Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara Baş Dönmesi Yaparmı?

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Normalde sigara kullanmıyorum, puro tüketiyorum ve genellikle içime çekmediğim için problem olmuyor ama bazı sigaraları içerken baş dönmesi yapıyor. Bir keresinde bunun sonu nereye varıcak diye üzerine gitmek istedim ve sonunda barın ortasında yerde yatıyoken buldum kendimi. Bunun nedeni nedir bilen varmı hani hiç alışık olmadığım birşeyde değil ama hızlı içtiğimden mi kaynaklanıyor orasını bilemiyorum. :S
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Normalde sigara kullanmıyorum, puro tüketiyorum

Lord_Argos said:

sigara kullanmıyorum, puro tüketiyorum

Lord_Argos said:

puro tüketiyorum

Lord_Argos said:

puro

ben hiç puro içmedim kardeş.
tamam puro tüketiyorsun seviyorsun ama minibüste aöf kimliğiyle öğrenci indirimi peşinde koşuyorsun ayıp oluyor minibüs işletenlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Lyvanna_Dolores said:

şu topik tam bir hayal kırıklığı.

daha haklı olamazdın.
Lyvanna_Dolores said:

Lord_Argos said:

puro tüketiyorum ve genellikle içime çekmediğim için problem olmuyor

ben de sabahları yüzümü yıkarken günlük su ihtiyacımı karşılıyorum mesela. olabiliyor böyle şeyler. ozmoz diye bişey var
Sosyal ağlarda paylaş

Ailemizin temiz çocukları patiler :) :) :)

Abi sigaranın baş dönme yapması normalde, yani ne bileyim tutup sigara için demiyorum ( başlı başına bir angutluk kabul ediyorum ), ya ama hiç mi merak etmediniz bugüne kadar bir fırt bile almadınız. Ülkenin yarısı kullanıyor, deneyin biraz çevrenizde neler oluyor neler bitiyor.

Bir fırt bağımlı yapmaz. Bağımlı olma hedesi tamamen çevre ile alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

nşikotinden değil, co ve co2 nedeniyle oluyor baş dönmesi vs.

sürekli sigara kullananlarda vücut kandaki düşük o2 oranlarını dengelemek için fazladan alyuvar üretir ve tolerans geliştirir.

düzenli kullanmayan birisinde ara sıra çektiği sigara dumanı zehirlenme belirtileri gösterir. başdönmesi, mide bulantısı vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...