985 yılında, ANKARA Başkent Gazinosunda solist altı(!) olarak -o zamanlar böyle bir tanımlama vardı...- sahneye çıktım. İstanbul'da da büyük gazinolarda çalışmalarım devam etti. Kendi pop tarzımın dışında değişik türdeki albüm yapma önerileri aldığım halde kendi tarzımda direnerek "VE PELİN ALDİNÇ” " adındaki ilk albümümü 1988 yılında çıkardım. Barış Manço’dan"KARA SEVDA" ve Timur Selçuk Aysel Gürel imzalı "GÖZLERİN SU YEŞİLİ" adlı şarkılarımın bugüne kadar geldiği bu çalışmadan sonra, 1991'de "BENDEN SÖYLEMESİ" isimli albümüm yayımlandı. Sezen Aksu’nun bestesi "SORMA" gibi daha sonra pek çok sanatçı tarafından da yorumlanan şarkılar bu albümde yer aldı. 1993'de ONNO TUNÇ'un müzik yönetmenliğini yaptığı "ALEV ALEV" isimli albümse Onno Tunç’un bestesi "ALEV ALEV", Mustafa Sandal’ın bestesi"YANLIŞSIN", Barış Manço’nun bestesi "AL BENİ" gibi birçok hit üretti. 1996'da çıkan "SÖZE NE HACET" adlı albümü ise Şehrazat’ın bestesi "ALİMALLAH"," Nazan Öncel’in bestesi BENİ HATIRLA", Metin Özülkü’nün bestesi "ANLADIM BEN SENİ" gibi şarkılarla hâlâ hatırlıyorsunuz... 2000 yılında “NEFES”” isimli albümüm çıktı. Gökhan Kırdar’ın bestesi “NEFES’. Barlas’ın bestesi “BEN KİMSELERE YAR OLMAM” ÖzgürAkpolat’ın bestesi “ HABERİ YOK” öne çıktı. Müzik çalışmalarının yanı sıra çevirdiğim sinema filmleri ve dizilerde önemli yönetmenler ve oyuncularla çalıştım. Müzik ve sinema çalışmalarımın yanı sıra SABAH gazetesinde 7 yıl köşe yazısı yazdım. Şimdi POSTA gazetesinde köşe yazıları yazıyorum. KENDİNİ ÖZETLEMEK ZOR DENEMESI BEDAVA AMA...! BAŞLAYALIM: Annem ve babam içkisi, kumarı, kötü alışkanlıkları olmayan iyi kalpli bir kız olarak tasarlamış beni. Bir tasarım harikası olmasam da fena sayılmam Dost canlısı ama yapışkan olmayan, sıcak bakışlı insanlarla daha konforlu yaşandığını düşünen biriyim. Etrafımda böyle insanların oluşu konforlu yaşamama neden oluyor diyebilirim. Söz verip de yerine getirmeyenlerden, kendini bir şey sananlardan, özensizlikten, sonradan görmelerden hoşlanmadığımı söylemem lazım.. Annemin bana öğrettiği bir atasözünü çok çok severim: "Boş başak dik, dolu başak eğik dururmuş." Sonradan görmelik derken 'kestane kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmemiş'likten tutun, sonradan edindiği ne varsa sanki onlar anadan doğma varmış gibi davrananlardan söz ediyorum. Benim gibi düşünenlerle etrafımıza baktığımızda bu anlamda pek sıkıntı çekmeyeceğimizi tahmin ediyorum. Huysuzluklarım da yukarıda saydığım (ve kimbilir kaçını unuttuğum) sebeplerden çıkıyor. Kızdığım bir şeyi daha ekleyerek bu konuya son veriyorum: İnsanların kapasitelerinin altında hizmet vermeleri. Ki bu benim evimde çalışan kişiden bana, sana, ona kadar uzanan bir yelpazede değerlendirdiğim bir durum. Tabii bir de hizmet verirken acı çekenler var. Onları da unutmamak lazım. Atatürk'ün servis yaparken üzerine kazara su döken garsona ses çıkarmayıp masadakilere : "Efendiler! Ben bu millete herşeyi öğrettim, bir tek uşaklığı öğretemedim!" deyişini hatırladım şimdi mesela... Şüphesiz bu hizmet sektöründe olan herkesi bağlayan bir mesele (garsonlar alınmamalı). Ben de işimi yaparken suratım sirke satıyorsa isteyen istediğini söylemekte özgür. Di mi? Not : Suratın sirke satması meselesinin hikayesi de şöyle : Bir parça uydurarak anlatacağım, unuttum çünkü. Efendim, iki tane esnaf aynı malı satıyorlar. Mal da bal. Fakat biri diğerinden daha çok satış yapıyor. Nedendir acep diye müşterilere sonradan soruyorlar. Müşterilerse hemen hemen hep aynı cevabı veriyorlar. "İkisi de bal satıyor ama birinin ağzından da bal damlarken diğerinin suratı sirke satıyor!" Yaa... Hobilerim: Metafizik, pozitif düşünce, nerden geldik nereye gidiyoruz tarzı kitapları hatmede hatmede biraz ukalalık yapacak düzeye geldim. Fobilerim: Allahtan ...lerim değil. Tek fobim vardı: Klostrofobi. Onu da yendim. O kadar kitabı okumak bir işe yarasındı, di mi? (Bkz. "Hobilerim" bölüm!.) Bobilerim: Onlar da ...lerim değil. Hayatımda tek köpeğim oldu. Onu da beş aylıkken belediye zehirledi. Arkadaşımla iki kardeş köpeği almıştık. Kardeşini görsün diye arkadaşımın bahçesine götürmüştüm. Bahçesine zehirli et atılmış. Onunki komaya girdi, benimki hastaneye götürürken kucağımda öldü. Bu olay Balmumcu'da oluyor. Nerenin belediyesi olduğunu anlayasınız diye söylüyorum. Şimdi hep beraber bu zehirleme işini gerçekleştiren aşağılık zihniyeti protesto edip, Allah'ın nasıl bilirse yapması için temennide bulunalım. Ne kadar çok insan bunu içinden geçirirse olur çünkü. Bir kitapta "Dualarınıza dikkat edin; gerçekleşebilirler!" der. Sinema : Sürekli gittiğim bir sinema var, haftada birkaç defa uğruyorum. Sinemaya tapıyorum. 'Ne iş olsa yaparım abi' tavrında ne gelirse kaçırmamaya çalışıyorum. Televizyonda film izlemeyi sevmiyorum. "Film sinemada izlenir" sloganına katılıyorum. Spor : Rahnetli babam eski spor yazarı Orhan Katırcı. Babamın sporla ilişkisi annemle bize yetti de arttı bile. Nur içinde yatsın. Sporseverlere (daha doğrusu futbolseverlere) kötü bir haberim var: Tuttuğum takım ... yok mesela :))) Sevdiğim Yazarlar : Hayatı sahiden özümsemiş, dedikleri ile yedikleri birbirini tutanlar. "Ah! İşte bende böyle düşünüyorum," ya da "Bunu ben demek isterdim," şeklinde düşündürecek kişiler ve yazdıkları ilgimi çekiyor. Yalnız benden bir tek şey istemeyin: İsimlerini.... Korkularım : Ölümden değil ama ölüden korkarım. Saçma olduğunu bile bile korkarım. İftiracı, aşağlık varlıklardan da korkarım. Hayatta bir tane unutamayacağım sıkı bir haksızlığa uğramıştım.-Güncellerken hatırladım bi tane daha var onu da sonra anlatırım-(Aşkla meşkle ilgisi yok bu arada eski sevgililer heveslenmesin bizden bahsedecek diye. Aşkla ilgili haksızlığa uğradığımı hiç düşünmedim. Aşkda hakedişler olmuştur iki taraflı.) Bunu size daha sonra kitabımda anlatacağım, söz. Pelin'ün Günlüğü: Önce günümü planlarım. Beni arayanları aramaya çalışırım., e-maillere vakitlice cevap vermeye gayret ederim .Gönderilen e-maillerin Uslûbuna dikkat ederim laubali olanları iki satırdan fazla okumam çöpe atarım.Kahvaltı etmeye bayılmasam da birşeyler yemenin iyi olacağını bildiğimden ufak tefek birşeyler yerim. Sonra, dışarda işlerim varsa dışarı çıkarım. Bu arada araba kullanmayı hiç sevmediğimi söylemem lazım. "Şoför tut," diyorsanız, düşünmedim mi sandınız diye cevap veririm. Ben dert icat eden bir kadın tipiyim. Şimdi, o şoför işi olmadığında nerde duracak? Bunun yazı ve kışı var, di mi? Problem yaparım. Çözsem altında kalırım. TV ile aram bir iyi bir kötüdür. İyi olduğu zaman büyülenmiş gibi karşısına geçip herbir şeyi seyrederim. Zapsız bir hayat düşünemem mesela. Benim için lüks evde başlar. Yorgunluğumu sırtüstü yatıp tavana bakarak atarım. Hiçbir şey yapmamak ya da salak salak zap yapmak insanın beynini boşaltır. Geceleri hiç de sandığınız gibi sokaklara atmam kendimi. Beni, hani "o tip" yerlerde, pek göremezsiniz. Hani büyük büyük mekanlar oluyor, herkes birbirine bakıyor. Tek girip çift çıkıyorsun falan... Erken uyumaya çalışırım. Saat 06:00'da uyanıp kitap okurum, sonra gene yatarım. Eh, kalkınca ne yaptığımı artık biliyorsunuz. İŞİM GÜCÜM ALBÜMLERİM; 1988 ... Ve Pelin Katırcı Albüm Adı :... Ve Pelin Katırcı Yapım Firması : EMI-KENT Albüm Şarkıları : Kara Sevda Hayır Sen Güneşten Önce Gel Bir Kız Anlatmak İstediğim Bazı Şeyler Var Böyle Bırakma Gözlerin Su Yeşili Bir Bahar Aşıksın Gülbeyaz Farketmez Mavi Maviydi Gökyüzü Yolla Yolla 1991 SORMA Albüm Adı :Sorma Yapım Firması : BAY MÜZİK Albüm Şarkıları : Oldum Olası Aşk'ı Muhabbet Gelmeyeceğim Sorma Yapma N'olursun Ne Güzel Nenni Delip De Geçer Ah Sevdiğim Şık Latife 1993 ALEV ALEV Albüm Adı :Alev Alev Yapım Firması : TEMPA-FONEKS Albüm Şarkıları : Alev Alev Al Beni Hadi Söyle Günahkar Yaz Hoppa Hoppa Yanlışsın Şimdi İkimiz Yeniler Sebep Olma Aşk Denen İllet 1995 SÖZE NE HACET Albüm Adı :Söze Ne Hacet Yapım Firması : TEMPA-FONEKS Albüm Şarkıları : Alimallah Durumumu Anla Beni Hatırla Deli Dolu Anladım Ben Seni Haydi Rastgele Gönlüm Veda Bekletme Affetme Beni Söze Ne Hacet 2000 NEFES Albüm Adı :Nefes Yapım Firması : KISS MÜZİK Albüm Şarkıları : Aylardan Mayıs Verdim Gönlümü Ben Kimselere Yar Olmam Son Fasıl Ağır Ağbim Gözlerin Su Yeşili (Cd Extra) Nefes Güle, Güle Haber Yok Ağıt Şikayetim Yok Kara Sevda 2000 ( Cd Extra ) SİNEMA; 1987 "Katırcılar" Film Adı : Katırcılar Yönetmen : Şerif Gören Senaryo : Hüseyin Kuzu Oyuncular : Kadir İnanır, Pelin Katırcı. 1989 "Yağmur Kaçakları" Film Adı : Yağmur Kaçakları Yönetmen : Yavuz Özkan Senaryo : Yavuz Özkan Oyuncular : Tarık Akan, Pelin Katırcı. 1989 "Kara Sevda" Film Adı : Kara Sevda (Video film) Yönetmen : Samim Değer Senaryo : Erdoğan Tünaş Oyuncular : Pelin Katırcı, Yaşar Alptekin. 1990 "Yeşil Bir Dünya" Film Adı : Yeşil Bir Dünya Yönetmen : Faruk Turgut Senaryo : Gülin Tokatlı Oyuncular : Pelin Katırcı, Tolga Savacı. 1994 "Ağrıya Dönüş" Film Adı : Ağrıya Dönüş Yönetmen : Tunca Yönder Senaryo : Haluk Şahin Oyuncular : Haluk Kurdoğlu, Can Gürzap, Pelin Katırcı 1995 "Gerilla" Film Adı : Gerilla Yönetmen : Osman Sınav Senaryo : Osman Sınav Oyuncular : Pelin Katırcı, Mehmet Aslantuğ, Fikret Hakan. 1996 "Deniz Bekliyordu" Film Adı : Deniz Bekliyordu Yönetmen : Sunar Kural Aytuna Senaryo : Sunar Kural Aytuna ve Mehmet Tekirdağ Oyuncular : Payidar Tüfekçioğlu, Şebnem Doğruer, Pelin Katırcı, Fikret Kuşkan, Nilüfer Açıkalın. 2000 "Kahpe Bizans" Film Adı : Kahpe Bizans Yönetmen : Gani Müjde Senaryo : Gani Müjde Oyuncular : Mehmet Ali Erbil, Cem Davran, Pelin Katırcı, Nurseli İdiz, Hande Ataizi, Demet Şener, Sümer Tilmaç, Günay Karacaoğlu, Şencan Güleryüz. 2000 "Güle Güle" Film adı : Güle Güle Yönetmen : Zeki Ökten Senaryo : Fatih Altınöz Oyuncular : Zeki Alasya, Metin Akpınar, Şükran Güngör, Yıldız Kenter, Pelin Katırcı, Nilüfer Açıkalın “2000 "Hayal Kurma Oyunları” (2000’de başlayıp 2004’te bitebilldi Cekim görüntülerinden 40 kutu kadarı yıkama esnasında yandı tekrar çekildi. Sinemalarda gösterilmemesine karşın 2004’te Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde İstanbul halk oyu ile en iyi film ödülü aldı Adana Altın Koza Film Festivalinde 2005’de tamamı sivil toplum örgütleriniden oluşan jüri üyelerinin seçimiyle yine halk oyu ile “en İyİ Film ödülünü aldı. İstanbul Film Festivali’nde gösterimi yapıldı.) ı Film Adı : Hayal Kurma Oyunları Yönetmen : Yavuz Özkan Senaryo : Yavuz Özkan Oyuncular : Tarık Akan, Pelin Katırcı, Serap Aksoy, Pelin Batu, Kayra Şenocak, Mehmet Günsür, Mert Gür. DİZİ FİLMLER; 1986 "Acımak" Film Adı : Acımak Yayın Organı : TRT Yönetmen : Orhan Aksoy Senrayo : Reşat Nuri Güntekin'in romanından Orhan Aksoy senoryolaştırdı. Oyuncular : Ediz Hun, Pelin Katırcı. 1992 "Taşların Sırrı" Film Adı : Taşların Sırrı Yayın Organı : Star TV Yönetmen : Yusuf Kurçenli Senaryo : Burçay Önger Oyuncular : Tarık Akan, Pelin Katırcı. 1994 "Aziz Ahmet" Film Adı : Aziz Ahmet Yayın Organı : ATV Yönetmen : Orhan Oğuz Senaryo : Uğur Yücel Oyuncular : Uğur Yücel, Pelin Katırcı. 1995 "Yorgun Savaşçı" Film Adı : Yorgun Savaşçı Yönetmen : Tunca Yönder Senaryo : ? Oyuncular : Can Gürzap, Lale Mansur, Pelin Katırcı (Konuk Sanatçı) 2000 “AŞK VE GURUR” Film Adı : Aşk Ve Gurur Yayın Organı : STAR TV Yönetmen : Aydın Bulut Senaryo : Nuran Devres Oyuncular : Yıldız Kenter,Can Gürzap, Pelin Katırcı,Nejat İşler,Burak Sergen... 2002 “EFSANE” Film Adı : Efsane Yayın Organı : STAR TV Yönetmen : Tamer İpek Senaryo : Tayfun Güneyer Oyuncular : Şemsi İnkaya, Pelin Katırcı... 2004 “SON YAPRAK” Film Adı : Son Yaprak Yayın Organı : TRT 1 Yönetmen : Alparslan Bozkurt Senaryo : Ömer lütfü mete Oyuncular : Pelin Katırcı,Yusuf Sezgin, Alev Gürzap, Umut Sezgin, Seçil Mutlu, Şencan Güleryüz.. 2006 ”MİSİ” Film adı: Misi Yayınlandığı yer: ATV Senaryo: Özgür Evren Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Ayçim İnci. Pelin Katırcı,Ege Aydan, Sadık Gürbüz, Engin Şenkan MÜZİKAL; Müzikal Adı : Müzikallerden Seçmeler(Turkish Cavelcade) Oyuncular : Haldun Dormen, Erol Evgin,Pelin Katırcı, Ruhsar Öcal, Halit Ergenç (1999’dq Londra’da özel istek üzerine tasarlanıp sahnelendi) KİTAPLARIM; Kitap Adı : Pelin Kitapta Yayınevi : Parantez yayınları. Diplomasında "Seramik Sanatçısı" yazıyor. "Mesleğin ne?" diye sorduklarında "Şarkıcı ve oyuncuyum" diyor. Küçüklüğünden beri eli kalem tutardı da bu konuda elinden tutanı olmadığı için bu yönü gizli ve kapağı da kapalı kaldı. Şimdi üç yıldır köşe kapmaca oynuyor. Pelin Okulda Pelin Sahnede Pelin Beyazperdede Pelin Gazetede ve son olarak "Pelin Kitapta". Açın bakalım sayfaları, sahiden kitapta mı ? Pelin'ün notu: Kitaptaki yazılar 1998 - 2000 arası Sabah Gazetesindeki köşemde yer alan yazılardan bazılarını kapsamaktadır. Bilginize.... A.A. Orhan KURAL 'ın editörlüğünü yaptığı SEFERNAME 1-2 kitaplarında birer Gezi Öyküm yayımlandı... ÖDÜLLERİM; 1981 Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Birinciliği ('Dönme Dolap'-Modern Folk Üçlüsü'yle) Türkiye Üçüncülüğü ('İstanbul İstanbul') 1990 İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı Ve Pelin Katırcı albümüyle Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı Ödülü 1991 Kıbrıs Gazeteciler Derneği Yılın En İyi Sanatçısı Ödülü (Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı Ödülü) 1995 Magazin Gazetecileri Derneği 'Gerilla' adlı film ile Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü 1995 Adana Altın Koza Film Festivali Gerilla adlı film ile Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yapmaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 rerore ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kim bu Pelin Katırcı? ayrıca da ları ayrı yazmak konusunda haklısınız uzun zamandır laboratuardan kafayı kaldıramayınca insan cahilleşiyor. düzelten arkadaşlara tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sen de haklısın pınar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pakize sen bunlara takilma hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pervin gözlerin ne renk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 perihan 'da'lar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar