Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Rusya 3 tane savaş gemisini Akdeniz'e Suriye sularına göndermiş. Eğer bir müdahale olması durumunda savaş sebebi sayılacakmış. İki farklı yorum var konuyla ilgili. Biri diyor ki Suriye'ye göz dağı. Diğer yorumsa ki mantıklı olan bu Suriye'li isyancıların yardım aldıkları Akdeniz'de yolları tıkayarak Avrupa ve Amerika'ya göz dağı vermek. 3. Dünya Savaşı selamınaleyküm diyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bence bize gürcistan ayarı veriyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bedelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ne pis coğrafyadayız arkadaş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bide nerden geçmiş onlar ya yukardanmı dolaşmışlar oraya inmek için (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sıcak denize indiler yani sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kanalistanbul'dan geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kaynak olarak şunu bulabildim ancak http://www.internethaber.com/rus-donanmasi-suriye-sularinda-385709h.htm şam zaten direk ikinci teoriyi doğrulamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mokoko said: sıcak denize indiler yani sonunda hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mokoko said: sıcak denize indiler yani sonunda 1971'den beri üsleri varmış ki akdeniz'de suriye kanadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kafası bozulan savaş gemisi yolluyor akdenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Archangel_ said: ne pis coğrafyadayız arkadaş yav gelen dokunduruyor giden dokunduruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bf3 dı dın- dın dı dınnn dıınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Suark said: bide nerden geçmiş onlar ya yukardanmı dolaşmışlar oraya inmek için (:P) ben Aden körfezinden oraya yönlendirilmişler diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bi stinger bi fleshlight siparişi veriyorum şimdi. stingerla uçak avlarım tactical lightı da adamın gözüne tuttum mu yumruk ata ata indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 fleshlight derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DoruK said: bi stinger bi fleshlight siparişi veriyorum şimdi. stingerla uçak avlarım tactical lightı da adamın gözüne tuttum mu yumruk ata ata indiririm. değiştirmeden alıntı yapıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 savas zamani darlik cekmemek icin heralde, ee tabi gunlerce bir siginakta bir ton erkekle beraber kalma ihtimali de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 vesileyle Kanalistanbul'un son durumu hakkında da birileri aydınlatır diye sokuşturdum araya ama ı ıh. yalan mı oldu lan bizim silivri'deki araziler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi şu savaş olsa da ekonomiler reseti yese yoksa savaştan beter olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ya zaten ya bi afet olcak ya da bi yerler yıkılıp yeniden yapılacak, bize vurmasıdna olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 rusya+suriye / avrupa+amerika savaşı çıkarsa bizi nasıl vurmayacak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ardeth said: fleshlight derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bizim angutlar bu sefer de almayayı seçip 4. dünya savaşına bırakmazlar işi inş. amerika ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar