escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.itusozluk.com/image/nazim-hikmet_29362.jpg Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ. Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet. Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ." Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla, bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un 66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira. "Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ." Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim. Vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan, vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan, vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın, fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan tırnaklarıysa ağalarınızın, vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa, ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan, vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa, vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan hainiyim. Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla : Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ. NAZIM HİKMET - VATAN YAHUT SİLİSTRE 110. doğum yılı olan nazım hikmeti saygıyla anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hala mı ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aiAWmexF8ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 he's undead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 saygıyla anıyorum bu dünyanın en büyük şairlerinden birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Hao said: Bunu yeni gördüm ama cumhuriyet'in geçmişte buna benzer vukuatları çok olduğu için pek şaşırtmadı. Zamanında musollini'ye, hitler'e bile övgüler yağdırmışlardı gazetelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 1930 un gazetelerine şuanın mantığıyla bakarsanız şaşırırsınız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 O yılların rejiminin kendi eliyle kendi çıkarları için kurduğu bir gazeteydi sonuçta, normal. Ama yeri geliyor 2011'de bile hala bu kafada adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o manşeti atan kişiler taraf'a, sabah'a geçmiş duyduğuma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 şu throin kadar boş adam arasanız sokakta bulamazsınız internet bağlamışlar birde evine dünyaya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yine bir başka topikte hamsilipilav "throine çok reröereö" demekten kendini alamadı. mission accomplished! well done boy! @hamsilipilav #ekşisözlükkapatılsın topikindeyim tostumu yedim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 benim acilen xunn'dan ders almam lazım bu böyle olmayacak. böyle şeylerin altına hemen motivational falan döşemeliyim. xXx xunn reyiz xXx HALP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben xunndan ingilizce dersi almak istiyorum kabul ederse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kardeeş o dersleri 0ne ve Bone veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hao ortalamış throine atmış ama ofsayt beyler. paticikte en az iki ulusalcının arkasından çıkmanız gerekiyor atağa. sadece hamsilipilav var. ben sonradan geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 throine said: kardeeş o dersleri 0ne ve Bone veriyor. estağfurullah, senin yanında bizim ingilizce bilgimiz ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ustaya saygı ve özlemlerimle.. Bu başlığı kirletmezsek en güzeli olur. Türkiye'de Şerif Mardin hocanın bahsettiği üç tarz-ı siyaset de benzer şekilde kendi iktidarları/güçleri olduğu dönemlerde kendilerinden olmayanlara sövmüş,eziyet etmişlerdir. Dün Cumhuriyet, bugün Zaman,Yeni Şafak, Vakit. Mesela Celal Şengör hocayı kara listelerde basan, her türlü hedef göstermeyi, hakareti yapan bu gazeteler de aynı işi yapmaktadır. Kendisinin başına birşey gelirse, aynı şekilde bunun sorumlusudurlar. O yüzden kayıkçı kavgasını bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar