imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 axedice said: iskender ısmarlıyorum. bursadayım alt mesajı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 iptal oldu katılımcı arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Seks kesinleşti yani.. ne mutlu Topik bursa olunca iskender dedim bu arada , yoksa coğrafyam gereği tantuni demem gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 axedice said: İnternetten nasıl seks buluyorsunuz? 15 Yıllık internet kullanıcısıyım hala bunu çözemedim. Yardımcı olana iskender ısmarlıyorum. şehirde yaşamak birinci kural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ayrıca seks kesinleşmedi bence daha gelmeden iptal oldu seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 axedice said: Seks kesinleşti yani.. ne mutlu Topik bursa olunca iskender dedim bu arada , yoksa coğrafyam gereği tantuni demem gerekiyordu. zaten biz bursalılar olarak 3günde bir iskender yemezsek patlıyoruz ayrıca seks varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Seks mi dendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 kesinleşmiş hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar