olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 vay bea ne eğlendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 15inde giricem, siz baslayana kadar 2 chari level 50 yapicam. oyle gazim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ohh be rahat rahat oynayabiliriz artık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ehah harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ayıp ayıp :D girdim lotro'ya hiç oynamak gelmiyo içimden nalet olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 random screenshotlarım: trooper'ıma aşık oldum sdf asıl karakterim, galaksinin en iyi jedi guardian'ı za, pvp'de kendi levelımdan olan adamlar beni kesmedi, ben de bitch please diyip 15 - 20 level üzerimdeki adamlarla kapıştım. bu ss'deki adamı kestim, diğerinde biraz yardım aldım, baktılar durduramıyorlar tabi, gece 19 level olup yaptığım pvp'lerde fraps'i açmayı unutmuşum lol. bu da çıkmadan önce son pozum, immolation scene kalbimi yaraladı adeta, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ya resimler çıkıyor şunları normal yapıştır be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 evet düzelmiş harbiden sdf. http'leri silmeyin ss koyacaksanız, nedanko çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 preorder için Türkiyeden bi site vardı sadece key yollayan ucuza, aradım forumda ama tekrar bulamadım, bi söyleyin yaw neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 smuggler sevenlere geçmiş olsun bu sırada lvl20+ questlerini hamburger helper yapmış HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bu arada oyundaki uzay istasyonları gemiler vb baya güzel detaylı olmuş, ME teki gibi 10m2 2 oda 1 kabin değil, fersah fersah geniş geniş yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Kaede said: smuggler sevenlere geçmiş olsun bu sırada lvl20+ questlerini hamburger helper yapmış HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Kaede said: smuggler sevenlere geçmiş olsun bu sırada lvl20+ questlerini hamburger helper yapmış HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Beta bittiğine göre diğer başlıklardan devam edelim, görüşler beta izlenimleri başlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar