Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL AB RH (-) KAN ARANIYOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar merhaba.

ankarada oturan, ab rh - kana sahip olup kan vermek isteyen arkadaslar varsa bana ulasabilir mi? cok acil! burada calısan bi abimiz gecen gun trafik kazası gecirmis ve acil ab rh - kan gerekiyor.bagıslayabilecek olan varsa bana ulasırsa cok sevinirim.hacettepe kan bankasına bagıslanması gerekiyor kanın. yardımlarınız icin tesekkurler
Mesaj tarihi:
çok zor durumda olduğunda AB grubu genel alıcı olduğu için herhangi bir kan kullanılamaz mı?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
b rh - olarak verebiliyomuyum ?[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
hmm
benim kanımda çok zor bulunuyo ya allah korusun başıma bişi gelse[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
O yalan. O ona veriyo falan yokmuş. Bende hastanede öğrendim. Herkes kendi grubundan alıyomuş..
Ancak savaşta falan diğer gruplardan alınıyo..[signature][hline]#include
main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");}
Mesaj tarihi:
Keşke Ankarada olsaydım şimdi :([signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
alla alla adam ölücekse kan yoksa almıycaklarmı yani?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
bizim çankaya universitesindede bi ilan vardı..sanırım bu o..

acil şifalar dilerim..[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
Biter elbet bu yağmur sabret
Mesaj tarihi:
hala arıyoruz bulamadık ...

bizim anatomi labında kadavralarla ilgilenen gorevli,kaza yapmıs. hocalar,asistanlar,ogrenciler falan hepimiz arıyoruz, buluruz insallah. cok da iyi bi insan kendisi :(
Mesaj tarihi:
Üzüldüm. Umarım bulursunuz ve kurtulur...

Ben kendi kan grubumu bile bilmiyorum benım basıma bı kaza gelse ne olur artık bilinmez.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
arkadaslar, tanıdıklarınıza falan sorsanız ...

amcayı gorseniz siz de eminim cok seversiniz :(

ben kendisini cok iyi tanımam, sadece laboratuvara gittigim zamanlar gorurdum ama hani vardır ya boyle sirin,sevimli suratlı amcalar onlardan iste :(

umarım bulabiliriz ..
Mesaj tarihi:
pff üzüldüm..0[rh]+ ben bi arkadaşları arıyım sorim..belki çıkar.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
acil demişsin ama eğer yardımı olursa yarın okulda duyuru falan yaparım.
//bide nerden ulaşıcaz size hastane adı v.s verebilirmisin
verecek kişinin yanında müdür yardımcısının gelmesi zorunlu o yüzden işi sağlama almam lazım
[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst

[Bu mesaj kiddo tarafından 05 Ekim 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kiddo, biraz gec kaldım sanırım :(

yeni gordum mesajını, hacettepe'de vermek gerekiyor.kanı verebilecek birileri varsa telefon numaramı vereyim.bu aralar omurgasından da ameliyat olacakmıs. insallah kurtulur :(
Mesaj tarihi:
bulunamadı diye biliyorum su anda, aksi bir haber gelmedi.

bi yandan da anatomi departmanında bi hocanın babası ameliyata girecekmis, onun icin de ab rh (+) gerekiyor :(

insallah hasta olanlar bir an once sifa bulur
Mesaj tarihi:
arkadaslar ayrı bir topic daha acmayayım. anatomi bolumundeki bir hocanın babası bugun ameliyata girecekmis, onun icin de 4 unite AB RH(+) kan gerekiyor. ANKARA'DA tanıdıgınız,bildiginiz varsa ya da siz sahipseniz bu kan grubuna bana ulasırsanız sevinirim.
  • Yeni Oluştur...