talika Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı demişler ama yerli üretimler genelde çok çakma olduğundan pek oynanamıyor.Ama dün başlamış bu oyunu beğendim.Daha yeni genel teste geçmiş.Yapan firmanın ilk oyunu sanırım gerek siteleri gerek oyun buram buram amatörlük kokuyor :D Ama oyunun sistemlerine çok emek vermişler kod olarak güzel.Ejderhaları yetiştirip savaşıyorsun birde bu ejderhalara evrim geçirtip daha güzel ejderhalar filan yapıyorsun. Biraz ogame biraz ikariam biraz travian biraz bilmem ne kokuyor ama öyle ortaya karışık bir durum çıkmışki hepsinin güzel yanlarını almışlar sanki. ogamein savaş sistemi ikariamdaki şarap dağıtma işçi elde etme vs. hiç fena değil.Oyun flash daha fazla animasyon savaş sahnesi filan yapsalardı güzel olurdu ama sanırım ellerinden bu kadarı gelmiş. Ben bir hesap açtım oynuyorum nickim talika 1-4 koordinatındayım oynayan olursa seslensin yardımlaşırız. adresi: www.galhan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 türkiyede ejder yaşıyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 browser diyince firefox gibi bisi sandim bide ejderha falan diyince aha dedim elin tilkisi varsa bizimkilerde ejderhalisini cikarmislar, download link ariyom bulamadim, oyunmus megersem dfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 olmamış sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 reyou said: browser diyince firefox gibi bisi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 web browser sandim, megersem oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bölümüne bakın o zaman ne oldugunu anlamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Web Browser sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Browser yapçaz derken yanlışlıkla browser tabanlı oyun mu yapmışlar anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hayır abi hepiniz yanlış anlamışsınız adamlar browser oyunu yapalım derken, taban yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talika Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yaf kim kimi yapmış bir durun kafam karıştı :S başlıkta koskoca yazıo browser OYUN diye el insaf maksat trol olsun ışığı gören gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talika Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 birde birşey diycem şimdi adamlar ejderha yarışı diye birşey yapmış ama madalyonla oynanıyor. madalyonda bir link var kişiye özel ona arkadaşlar tıklayınca geliyor. buraya o linki koysam yassakmıdır ?? yasak değilse koysam tıklarmısınız ?[linke] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bu gece eklendi o oyun, sen yazmamıştın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talika Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 patide browser tabanlı oyun oynayan yok heralde kimse benim linke tıklamamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talika Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 GERGE said: Bu gece eklendi o oyun, sen yazmamıştın ki. unutmuş olabilirim ama oyun sayfası olunca burası ondan karıştırdım heralde nie bu kadar üstüme gelionuz ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Fistan said: bölümüne bakın o zaman ne oldugunu anlamak icin Yanlış bölüme açılma şansı yok o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 web browser diye gelen ilk ve son kişi olmicam galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Şu an gelme ihtimalin yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hayır gelceksende gelme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 "Linke salakları tıklat, sen birşeyler kazan" kadar itici birşey varmı ya? bir kaç sene önce patide dönüyordu bu tarz birşey. Ne sorsan, adamlar cevap olduğunu iddia edip o şekilde sahte linkler bırakırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talika Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 linke salaklar tıklasın demedim adam gibi ne olduğunu açıklayarak tıklarsanız bana yardımı olur dedim.hatta linki bile gizledim.hemen ben salağım diye ortaya atılmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talika Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Pluton said: hayır gelceksende gelme zaten ben bu gelme muhabbetini ters anlamaya başladım acaba sorun bendemi8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 talika said: linke salaklar tıklasın demedim adam gibi ne olduğunu açıklayarak tıklarsanız bana yardımı olur dedim.hatta linki bile gizledim.hemen ben salağım diye ortaya atılmanın manası yok. ya sen benim ağzımdan niye konuşuyorsunki? yazdığım yazı seninle alakalı olsaydı senin mesajını alıntı yapardım. Ben genel olarak oyunun yapısına ilişkin konuştum. Sen niye gelip benim ağzımdan konuşursun? Birde bunu yaparken kendime hakaret ediyormuşum gibi davranıyorsun? Bir soru sorsan ona cevap veriyormuş gibi linki saklarlar felan diyorum. (bi parantez açayım iğneleme için: demek istediğim şey : senden bahsetmediğim açık açık ortada) ayrıca, ortaya atlayan kim bide kendine sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar