Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Oglen saatlerinden beri buralar devamli zangir zungur titriyor. Jole kivamina geldim artik sallana sallana... Ben yaklasik 7 tane sarsinti hissettim, ama kandilli rasathanesine gore civarda kucuk capta 12 sarsinti olmus... hadi bakalim sonumuz hayirli olsun...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Gebersin pzevenkler..[signature][hline]To Live is To Die
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 allah korusun vallahi.[signature][hline]St. James Park where the love begins.. [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Ekim 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: SpiritCrusher, 09 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Gebersin pzevenkler.. nası be?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: SpiritCrusher, 09 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Gebersin pzevenkler.. öğh oha[signature][hline]
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: SpiritCrusher, 09 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Gebersin pzevenkler.. Pardon, yanlış geldin galiba, ahır yan tarafta... Nasıl böyle bir cevap yazabilir biri ya? İnsaf. Sözlerine dikkat et biraz. Nedir bu, espiri mi yapıyosun, kin mi kusuyosun? Allah'ım yaratıyorsun, bari takip et...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 +1 o ne demek yahu[signature][hline]Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bne pzevenkler gebersin dedim izmirlilere laf etmedim....[signature][hline]To Live is To Die
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 LoL[signature][hline]Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 peki sagopa kenk gebersin pezolar[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: SpiritCrusher, 09 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Gebersin pzevenkler.. ŞErefsize bak gebersiz pzevenkler diye mesaj atıyo sorada ben pzevenklere dedim üstüne alınmak ıstıoysa alınsın durumları yapıyo. Sana bi izmirli olarak deprem olsunda beter ol diyorum ozaman bende. Direk de sana diyorum hemde aha bak BETER OL[signature][hline] The Truth is out There
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 öle demeyin ama adam izmirlilere dememişki pezolara demiş[signature][hline]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: SpiritCrusher, 09 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Gebersin pzevenkler.. AJHAUHAUHAUHAHUAAUAUHAUHUHUA bune abi naaptın yaa . :lol: ahUAUAahuauhhauhauhA eleman naaptıysa . Gardaş rasathanede danıdıkmı var biolay varsa bilek yani direk ortama akarız AHUAUHHUAHA . Hey allam yaa[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Sinir yaptırırlar insana gece vakti ya.. neyse Sallantı oldugunu bı ben hıssetmıyoru galıba cevremdekılerden duyuyuorum paso. Daha sıddetlı olmasında aman..[signature][hline] The Truth is out There
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: SpiritCrusher, 09 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Gebersin pzevenkler.. nolyon kocum yoksa denize falanmı döktüler sizinkileri?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Eleman o lafıdan sonra bişi yazmamış yalnız . hahhha . Accayip merak ettim acaba yanlış yeremi yazdı yoksa cidden sismograf bi tanıdığımı var :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 lol nooluyor bea? sallanmiyor hiç biyer, vazgeçti...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 buarada bende izmirliyim:)[signature][hline]To Live is To Die
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 olsun yine de beter ol[signature][hline] The Truth is out There
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hasstr ordan...[signature][hline]To Live is To Die
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ok3 lam3r b@p[signature][hline] The Truth is out There
LethE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 böhü ben denize 50 metreyim. direk batarım.. birasdan email le vasiyetimi yollıycam size.. bahçedekileri kedileri paticike bırakıyorum *!Hüzünlenir ve ağlamaya başlar*[signature][hline]İyi niyetli, sakin, dinlemeyi (okumayı) bilen sabırlı taze(?!?) patiler olun! Zamanla aramıza girecek, siz de kaşar(?!?) pati olacaksınız. O zamana kadar bize size güvenme, sizi sevme fırsatı verin [Bu mesaj LethE tarafından 09 Ekim 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: SpiritCrusher, 09 Ekim 2004 01:49 tarihinde demiş ki: hasstr ordan... Eleman kafayı yımış yememiş yımış . Senin içine fay hattımı kaçtı azını topla burası babanın ahırı değil . burası benim ahırım :D . yinede terbiyeni takın[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahahahhaha allahm koptum şu diyalog a[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar