axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Denoya ben takabilirim, bıyıkları çok ilgi çekici. Tabi xunn kıskanmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 denoya ben de talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Birleşip girelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 senin odana portatif bir şelale de koyarız, arada atlarsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 denoyu pisagor yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 burak yeri gelmişken sorayım, babanın bıyıkları var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Var, sakal bıyık fakirliğim sanırım dayımdan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aynen sana benzeyen bi amca gördüm metrobüste ya pazartesi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 olm eve piskopat gelince arasana geliyim koşup.. polis gelene kadar ben 10 kez gelirim. hem benım kılıcım daha kötü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yazik lan acidim simdi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 1 kere çaldırırsam psikopat 2 kere çaldırısam ejderha saldırmış olsun o zaman. ona göre gearını alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ejderha kolay, burdan bağırırm düşer yere zaten tekrar cıkamaz 6. kata merdivenler cok dik. peki normal aradığında kac kere caldırıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 meanwhile in tyrannus' house of horrors; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yalniz olan onca şeyden sonra hala orda kaliyosan sen de az değilsin :) belki komşularinda şu ustteki/yandaki kiliçli manyak diye bahsediyodur senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 csi tarlabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 en büyük risk taylan zaten. hergün başka bi eşyayı yakıyo evde. bi gün item kalmıycak direk evi yakıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ohahhshaha, tam dus alıcaktım vazgectim, spora gidim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hayat kadinlari dayak yerken hicmi icin acmiyor gidip yardim etsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 komşu ikramı yapıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 onlar döven taraf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aynı bizim mahalle lan 2 sene önce karşı apartmanda 1. kattaki sarhoş adama aşağıdan sıktılar bacağına geldi, daha dün gece döner bıçaklı asker uğurlaması vardı üst sokakta, yan taraftaki evde oturanlar apayrı bi alem abi kardeş torbacılık, adam yaralama gibi suçlardan içeri girip çıkıyorlar rivayete göre babaları birini öldürüp yurtdışına kaçmış 1-2 yıldır piyasada yok dün sokağın başındaki fırıncı birini kovalıyordu kütükle falan öyle yani ve ben böyle bi ortamda ailemle bu mahallede yaşıyorum sorsan Samsun'un nezih mahallelerinden şehrin göbeği! Tyran seni anlıyorum abi insana sıradan geliyor artık böyle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bizim sokakta 3 sene falan önce elektrik şeysi patlamıştı yağmurdan, hemen gelip yaptılar. öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ne geyik yapmissiniz arkadas ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 safir t14 http://www.youtube.com/watch?v=buZLlYOpqQ4&fb_source=message kdv dahil 800 TL, 200 TL avcılık belgesi totalde 1000 TL ye pencereden avlarsın sinemin erkek arkadaşını sdf Test ettim başarılı silah =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 adamın parası olsa eve çıkar heyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar