Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Normalde sigara kullanmıyorum, puro tüketiyorum ve genellikle içime çekmediğim için problem olmuyor ama bazı sigaraları içerken baş dönmesi yapıyor. Bir keresinde bunun sonu nereye varıcak diye üzerine gitmek istedim ve sonunda barın ortasında yerde yatıyoken buldum kendimi. Bunun nedeni nedir bilen varmı hani hiç alışık olmadığım birşeyde değil ama hızlı içtiğimden mi kaynaklanıyor orasını bilemiyorum. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Normalde sigara kullanmadıgın için nikotine tahammülü az vücudunun. biranda öyle yüklenince nikotin çarpıyor vücudunu aynı tecrübeyi ağzına 2 tane nikotin sakızı atıp hızlı hızlı çiğneyerek de yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Olur bazen. Normalde nargile bir şey yapma bana mesela ama bazen ciddi ciddi kafa yaptığı da oluyor. Tütünden aromaya kadar bir sürü etkeni var bunun. Sigara için de aynı, bir de alışık değilsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sigara kötü birşey işte, içme birader diyor vücudun. Bence bu sesi dinlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 1-2 gün içmeyikten sonra içince bile başım dönüyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hatta ramazanda 7-8 saat içmiyoruz, iftardan sonra yakılan o sigara var yaaa... offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 şu topik tam bir hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 lö trôôôôôôôôôôôllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lord_Argos said: Normalde sigara kullanmıyorum, puro tüketiyorum Lord_Argos said: sigara kullanmıyorum, puro tüketiyorum Lord_Argos said: puro tüketiyorum Lord_Argos said: puro ben hiç puro içmedim kardeş. tamam puro tüketiyorsun seviyorsun ama minibüste aöf kimliğiyle öğrenci indirimi peşinde koşuyorsun ayıp oluyor minibüs işletenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ne içecen lan zaten sağlığa zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lord_Argos said: puro tüketiyorum ve genellikle içime çekmediğim için problem olmuyor Lord_Argos said: ve genellikle içime çekmediğim için problem olmuyor Lord_Argos said: içime çekmediğim için Lord_Argos said: puro tüketiyorum Lord_Argos said: problem olmuyor wtf edit: o da içememiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 doğru, içmiyormuş tüketiyormuş. yiyor yutuyor gibi bir anlam çıkardım ben? peki ona da eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 puro yutmak? hm.. işte şimdi bu daha da garip bir hal aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaaa said: puro yutmak? bundan başka bir şekilde tükettiğini düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 mazallah içer miçer beyne oksijen gitmez başı döner bayılır insan tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 giderek daha garip bir hale geldi lan konu. sansür gelir bu konuya. "puroyu tanya için tüketti" falan derler. kapatırlar siteyi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: şu topik tam bir hayal kırıklığı. daha haklı olamazdın. Lyvanna_Dolores said: Lord_Argos said: puro tüketiyorum ve genellikle içime çekmediğim için problem olmuyor ben de sabahları yüzümü yıkarken günlük su ihtiyacımı karşılıyorum mesela. olabiliyor böyle şeyler. ozmoz diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sigara paketlerinin üstünde gördüğüm kadarıyla, sigara öldürüyor, kanser yapıyor herşeyi yapıyor kısacası ölümcül, bi baş dönmesi de yapar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ailemizin temiz çocukları patiler :) :) :) Abi sigaranın baş dönme yapması normalde, yani ne bileyim tutup sigara için demiyorum ( başlı başına bir angutluk kabul ediyorum ), ya ama hiç mi merak etmediniz bugüne kadar bir fırt bile almadınız. Ülkenin yarısı kullanıyor, deneyin biraz çevrenizde neler oluyor neler bitiyor. Bir fırt bağımlı yapmaz. Bağımlı olma hedesi tamamen çevre ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lord_Argos said: .. bazı sigaraları içerken baş dönmesi yapıyor. BOLD WHAT U MEAN MF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pipo puro nargile içine çekilmez cahil fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sigara tiryakisini bile 12-13 saat içmedikten sonraki ilk sigara hafif baş dönmesi yapabilir. Muhtemelen nikotinin anlık etkisi ama sürekli baş dönmesi yapması normal değil. Sana sigara diye başka bir şey içirmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nşikotinden değil, co ve co2 nedeniyle oluyor baş dönmesi vs. sürekli sigara kullananlarda vücut kandaki düşük o2 oranlarını dengelemek için fazladan alyuvar üretir ve tolerans geliştirir. düzenli kullanmayan birisinde ara sıra çektiği sigara dumanı zehirlenme belirtileri gösterir. başdönmesi, mide bulantısı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar