GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Selamlar herkese benim bir derdim var 1 haftadır devam ediyor ne yapsam çözemedim... yeni PC topladım, 2 hafta önce, sistemde sorunum yok fakat monitörde, görüntüde sürekli hafif dalgalanmalar yaşıyorum. monitörüm samsung (modelini söyleyemiyorum şu an işteyim çünkü) ekran kartım: msi g-force gtx 560 twinfrozrII oc... Bağlantılarda bir problem olduğunu düşünüpkablonun yerini değiştirdim sağlamlaştırdım herşeyi yaptım ama düzelmedi. görüntü yenileme hızını 60 dan 75 e getirdim yine düzeltemedim... aklıma başka da birşey gelmiyor... nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 monitör kablolarında bir sorun olabilir monitörün kendisinde bir sorun olabilir ekran kartından olabilir. monitörü başka bir kasada dene bence. aynı sorun devam ederse sorun monitördedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 eski sistemde hiçbir sıkıntı yoktu (2 hafta öncesinde yani) yeni PC ye geçtiğimden beir böyle oluyor... ben deneyeyim yine de başka bir kasada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sercan ya da Serkan hanginiz ise artık :) Monitörü DVI çevirici ile kullanıyor isen farklı çevirici ile dene. Farklı ekran varsa önce onu test et böyle ekran kartından mı kaynaklı görmüş olursun. Ekranın hz ayarları doğrumu ona bir bak ve son olarak powersup enerji kaçırıyor ya da voltajı düşük veriyor olabilir daha yeni powersup değiştirdik bu sebepten arkadaşımda ve durum düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bende iki gün önce topladım yeni sistem, benimde yeni ekran kartı msi 560 gtx twinfrozr 2. ilk beş dakika falan bana da oldu sonra düzeldi kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar