Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders calismaktan INANILMAZ sikilan var mi reisler reiseler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecen haziranin basinda odtu'de finallerim basladi , bundan bir hafta once amerikadaki universitenin online yaz dersleri de baslamisti ve 2 ay surdu. Ben online dersler kek olur belli okumalar kaynaklar verilir quiz , sinav falan olur arada gecer sandim keko gibi ; meger oyle degilmis.

Her hafta 3-4 tane essay yazdim farkli kaynaklardan bir dunya yazi , kitap , video isleyip.Sonra dersin forumlarinda yazdiklarim hakkinda tartistim diger ogrencilerle.

Tam dersler bitti dedim 3 hafta sonra amerikanin sonbahar dersleri basladi , kalktim geldim ev buldum hemen egitime devam ettim. Simdi de cumulative gpa'im 2.33 mus onu 2.6 yapmam gerekiyormus mezuniyet icin ona kasiyorum cinli gibi.

Motivasyon , yasam enerjisi sifira yakin. Hedefim aralik 21'de uyuyup ocak 20'de uyanmak :o
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

rulelar hanımevlatları için. ben olayı *biliyorum*

hocalar da benim gibi düşünseydi alcaktım 100.yeterince erkek değillermiş rule gerekiyomuş ama bık bık

Ne okuyorsun reis?
Mesaj tarihi:
Uçak mühendisi olacak abisi.

Ben hukuk fakültesinin en rahat dönemini yaşıyorum ya. Post mezuniyet, ağır cezaya git seyret gel. 5 ay daha böyle ense.
Tabi ocakta başlayacak master&avukat yanı stajla beraber mevzu baya sertleşecek ama alışkınız çokşkür.
Mesaj tarihi:
görmemişim. sayın bölüm yetkilisi haklı

başağı gördüm bugün. okuyo musun dedim okuyorum dedi. okumuyorum deseydi cumartesi vizeye girmiycektim

başak okursa ben de okurum since 2007
  • Yeni Oluştur...