synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Başlık açık, Türkiyede, kolay ulaşılabilecek yakınlıkta, şehirlerde veya şehirlere yakın yani, asfaltı olsun, virajları olsun, manzarası olsun, trafiği olsun, size keyif veren, araç kullanmaktan hoşlandığınız rotaları paylaşın bakalım. Hacıosman bayrının üstünden bahçe köyden geçip sarıyere giden orman yolunu severim. Asfaltı maslak-bahçeköy arası gayet güzeldir, çok yoğun trafiği de olmaz, yemyeşil sıkı bitki örtüsü arasından güzel bi rotadır. baheçköy-sarıyer arası da daha rallivari, bozuk asfaltlı, tehlikeli eğim ve virajlı ve kötü asfaltlı bi şekilde devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 türkiyede o kadar çok yol yazabilirim ki hem yolu hem manzarası toplam 3k km eder. karadeniz yolları efsane mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bolu viyadüğü havadan havadan gidiyorsun böyle sağlı soğlu ağaçlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evet kıstasları anlamayıp boş post attıgınız icin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mavi ile çizdiğin yol açıldı mı ? edit: karıştırdım, hacı osman yokusundaki yeni yol sandım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 normal orman yolu bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kalkan-Kaş yolu muhteşemdir mesela her yönden, her dönemeçte ayrı ayrı koylarla karşılaşıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ümraniyeden sonra son şile sapağı var oradan şileye kadar yol çok keyifli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 "roket adam" said: Kalkan-Kaş yolu muhteşemdir mesela her yönden, her dönemeçte ayrı ayrı koylarla karşılaşıyorsunuz.sürücü icin sakat bisiklet kabatas kireçburnv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Argue said: ümraniyeden sonra son şile sapağı var oradan şileye kadar yol çok keyifli ^^mesela bu tarz kastediyodum :) o yolda bir de istanbul parka giden bi sapak var, o da pek leziz, tarlaların arasından tek şerit gidiş geliş bi yol, asfaltı çok iyi degil ama etraf nezih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Şöyle Istanbul'a yakın haftasonu gidilip balık malık yenilebilecek yerleri yazsak ya.. Ben pek bilmiyorum ama bu yaın yerlere gitmeyi çok istiyorum bu sene. @synth, bahsettiğin rotadan gidersek ulaştığımız son noktada yiyecek içecek güzel bir yerler de tavsiye eder misin? Kıstaslara bunu da eklesek olur mu, sadece rota değil de hani mutlu sonla biten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sarıyer diyosak, eskiden garipçe vardı ama artık pek ele gelir hali kalmadı. zaten hava da soguk, sempatik degil. ama kavaklar olabilir, herzaman balık için "şehrin karmaşasından uzak" kafada bi yer. spesifik bi resto söleyemicem ama, gitmedim yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Garipçe ve Rumeli Feneri'ne daha bugün gittim, bu havada çekilmez aman diyeyim. Garipçe de çoook ufak bi köy, araba park edecek yer yok, bayaa sıkıntılı yani. Gidin bi sefer görün, ama öyle paso gidilecek bi yer değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Eskifoça-Yenifoça arasındaki yol. Tek taraf tamamen yol boyunca deniz kenarı yani uçurum.Viraj çeşitliliği ve zorluğu çok fazla eğlenceli bi yol.Tek gidiş tek geliş olması yani yolun dar olması da virajlardaki eğlenceyi arttıran diğer bi etken. Geceleri yolda aydınlatma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evet gunes batarken efsane güzel bi manzarası oluyo bu yaz oradan geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Hayatım o mavi hat üzerinde geçiyor, nasıl baydım artık anlatamam. Sadece Acarlar'a gelirken kısa bir aralık var, panaromik boğaz manzarası var, o noktayı çok seviyorum gece/gündüz. Bahçeköy'den sonraki kısım özellikle karlı havalarda muazzam bir haz veriyor. Şiddetle tavsiye. Restoran içinde R.Kavak'ı iyidir. Nokta atışı yaparsam iskelenin ilersine doğru devam ediyorsun, solunda Kahraman fln var onun ilersinde 2-3 tane yan yana mekan var deniz kıyısında. Ayder, Nokta fln. Benim sürekli gittiğim yer Süper Yedigün. İsimden kaybediyor ancak mutfağı muazzam. Lüks değil ancak çok temiz ve düzgün bir aile yeri. Sezgin ve Birol var orda, muhabbetleri çok güzeldir. Fiyatlar çok ucuz değil, Kahraman kadar da pahalı değil. R.Fener'ini, Garipçe'yi ben sevmiyorum artık, Koç çok bozdu oraları. Daha fantastik bir yer istersen Kilyos yolu üzerinde sağ tarafta Demirciköy var. Onun ilerisinde Uzunya ve Dalya plajları var. Uzunya'nın mutfağıda fena değil. Kahvaltı fln veriyorlar, haftasonları kalabalık oluyor, bulunduğu koy çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Selam, Balık için şu sıralar favorim Büyükada. Bayramda gittik ailece en son, ufaklık sandelyede uyudu kaldı :P Burnumun dibindeki tuzla Balıkşısı bana çok kalabalık ve gürültülü geliyor ayrıca manzara adına da bir şey sunmuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 istanbulda araç kullanmaktan o kadar nefret etmısımkı ısterse bomboş ve manzaralı (araç kulanırken nasıl bakcam manzaraya ) olsun genede 2 dakıka surmek gelmıor ıcımden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben hala gece çıkıp bi sahilden gidip beşiktaştan yukarı cıkıp hacıosman başından dönüp falan dolaşıp geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Rota önemli değil , gece 1 ile 5 arası olmadığı sürece Istanbul'da hemen hemen her yer keyifsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 pozantı.cogu zaman bulutlu ve yağmurlu oluyor.ama bi yaz mevsimi cabrio araba ile deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 synthesizer said: Argue said: ümraniyeden sonra son şile sapağı var oradan şileye kadar yol çok keyifli ^^mesela bu tarz kastediyodum :) o yolda bir de istanbul parka giden bi sapak var, o da pek leziz, tarlaların arasından tek şerit gidiş geliş bi yol, asfaltı çok iyi degil ama etraf nezih Şile'den Ağva'ya otobana çıkmayıp, orman yolundan giderseniz yol müthiş. Yazın camlardan giren kuş sesi çam kokusu bir yana, virajlar inanılmaz keyifli. Zemin çok iyi değil ama yine de çok keyifli. Benim favorim Çanakkale-İzmir yolundan Behramkale'ye inen yol. Tek gidiş geliş, bayağı dar, iki araba yavaşlayarak geçmek gerekiyor. Asfaltı iyi, virajlar ise rüya gibi. Sanki roller coaster rayları gibi bazı bölümler, yokuş aşağı 90 derece sağa dönerken virajın ortasına eğim birdek dik bir şekilde tırmanmaya geçiyor ve aynı viraj tepenin yamacından 90 derece sol viraja dönüşüyor vs. Sert frenajla biraja girip, ortasında 2 hatta 1. vitese düşüp yardırarak çıkmak inanılmaz. O anda araba taşıma aracı olmak çıkıyor gerçekten. Başka birşey oluyor. Mersin Antalya yolu da müthiş manzara eşliğinde sağlı solu bitmek bilmeyen virajlarıyla tam bir challenge. Çünkü hakikaten yol bitmek bilmiyor, tek başınızaysanız işkence oluyo bir süre sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bak evet eceabat yolu da pek keyifli gündüzleri veya akşamüstü, ışık olmadığı için gece sakat biraz. tek şerit gidiş geliş, yoğun viraj, makul asfalst, deniz seviyesinde güzel bi yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar