Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp commendation vendor her warzone da var ya zate o değilde dün itin birine prototype düştü level 10 çantadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 neyse zaten story beni dark side a kaydırdı dark oynarım zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 aquila said: jk acmadin daha di mi? shicho form animasyonunu gorsen birakmazsin oynamayi. açtım, ama geçen haftaki beta weekend'de açmıştım. hatta miraluka'nın eyepadine laf atmıştınız ya lol. gerçi level 10'a kadar kasamamıştım onu, süresi dolmuştu. şimdi gene açıcam galiba. bi ls alalım elimize. takalım içinde sunrider's destiny gibi kristali de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dayanamadim ben alicam yine lanet olsun icimdeki sw evreni askina. headstart avantajina da sahip olacak sekilde nerelerden edinebilirim oyunu? box onemli degil. var mi gittigidiyorda key olarak satan oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 that's the spirit, ma boy ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 nscorp said: dayanamadim ben alicam yine lanet olsun icimdeki sw evreni askina. headstart avantajina da sahip olacak sekilde nerelerden edinebilirim oyunu? box onemli degil. var mi gittigidiyorda key olarak satan oyunu? http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-standart-cd-key-48067929 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48068003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 maintance için kapıyolar serverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben çok zevk aldım..yani sevdiğim iki tür birleşti rpg ve mmo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Datacron olayını çok sevdim. Warhammerdaki o araştırıp title/trophy bulma olayını daha ileri taşımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şükrü bu mavi premium boxlardan ne düşüyo kankubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 İyi ki kapadılar serverları, kahvaltı etmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Dark/Light side olayını sevmedim. Biraz anlamsız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya bu fps deli edecek beni, konuştuğum çoğu kişide var bu problem, shadow falan herşeyi low getirdim yine delirtti wow gibi stabil bişi yaparlar diyodum ultra high oynuyoduk wow banamısın demiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya dün dark side dark side gidiyodum.saçma bi diyaloga girdim herifin canını bağışladım..hayda 100 light side points.. o yakışıklı zırhları giymek için ya full dark gidecen yada light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi warzonelardaki commendation sistemi en iyi, ne kadar bonus alacağını oyun sırasında da görebilmek felan, biraz daha geliştirirler pvpyi umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu arada tam flashpointi bitirmiştik escape pod git diyordu gitti server nerden başlatır acaba :P en baştan bayar üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sith çok kötü pvpde be dün o kadar warzone attık axedice efendiyle, 1 maç kaybetmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya bide crafting kasmak inanılmaz kolay olmuş biraz zorlaştırmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 tam biowhore hedef kitlesine göre işte yanlaz o ilk instance sonundaki boss ne öyle wtf dün ağzımızı kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp'si nasıl oyunun bu arada? wowdaki battleground sistemi gibi mi yoksa daha cok warhammer gibi mi? ya da wow arena gibi ladder olayı var mı? sith assasin dusunuyorum ben bakalım. yine oyunun pve kısmı nasıl? raidler kac kisilik mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp iyi biraz wow biraz war arası. eşşek yüküylede xp veriyor yani pvp levelingde mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 vicdan azabı ya pvp çok fazla xp geliyo questleri felan bypass geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Rock said: Dark/Light side olayını sevmedim. Biraz anlamsız geldi. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yani dün lvl 11 de hutball girdim republic tokatladı bizi ama yinede 5.5k xp verdi, cidden pvp ile levellanabilir ama yazık olur şu güzelim hikayeyi atlarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 forumlarda gördüğüm eleştiriler o kadar kötü ki, resmen gözümü köreltip fanboy olasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar