Pyhenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Karakterimin eskiye nazaran gösterdiği imaj mucizesinin farkına yeni vardım.ÖncesiSonrası[Bu mesaj Pyhenn tarafından 27 Eylül 2004 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 super olmusta resimler gozukmuo forumda anca c/p ile[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Pyhenn daha önce postladığın resimler de gözükmüyor. Burayı bir denesen... Ayrıca mesajını gönderdikten sonra resimler nasıl olmuş diye bir bakarsan iyi olur.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ilk hali daha guzelmis yahu[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Kontrol ettim abi bende sorun vermiyor. Hatta şu an bir kafede nete giriyorum burda da sorun vermiyor. Oks eve gidince dediğin yerden yapacağım yine de. [Bu mesaj Pyhenn tarafından 27 Eylül 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ÖnceSonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oha karıya sakal yapmış[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sakal?[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Sakal diil o hava borusu gibi bi olay. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 2.hali çok kötü olmus bencee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ben çok sevdim valla 2.sini. Siradisi ve estetik.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Tüm bu değişim 23K'ya patlıyor arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben hepsini sevdim :P[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: DA2019, 28 Eylül 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Sakal diil o hava borusu gibi bi olay. :-) haaa şu özürlü şeymi fishman diye char yarattıydılar onla gülmekten koptuydum ben[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Özürlü şey bana baya tatlı geliyor nedense. Birbirine benzeyen onca surattan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ilk hali bariz daha karizmatik:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Pyhenn, 05 Ekim 2004 11:23 tarihinde demiş ki: Birbirine benzeyen onca surattan iyidir. Senin karakterinin aynısını Talos'da science shopta gördüm desem... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Dersin normaldir. Ama aynısıysa Pvp açılsın yerim ben onu mrk etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Şu yeni expansion çıkmadan önce bi duel olayı çıksa keşke.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bildiğim kadarı ile patch 3 ile aralıkta çıkacaktı sanırım, pvp ye benzer bir şey olacak mış, nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Jo_jixu, 06 Ekim 2004 16:30 tarihinde demiş ki: bildiğim kadarı ile patch 3 ile aralıkta çıkacaktı sanırım, pvp ye benzer bir şey olacak mış, nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama. haberi nereden aldın? bi detaylı araştırayım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hatırlamıyorum tam olarak nerede olduğunu ama muhtemelen coh un official sitesinde okumuşumdur.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 City Of Villians çıkmadan önce oyuna pvp eklenecekmiş test için. Developperlardan birinin röportajında okumuştum.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper lvl 37/ Kagari: Energy,Device-Blaster lvl 15/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 1. Resim çok daha güzel.[signature][hline]Charles Rhadamantis [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 08 Ekim 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Okocha senin ne işin var burda be abi =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar