Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galhan: Yerli malı browser tabanlı oyun

talika

Öne çıkan mesajlar

Yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı demişler ama yerli üretimler genelde çok çakma olduğundan pek oynanamıyor.Ama dün başlamış bu oyunu beğendim.Daha yeni genel teste geçmiş.Yapan firmanın ilk oyunu sanırım gerek siteleri gerek oyun buram buram amatörlük kokuyor :D Ama oyunun sistemlerine çok emek vermişler kod olarak güzel.Ejderhaları yetiştirip savaşıyorsun birde bu ejderhalara evrim geçirtip daha güzel ejderhalar filan yapıyorsun. Biraz ogame biraz ikariam biraz travian biraz bilmem ne kokuyor ama öyle ortaya karışık bir durum çıkmışki hepsinin güzel yanlarını almışlar sanki. ogamein savaş sistemi ikariamdaki şarap dağıtma işçi elde etme vs. hiç fena değil.Oyun flash daha fazla animasyon savaş sahnesi filan yapsalardı güzel olurdu ama sanırım ellerinden bu kadarı gelmiş.

Ben bir hesap açtım oynuyorum nickim talika 1-4 koordinatındayım oynayan olursa seslensin yardımlaşırız.

adresi: www.galhan.com
Sosyal ağlarda paylaş

talika said:

linke salaklar tıklasın demedim adam gibi ne olduğunu açıklayarak tıklarsanız bana yardımı olur dedim.hatta linki bile gizledim.hemen ben salağım diye ortaya atılmanın manası yok.

ya sen benim ağzımdan niye konuşuyorsunki? yazdığım yazı seninle alakalı olsaydı senin mesajını alıntı yapardım. Ben genel olarak oyunun yapısına ilişkin konuştum.
Sen niye gelip benim ağzımdan konuşursun? Birde bunu yaparken kendime hakaret ediyormuşum gibi davranıyorsun?

Bir soru sorsan ona cevap veriyormuş gibi linki saklarlar felan diyorum. (bi parantez açayım iğneleme için: demek istediğim şey : senden bahsetmediğim açık açık ortada)

ayrıca, ortaya atlayan kim bide kendine sor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...