-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 7 saatlik sw ayrılığımdan sonra hayvanlar gibi oynamak için yerimi almış bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oyunun altta çıkan logosu cylona benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu ironfist denen boss varya random rocket atıyor ya etrafa.onların düştügü yeri görebiliyormuyuz? benim ayarlar kapalı ne kadar kacsamda bayaa bi dmg yiyorum.ulduarda hodirin buz seyi vardı düşerken nereye düşecegini gösteriyordu eski bilgisayarımla oynarken ayarlar kapalı oldugu için göremiyordum o alanı rastgele kacmaya calışıyordum.o tarz bişe mi yaşadım acaba... 2 jedi guardian, 1 tane specini bilmedigim trooper girdik ilk dungeona healersız son bossa ironfist e geliyoruz da boss bizi yamultuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 son boss ironfist deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 haydaaaaaaaaaa denemek için bi sith warrior açtım öylesine abi melee combat ne kadar zevkliymiş ranged'a göre dibim düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Haftasonu habersizce gelen ev mesaisi münasebetiyle yeni aldığım saberıma bikaç saatliğine elveda demek zorunda kaldım :( Hazır oyundan kafamı kaldırmışken izlenimlerimi yaziyim. Kontroller neredeyse birebir WoW'un aynısı ama bu bi dezavantaj değil, avantaj. Zira WoW'da tank oynadığı için ömrünün yarısı düzgün pozisyon almayla geçen benim gibi adamlar, sağ mouse tuşuna basılı tutarken Q ve E ile sağa sola hareket edebilmeyi istiyolar. Ki bu oyun da onu sunmuş sağolsun. UI da iyi olmuş ama bazı eksik noktalar var, (gördüğüm kadarıyla) UI'ı scale edemiyosun, chat kısmında player adları classa göre renklendirilmemiş, ya da /who çekebilmek için üzerlerine gelip shift+sol tuş yapma gibi bi kısayol tanımlanmamış, general chat ile say'in renkleri aynı olduğu için kafa karıştırıcı, haritalardaki lejandlara alışmak biraz zaman alabiliyo, vs. Grafikler tam da olmasını istediğim gibi, gerçekçi olsun diye kasılmamış. MMOlarda gerçekçi grafik olması hiç hoşuma giden bi şey değil. Karakter modellemeleri de gayet iyi, özellikle saçların animasyonu çok hoşuma gitti. Yürüyüş animasyonlarında bikaç frame daha kullanılabilirmiş yine de. Twilek female ftw Sesler fena değil, bazı yakın zamanda karşılaşılan NPC'ler aynı ses sanatçısı tarafından seslendirilmiş, o biraz can sıksa da voice acting gayet yeterli bence. Müzikler de iyi, yeterince Star Wars-vari ama insan serinin signature müziklerini de bekliyo yani. Mesela cantina'da cantina müziği çalsın isterdim ama jukebox'ta yokmuş sanırım (sokakta öyle duydum). Henüz sadece Jedi Knight oynadım ama gameplay beni tatmin etti. Auto attack olmaması iyi olmuş, insana biraz daha kendini kontrolde hissettiriyo ki bu bana Jedi Knight oyunlarını hatırlattı biraz. Zibilyon tane büyü sallamak yerine aynı saber'la farklı hareketler yapıyoruz falan. Questler bildiğimiz MMO questleri gibi git öldür gel tadında olsa da, kuru kuru adam öldürüyomuşsun hissi vermiyo. Bunun en büyük sebebi cinematic'ler olsa gerek. Çok güzel olmuş cinematic olayı, storytelling'e güzel bi hava katmış. Toplu girilen instancelarda karşılaşılan questler de çokgüzel bi yenilik olmuş. Diyaloglar esnasında verdiğin cevaplara göre grubunla ne kadar uyumlu olduğun belirleniyo ve buna göre social point alıyosun (anladığım kadarıyla). Hakikaten çok güzel bi düşünce bu. Aynı olay NPC companionlarla da geçerli, dünya üzerinde herhangi bi diyalogda verdiğin cevaba göre companion'unun sana olan bakış açısı değişiyo. Bu olay modern RPG'lere yeni yeni gelmeye başlamıştı, bi MMO'da görmek harika oldu. Oyun şu haliyle gayet umut vaad edici. Arkasındaki adamlar çok güçlü, genellikle sevilen ve sayılan adamlar. Üstelik çok sağlam bi fan base var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sparkcaster said: son boss ironfist deil e healer olmadan girilmezmiş ozman dungeonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 2 kisi yaptık biz hepsini smuggler troopr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 basladim bende oynuyom 1 saattir bu light dark pointlerin avantaji neo luyo istken light olsak falan ne degisiyo yani bilgi vercek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 alacağın itemlar değişiyor. çeşitli itemlar belirli seviyede dark-light puanı istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 combata hiç bi şekilde etki etmiyo sadece itemler değişiyo yani örnek vermek gerekirse wow dan light side silahı"azeroth warglaive of the light" 10 str veriyo dark side silahı"azeroth warglaive of the dark" bu da 10 str veriyo sadece kozmetik...kısaca anlatmak yerine neden böle bi örnek verdim bende bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 melee oynadıktan sonra diyorum ki ranged çok sıkıcı kalıyor melee'nin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 range karakter diyince trooper arkadaş başka range tanımam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sith sorcc direk priest olmuş bıktım kapadım az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 agent oynayan var mı hikayesi efsane diyorlar 007 & bourne stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 melee iyi abi bende cok orgasm derecesinde zevk aldim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 aynen smuggler oynamıştım dün full bi öylesine gireyim diye sith warrior açtım resmen inanılmaz zevkli melee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ajanında meleesi var öküz gibi burst dmg veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Advanced Class olarak Sith Juggernaut'a devam ettim ama her ne kadar iki tree'si damage olarak gözükse de sanki damage'i yetersiz kalacak ve zevk vermeyecek gibi geldi, jedi guardian yada juggernaut'ta yüksek lvllara kasan varsa yorumlar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 tank cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 adamlar server yetistiremiyo, surekli yenilerini aciyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şükrü ne biçim test etmişsin heryer bug dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 aquila said: tank cunku. Hybrid değil mi bu adv class yani, boşuna mı yazmışlar oraya tank, dps diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 safkan dps değil işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Texturelar beta olduğu için mi bu kadar kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar