Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Karakterimin eskiye nazaran gösterdiği imaj mucizesinin farkına yeni vardım.

Öncesi

Sonrası

[Bu mesaj Pyhenn tarafından 27 Eylül 2004 04:30 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Pyhenn daha önce postladığın resimler de gözükmüyor.

Burayı bir denesen...

Ayrıca mesajını gönderdikten sonra resimler nasıl olmuş diye bir bakarsan iyi olur.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
Kontrol ettim abi bende sorun vermiyor. Hatta şu an bir kafede nete giriyorum burda da sorun vermiyor. Oks eve gidince dediğin yerden yapacağım yine de.

[Bu mesaj Pyhenn tarafından 27 Eylül 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sakal diil o hava borusu gibi bi olay. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Mesaj tarihi:
ben çok sevdim valla 2.sini. Siradisi ve estetik.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Mesaj tarihi:
said:
DA2019, 28 Eylül 2004 16:03 tarihinde demiş ki:
Sakal diil o hava borusu gibi bi olay. :-)

haaa şu özürlü şeymi

fishman diye char yarattıydılar onla gülmekten koptuydum ben[signature][hline](_::_____::_)
Mesaj tarihi:
said:
Pyhenn, 05 Ekim 2004 11:23 tarihinde demiş ki:
Birbirine benzeyen onca surattan iyidir.

Senin karakterinin aynısını Talos'da science shopta gördüm desem... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Mesaj tarihi:
bildiğim kadarı ile patch 3 ile aralıkta çıkacaktı sanırım, pvp ye benzer bir şey olacak mış, nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama.[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
said:
Jo_jixu, 06 Ekim 2004 16:30 tarihinde demiş ki:
bildiğim kadarı ile patch 3 ile aralıkta çıkacaktı sanırım, pvp ye benzer bir şey olacak mış, nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama.

haberi nereden aldın? bi detaylı araştırayım.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
City Of Villians çıkmadan önce oyuna pvp eklenecekmiş test için. Developperlardan birinin röportajında okumuştum.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper lvl 37/ Kagari: Energy,Device-Blaster lvl 15/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender lvl 18
Mesaj tarihi:
Okocha senin ne işin var burda be abi =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
  • Yeni Oluştur...