Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ben amazon'dan verdiğim siparişi amerika'daki bir adresle değiştirdim valla. oradaki arkadaş da sağolsun ocak ayının ilk haftası falan getirecek.

buraya göndertseydim haybiye iki oyun parası daha verecektim herhalde.

benimde arkadaşım var usde yaşayanda bende öyle mi yapsam acaba kodu zaten direk gönderiyorlar dimi kutuyuda o geldiği zaman alırım ondan
Mesaj tarihi:
oyun fiyatlarının boku çıktı iyice ya. steam gibi digital download yokken sanki bu kadar pahalı değildi bunlar. digital'de basım ve dağıtım masrafı da yok bir de. ona rağmen git gide artıyor fiyatlar.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

67 dolar pahalı değil mi ya sadece key bide kutu bile yollamıyorlar

ben amazondan 59.XX e pre order yapmıştım. kargo ile +25$ dı. Toplam 84-85 $ tutuyordu. o yüzden o siteden aynı paradan daha azına deluxe almak işime geldi :)
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

amazondan alınca 12 lira ucuza geliyor üstelik kutulu bu linkte daha pahalı bide sadece key anlamadım valla

amazon fiyatının üstüne +25$ kargo koyucaksın. kargoyu eklediğin zaman aynı fiyata standart yerine deluxe edition almış oluyorsun o siteden.
Mesaj tarihi:
pcguru said:

sadece key alacaksan ister standart istersen deluxe buyur;

http://www.gamekeystore.net/newstore/ea-origin-games/star-wars-the-old-republic

bu bizim rusçu reyiz mi? sıkıntı olmaz dimi early accesse falan gireriz yani rezil olmayalım? uğraşmayıp direk alabilirim burdan kutusu da olmaz olsun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...