Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

jk acmadin daha di mi? shicho form animasyonunu gorsen birakmazsin oynamayi.

açtım, ama geçen haftaki beta weekend'de açmıştım. hatta miraluka'nın eyepadine laf atmıştınız ya lol.

gerçi level 10'a kadar kasamamıştım onu, süresi dolmuştu. şimdi gene açıcam galiba. bi ls alalım elimize. takalım içinde sunrider's destiny gibi kristali de.
Mesaj tarihi:
dayanamadim ben alicam yine lanet olsun icimdeki sw evreni askina. headstart avantajina da sahip olacak sekilde nerelerden edinebilirim oyunu? box onemli degil. var mi gittigidiyorda key olarak satan oyunu?
Mesaj tarihi:
nscorp said:

dayanamadim ben alicam yine lanet olsun icimdeki sw evreni askina. headstart avantajina da sahip olacak sekilde nerelerden edinebilirim oyunu? box onemli degil. var mi gittigidiyorda key olarak satan oyunu?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-standart-cd-key-48067929
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/star-wars-the-old-republic-deluxe-edition-cd-key-48068003
Mesaj tarihi:
ya bu fps deli edecek beni, konuştuğum çoğu kişide var bu problem, shadow falan herşeyi low getirdim yine delirtti wow gibi stabil bişi yaparlar diyodum ultra high oynuyoduk wow banamısın demiyodu
Mesaj tarihi:
ya dün dark side dark side gidiyodum.saçma bi diyaloga girdim herifin canını bağışladım..hayda 100 light side points..

o yakışıklı zırhları giymek için ya full dark gidecen yada light..
Mesaj tarihi:
pvp'si nasıl oyunun bu arada? wowdaki battleground sistemi gibi mi yoksa daha cok warhammer gibi mi? ya da wow arena gibi ladder olayı var mı? sith assasin dusunuyorum ben bakalım.

yine oyunun pve kısmı nasıl? raidler kac kisilik mesela?
Mesaj tarihi:
yani dün lvl 11 de hutball girdim republic tokatladı bizi ama yinede 5.5k xp verdi, cidden pvp ile levellanabilir ama yazık olur şu güzelim hikayeyi atlarsanız
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...