xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bootcamp ile çok rahat sorunsuz bir şekilde oyunoynayabiliyorum fakat artık tek bir oyun için windows a restart atmaktan sıkıldım. macos da oynamak için ciderx, wineskin, crossover, parallels hepsini denedim ama ya performans çok gg oluyor yada hiç açmıyor bile porteam realease leride aynı şekilde bir türlü randıman alınmıyor yok mu bunun bi yolu sene olmuş 2012? şimdiden teşekkürler lion kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Yok bir yolu. Wine ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 evet performans olarak en iyisi yine wine dı ama yinede tam randıman yok ayrıca steam den oyunlarda açılmıyor neyse bootcamp devam ozaman teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 VMWare Fusion denesen olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 çoğu oyunun mac release leri çıkmıyor mu artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bi valve yuzumuzu gulduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 asil anlamadigim starcraft 2, quake4, eve online, cod4 bunlarin hepsi wine ve crossover gibi kendi emulatorleri ile exe uzerinden aciliyor ve hic bir sknti yok yani oyle zor bisey degil niye yapmiyorlarsa diger oyunlara artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oha, boş başlık nasıl attın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 onların hepsinin mac clientı var zaten, winela emulatorle deiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 mac client i yok hic birinin, native macos degiller. Assagida middle ware kullaniyorlar, bildigin windows release ini mac da calistirmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Cider iyi kodlanıyorsa oyunlar fena değil, yine de güncel oyunlarda her türlü performans kaybı yaşarsınız. Ben NFS Porsche'yi cider üstünde oynuyorum misal, eleman cillop gibi portlamış. Oyunlar OpenGL se daha iyi performans veriyor çevrilen oyunlar o da bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 eve'in starcraft 2 nın q4 cod 4, hepsinin mac clientı var hpesinide publisherları cıakrdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar