Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Thynin sitesinden bir bilet almayı deneyebilir misiniz ?cezayir istanbul deniyorum son kısımda ödenemeniz gereken tutar x yazıyor,gidiş gelişler yazıyor o kadar başka bir ilerleme tuşu hiçbir şey yok.Sitede mi sorun var anlamam lazım : (
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 nereye alıyım abicim. koridor mu istersin yoksa cam kenarı mı? first class alıyorum bak.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sidneye aldım bu akşam kalkıyor hadi görüşürüz
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 pop up blocker kapa dene misal modemin fişini takılı mı bide
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ödenmen gereken tutar diyorsa parayı ödemeni bekliyor bro açacan webcam'i parayı sallayacaksın ekrana. afedersin ama beceriksiz!
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi çaktırma millet fakir olduğumu biliyor diye imajı düzeltmeye kasıyorum deste deste parayı çıkartıp vuracan işte genç! MO HO HO HO OHOHOHOHOHO (zengin işadamı kahkahası atıyorum burada ve pruomu yakıyorum) MO HO öHÖHÖ ÖHHÖÖHÖHÖHÖHÖ
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 şok şok şok! dasaaa'nın fotoları için tıklayın http://i.imgur.com/plwnS.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 o fotoda sağ cebimde 40 top para var. sağ kolumu koydum paraların üstüne bak.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 altın kaplamalı işlemeli bi zippo lazım sana birader. satayım mı?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 tabanca şeklinde olan çakmaklardan alıcam da karıştırırm diye korkuyorum
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Maedhros said: Thynin sitesinden bir bilet almayı deneyebilir misiniz ?cezayir istanbul deniyorum son kısımda ödenemeniz gereken tutar x yazıyor,gidiş gelişler yazıyor o kadar başka bir ilerleme tuşu hiçbir şey yok.Sitede mi sorun var anlamam lazım : ( orbitz.com dan al abi. Orda daha çok seçene var, ayrıca aynı sefer thynin sitesinden aldığndan daha ucuza orda. Helak olmak, ödeme o kadar para derim.
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Rotweiler said: Maedhros said: Thynin sitesinden bir bilet almayı deneyebilir misiniz ?cezayir istanbul deniyorum son kısımda ödenemeniz gereken tutar x yazıyor,gidiş gelişler yazıyor o kadar başka bir ilerleme tuşu hiçbir şey yok.Sitede mi sorun var anlamam lazım : ( orbitz.com dan al abi. Orda daha çok seçene var, ayrıca aynı sefer thynin sitesinden aldığndan daha ucuza orda. Helak olmak, ödeme o kadar para derim. Bu muhabbet nasıl oluyor, hani kendi sitesindeki fiyattan daha ucuza vermesi. Var mı bilgisi olan
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 E yazdım ya işte. orbitz.com cheapairflights.com gibi sitelerden kendi rezervasyon sistemindekinden daha ucuza alabiliyorsun. Kaldı ki, thy de pgs de sayfayı refreshlesen dahi fiyatla değişiyor. Sessionu bitirip cookie felan silince geri giriyosun gene düşük fiyat veriyor. Kasti birçok trick mevcut. Bu kadar bilgi yeter.
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Onu anladık. Nasıl daha ucuza alabiliyorlar, onun mantığını biliyor musun diye sordum genele. nasıl daha ucuza satabiliyolar yani
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Avrupadaki birçok insan oradan bilet aldığı ve THY'Nin dönüş routeları bayağı boş geçtiği için(genelde), avrupa yolcusuyla dolduruyodur. Ona göre de bi anlaşma içindedirler siteyle. Sonuçta ara bacakta Almanyada ne biliyim bilimum avrupa şehrinde inecek adam çok. €, €'dur yane.
goawaypls Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 balon said: Onu anladık. Nasıl daha ucuza alabiliyorlar, onun mantığını biliyor musun diye sordum genele. nasıl daha ucuza satabiliyolar yani Balon. simdi gidip empire statedeki thy den alirsan sana 2 kati sokar. buradaki sey OEM muhabbetine benziyor. o yuzden acente uzerinden almaya bak. thy yollrindan direk alirsan 2x acenta uzerinden alirsan(OEM) 1x google et birsuru acenta cikar. ara al biletini bu kadar. internet uzerinden biletmi alinir bide ya. pegasusla falanmi ucuyorsunuz siz. ara ya da git ofise ssssssshhhhhh bilet istiyorum de.
Öne çıkan mesajlar