BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 zuhaa çok ii yaa koptum walla akşam akşam :)[signature][hline]Let's blitz..!
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İyi güzel çevirmişin de, İngilizce bilmeyen adam "In the ass" i nerden bilecek? (ki onu bilmezse okumasının anlamı kalmıyo) :D[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 süfer :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
Predator Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hahaahahshahsahsha süpermiş sonu[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
capul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ehuehue... :D Kaydı bulunur bunun biras arayalım...
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bulmak lasım walla..sufer ya..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 haha :) Güzelmiş![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya,14:00 Enough of this Sunday stroll,Lets Hurt a Little Bit!
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Asteroth, 07 Ekim 2004 23:16 tarihinde demiş ki: İyi güzel çevirmişin de, İngilizce bilmeyen adam "In the ass" i nerden bilecek? (ki onu bilmezse okumasının anlamı kalmıyo) :D E okadarını da kendileri bulsunlar :) Bu arada süfermiş gerçekten :D[signature][hline]Charles Rhadamantis
karakabus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 muhahaauahaaaa ass çüşşş[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ehuehu ciddi güzel. Bazı şeyleri yanlış anlamak bazen ınanılmaz onemlı olabılıyor :)[signature][hline] The Truth is out There
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 huahauha süper ya[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 oehh ingilizce espiriler in turkish temel out[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ümeheuhaeehehaha HAHAaHAHAHAHA[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM..
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 :) Güzelmiş[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
uzumlukek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ses kaydı olsa yara direk, bu bile beni epey guldurmeye yetti. ahahha!!
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 VAlla ses kaydını bulan varmı ya?[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 AHAHAHAHAHAAHAH[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Apuhauha kı ne böle dehşet bişi abe nerden buldunuz bunları !?[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya abi olay in the ass yani orayı da anlasın arkadaş turkçeye cevirirsem bi anlamı kalmıyor. gtte ne demek ki abi in the assdir yani o.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bu arada elvyn yanlış çevirmişsin sonunu ... florida'yı rüyanızda görürsünüz demiyor .. Anyway, Brian and Sara are off to lovely Orlando, Florida! = Herneyse, Brian ve Sara da güzel Orlando, Florida'ya gidiyorlar to be off , bir yere gitmek için çıkmak anlamına gelir mesala I'm off to the market derken markete gidiyorum/çıkıyorum demek istediği gibi. Neyse budur işte[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 DJ: BRIAN! Bekle dedim ya len! abi yani geyik yaptım oralarda. sardırdım ki daha komik olsun kutuk gibi olmasın.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 neyse canım diger yerlere bir sey demedim zaten ... Burda anlam farklı da ondan seettim :) . yoksa sabotaj niyetim yok . Radyo istasyonu gene de gonderiyor tipleri ... turk radyosu degil yani ;)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 07 Ekim 2004 21:22 tarihinde demiş ki: AHAHHAHAA YARILDIM YA... allahım harika.. GO BRIAN GO! +1 aynen[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Öne çıkan mesajlar