Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 işte insanda kafa olmayınca götüyle anlıyor illaki. önceki mesajlarımdan mı rahatsız oldun nedir ? "kötü niyetliymiş" diye düzeltiyorum o zaman, kan beynine gitmeye başladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Karea said: ya cidden okumuyorsunuz siz saldırıyorsunuz direk this sürekli konu dışına girmeyeyim diyorum, sonra bi topic görüyorum kendimi tutamıyorum. gene pişman oldum fasdasd al işte yani yukarıda var cinsin teki, tutmuş mesajın neresinden çıkarmış öyle anlamış. paticiğin yarısı bilgisayarı nasıl açıp kapatıyor ona şaşırıyorum açıkçası. hürriyet yorumcularının bi çoğu da bence patiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dddbb said: @geezus insanların köpek bakmasına laf etmiyorum, önüne gelenin bakabilmesine laf ediyorum. 2. olarak köpek besleyen insanın akıl sağlığından şüpe ederim ama oda aynen benim akıl sağlığımdan şüphe eder. aldığmız eğitim gereği birbirimiz yaptıklarını tabu olarak görüyoruz bunu değiştirmek imkansız gibi bi şey ilk prografta bunu anlatıyorum anladın mı bone cum. bide e kedide saldırıyo şeklinde kendinizi avutmayın kedi ve köpek bir değil. bir çok köpek türüde küçük ve zararsız kastettiğim büyük köpekler ve sahiplerinin benim gözümdeki akli durumu isteyen istediğini besler ama o yaratığı sokağa çıkarınca diğer insanları rahatsız edebiliyor bu noktada bana ne diyemem herkes sizin gibi köpek bakımından anlamıyor. çocukken en yakın arkadaşımı komşunun köpeği ısırdı köpeğin ne zaman nerden çıktığını bile anlamadık sırf sizin vahşi hayvan eğitme fantezileriniz yüzünden adamın bacağında kocaman bir yara izi var. olaydan sonra köpek uyutulmuştu. olaydan çok bu duruma üzülmüştüm asıl sahibini uyutmak lazımdı edit: ayrıca vahşi bir hayvanı doğal yaşamından uzaklaştırmanın, onun beynini yıkayıp evcil hale getirmenin nesi hayvan severlik. hayvanları seviyorsan onları rahat bırakırsın. sen hayvanla dostluk kurabilirsin ama bu sadece kendini kandırmadır. o seni sevmez kendini kandırma o sana sadece itaat eder sen nasıl bir eğitim aldın da köpek sahibi olan insanların akıl sağlığından şüphe edebiliyorsun? ayrıca sen kendini kahraman zannedip bir köpek saldırınca falan kurtulabileceğini sanmışsın küçük olunca, köpek öldürmek için saldırırsa, nah kurtulursun. kedi de öldürmek için saldırırsa, nah kurtulursun. ama hiç bir eğitimsiz hayvan durup dururken gidip şunu ısırayım da kudursun ibne diyip saldırmaz. ya zamanında köpeğe uyuzluk yapmışsındır tekme falan atmışsındır, o köpek gelir seni ısırır ya da seni bi köpeğe falan tekme atarken görmüştür, yine yapar böyle şeyler ama durup dururken gelip ısırmaz seni. gerçi ben köpek olsam seni ısırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 AtlaraFisildayan said: anlatma bilader sende, boşa ne kastırıyorsun. bildiğini okuyor adamlar. sen okumuyorsun biz okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dddbb said: çocukken en yakın arkadaşımı komşunun köpeği ısırdı köpeğin ne zaman nerden çıktığını bile anlamadık sırf sizin vahşi hayvan eğitme fantezileriniz yüzünden adamın bacağında kocaman bir yara izi var. çocukken travma geçirmiş işte bilinç altına kazınmış birkere , yapıcak bişi yok edik: Karea said: piskoloji falan okuyor olsaydım bu köpek sevmeyen yada korkan, önyargılı yaklaşan tipleri kesin araştırırdım bunların altında kesin çocuklukta yaşanan travmalar yatıyor illaki küçükken ya köpek ısırmıştır yada anne baba bi şekilde köpekle falan korkutmuştur zamanında bundan nedense eminim nedense hep haklı çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bir sürü travma geçiren köpekten korkan tanıdığım var, başıboş köpekten falan rahatsız oluyorlar, geriliyorlar ama hiçbirinin insanların köpek bakmasının akıl sağlığından problem belirtisi olduğunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Saldırganlığı bilinen tür köpekleri şöyle sevin böyle okşayın bişi yapmaz diye korumanın anlamı yok. Köpek bu, hayvan sonuçta, birlikte de yatsan hatta gerdeğe de girsen naapacağı belli olmaz, alakasız birisini tehdit algılayabilir. İnsanlara 3-4 sene köpek eğitimi ve psikolojisi dersi verilemeyeceğine göre, en kolayı ve uygunu saldırgan tür köpeklerin yasaklanmasıdır, gerekirse soyu da kurutulabilir. Zaten çoğu 50 tür köpeğin kırması genetik ucubesi bu saldırgan türlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 @geezus köpek öldürmek için saldırdı mı dedim? köpek o yaştaki bir çocuğu istemeden bile öldürebilecek kadar iriydi. sadece ufak bir ısırıktı ama çocuğun bacağı kanlar içinde kaldı. adam yeni taşınmıştı biz o köpeği 1 yada bilemedin 2 kez mi ne gördük ama yakından sadece bir kez gördük o kesin. sahibi malın tekiydi köpeğine neler yapmış daha önce kim bilir. demek istedğim herkes köpeğine sizin gibi bakmıyor ve bu yüzden sokaktan geçen masum bi çocuk saldırıya uğrayabiliyor. hatta olayın detaylarınıda iyice anlatıym gene bi eksik bulmayın. oturduğumuz sitenin yolunda yürüyorduk yandaki parktada adam köpeğini çişe çıkarmış. köpek sakin duruyo diye tasmasıda elinde değilmiş. bizde köpeği fark etmedik çok yaklaşmışız herhalde ve olan oldu daha fazla detay hatırlamıyorum. eskiden çok korkardım köpekten ama şuan bir köpek korkum yok. sokak köpeklerinden korkmam. iri ve saldırgan köpeklerden korkarım ki bunlardan korkmam normal diye biliyorum. benim asıl korktuğum iri köpek besleme gibi merakları olan adamlardır. benim gözümde hepsi ruh hastasıdır. "gerçi ben köpek olsam seni ısırırdım" adamın bana karşı beslediği kine bak. böyle insanlardan korkmam için bu yeterli bir neden alayı ruh hastası bunların.. yada bana ne ya bi daha yazmıcam cevap niye uraşıyosam 2-3 troll lük yapar eğlenirim diye döndüm siteye oturup ciddi ciddi sizle uğraşıyom harbi malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Jeeztro said: işte insanda kafa olmayınca götüyle anlıyor illaki. önceki mesajlarımdan mı rahatsız oldun nedir ? "kötü niyetliymiş" diye düzeltiyorum o zaman, kan beynine gitmeye başladı mı ? Sen hangi şarkıyı söylüyorsun bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 4 tane dobermannım 1 tane de yorkshire terrierim var, acaba ben delimiyim arkadaslar? üzüldüm simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kopekler ne zamandan beri vahsi hayvan katagorisine giriyor? kopeklerin dogal ortamı neymiş? bi sunu acıklayıverin bi zahmet. kopekler 100 yıldan fazladır insanlara bagımlı hale gelmişlerdir, bilginize. ankarada tunalıda oturuyorum ki en işlek caddelerinden bi tanesidir, gayette kopeklerimi alıp yuruyus yapıyorum rahatsız olan varsa diger kaldırıma gecsin kardeşim. haa ama yasa ile yasaklanan, pittbull vs den rahatsız oluyorsanız ve o kopekte agızlık yoksa, zabıtaya telefon acıp sıkayet edebilirsiniz. haa onun dısında yok kopek amcamın oglunu ISTIRDI, BACAAAANDA YARA IZI kaldı vs, bırakın bu işleri. yok kopek sahibini sevmezmişte sadece itaat edermişte, neyin kafasındasınız abicim, bilmediginiz konularda ahkam kesmeyi ne kadar cok seviyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 4 doberman ne abi pavlon musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ama iyi bakıyo zegna ya. ben bile o kadar tırsmama rağmen alışmıştım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 tunalı da 4 tane dobermanla gezen biri varsa demekki zegna olduğunu anlayacaz onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 2 tane gorursun en fazla abi, evde max 2 tanesini tutuyorum, ayda bir degistiriyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 insanlarda ısırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 adam hunter işte her duruma göre köpek çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 imkanım olsa da bende 4-5 köpek bakabilsem keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ikinciyi hatta üçüncüyü almak istiyorum ben de ama anneanne izin vermiyor.allahtan kediler var da tek başına sıkılmıyor hayvan evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sadece köpek değil, evcil sayılan birçok hayvan tabiki beslenebilir ve güzeldir, köpekler dosttur, çok ama çok keyiflidir. İnsanı evde yalnız bırakmaz efsane birşeydir, fakat, Bilinçsiz kullanım halinde birçok şey gibi rahatsız edici olabilir. Bir de, Türkiye'de ne yazık ki park ve meydan zekası olmadığı için, daracık yollar ve dapdaracık kaldırımlarda binlerce kişi zar zor yürürken köpekle dolaşmak hem köpeğe, hem sahibine hem de diğer insanlara işkence oluyor. Keşke daha çok park ve meydan yapılabilse(idi) ve Avrupa'daki gibi tunalı yerine geniş bulvar, meydan ve parklarda dolaşılabilseydi. Pitbull olayına gelince, hiçkimseyi riske atma lüksünüz yok. "Benim köpeğim iyidir abisi sadece PKKlıları ısırır" kafası "bana birşey olmaz" mantığından bile daha ilkeldir. Eğer pitbull besliyorsanız, benden uzak tutun, degaj çekerim acımam. Yüzde on bile olsa sizin tescilli saldırgan bir köpeği usülüne aykırı (tasmasız ve/veya ağız koruma hedesi olmadan) hakkınız yok. Bunun adı şehir magandalığıdır, havaya silah sıkan adamdan bir farkınız yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dddbb said: @geezus köpek öldürmek için saldırdı mı dedim? köpek o yaştaki bir çocuğu istemeden bile öldürebilecek kadar iriydi. sadece ufak bir ısırıktı ama çocuğun bacağı kanlar içinde kaldı. adam yeni taşınmıştı biz o köpeği 1 yada bilemedin 2 kez mi ne gördük ama yakından sadece bir kez gördük o kesin. sahibi malın tekiydi köpeğine neler yapmış daha önce kim bilir. demek istedğim herkes köpeğine sizin gibi bakmıyor ve bu yüzden sokaktan geçen masum bi çocuk saldırıya uğrayabiliyor. hatta olayın detaylarınıda iyice anlatıym gene bi eksik bulmayın. oturduğumuz sitenin yolunda yürüyorduk yandaki parktada adam köpeğini çişe çıkarmış. köpek sakin duruyo diye tasmasıda elinde değilmiş. bizde köpeği fark etmedik çok yaklaşmışız herhalde ve olan oldu daha fazla detay hatırlamıyorum. eskiden çok korkardım köpekten ama şuan bir köpek korkum yok. sokak köpeklerinden korkmam. iri ve saldırgan köpeklerden korkarım ki bunlardan korkmam normal diye biliyorum. benim asıl korktuğum iri köpek besleme gibi merakları olan adamlardır. benim gözümde hepsi ruh hastasıdır. "gerçi ben köpek olsam seni ısırırdım" adamın bana karşı beslediği kine bak. böyle insanlardan korkmam için bu yeterli bir neden alayı ruh hastası bunların.. yada bana ne ya bi daha yazmıcam cevap niye uraşıyosam 2-3 troll lük yapar eğlenirim diye döndüm siteye oturup ciddi ciddi sizle uğraşıyom harbi malımhop kıvırmaya başladın şimdi. bir sayfa öncesinde köpek bakan adamın akıl sağlığından şüphe ederim diyordun, şimdi köpek sahiplerinin bilinçsiz olmasından yakınmaya başladın? ben köpek olsam seni ısırırdım, arkasındayım, bana evini açmış, beslemiş, sevgisini paylaşmış olan sahibime ruh hastası, akıl sağlığı bozuk falan desen gider ısırırım seni. ha sahibi olsam üstüne köpek salmam korkma. değmezsin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 zegna gelmiş muhalif kalmamış lol :D @zegna abi çiftlik gibi bişi vardı sende diil mi yanlış hatırlamıyorsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evet ama hobi olarak. http://www.vonbagira.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 of ya emekli oliim ilerde bende böyle bi iş yapıcam hobi olarak değişik ırklardan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi siteye baktım da hobi olarak böyle yapıyorsan profesyonel olarak bi el atsan nolcak acaba helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar