pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 efet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 raven gondermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yalnız 2 hesabım vardı bir tanesine email gelmiş diğerine gelmemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bize yine hüsran bize yine hasret var bana yine esmer günler düştü eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 lan sizin yuzunuzden benim betam bile calismiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 belki ilerleyen saatlerde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST valla sağolsunlar hemen başlatıyorlar beni de, adamları şimdi aradım telefonla 10 dakka bekledim biri çıktı, hello diyene kadar adam durumu izah etti, başka bir şey var mıydı dedi, errrm yok dedim, iyi günler dedi kapadı. düzeltmeye çalışıyorlarmış security questionları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ya maile gelmemiş benim henüz dedim beta invite'ta olduğu gibi siteye girsem orda gözükür mü ne zaman giriceğim? gerçi siteye de login olamıyorum millet abanıyo sanırım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oh be gelmiş mail, cmt veya pazar çıksaydı çok sinirlenirdim :P bize göre ne oluyor Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST cuma akşam 6 falan dimi bu arada yine mi resetlediler şifreleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 evet cuma akşam 6 da oyundayıK :) muhtemelen email gelmeyenler cumartesi veya pazar gününe kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 pazara kalmayayım ya vize var ptesi cumartesi versinler bana temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 1 gün beta mı olur anasını satim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 insanı deli ediyorlar böyle çekilişle vb işlerle :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 weekend betayla ilgili hicbi girisimde bulunmadigim halde, bana bile geldi lan su saatte baslican diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 meh benim giriş saatini söyleyen mail gelmemiş kesin cumartesiye atar bu gavatlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 göster ama elletme betası bu bide üstüne stress test sorunları çıkacaktır kesin pazar günü betası deseydi çok pis söverdim 6 saat gir karakter yarat çık beta bitti resmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sabrını ölçüyolar işte jedi eğitimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 belki bir umut betayı 1-2 gün uzatırlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Asgard said: sabrını ölçüyolar işte jedi eğitimi bu sonra neden sith oldun diye sorarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahh keşke öyle birşey olsa ama hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bana da gelmemiş pazartesi 1 de mi 2 de mi ne kabul ettim 2 hesaba da, gerçi bütün mesajlar geç geliyo baya inşalalh cuma gelir test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 vış mailim gelmiş, kesin patlar beta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 valla site çökmüş account kısmı mail gelmemesi normal password reset dedi yaptım mail falan yok ortalıkta kaç dk oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 zaten isler karisik, bi de reset filan yapip daha da karsitiriyosunuz, ondan sonra neden olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bütün gün serverlarda yoktu bugün bişi var yarını bekleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar