AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bir tek insan eğitilemiyor benim anladığım kadarıyla. çünkü her saçmalığa, başka bir saçma argümanla cevap verebiliyor. bone, karea. haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 google dan bakındım ama bulamadım natgeoda evinde ayı besleyen bi adam görmüştüm eskiden. dev gibi ayıyla boğuşup oyun filan oynuyodu. o piskopattan farkınız yok yemin ediyom. ayı hiç değilse tombik sevimli bi şey köpeğe kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 senko said: sezar milan'dan örnek verirsun sen de :D dünya da kaç insan var bunun gibi. şimdi köpekler hakkında gram bilgim yok ama düzgün eğitimle köpek zararsız olur diyorsunuz. o zaman ya devlet bi şekilde köpek sahiplerinin köpeklerini düzgün eğittiğinden emin olacak kontrol edecek ki tahminimce müthiş zor ve külfetli bir iştir veyahut insanı yaralama potansiyeli yüksek olan köpeklerin yetiştirilmesi engellenecek ki diğer seçeneğe göre çok daha uygulanabilir bir yöntem. ben her pitbulldur vs'dir köpeklerin yanından geçerken 3.5 atmak istemiyorum çünkü. ha bide şey diyorlar bana abi köpekten korkma o senin korkutğunu anlar daha saldırgan olur. böyle olunca lan korktuğumu anlayacak diye daha çok korkup recursive loopa giriyorum resmen sdf herşey sahipte biter nasıl eğitildiyse , eğitilmediyse de sahibinden ne gördüyse onu yapar köpek her köpek sevilmez , çünkü emin olamazsın ne tür travma geçirdiğinden köpeğin ama köpek korkunun kokusunu alır derler doğrudur salgıladığın adrenalinin kokusunu alır köpek , ve üstüne üstüne gelir çünkü onun için bir zayıflık göstergesidir ama korkmazsan seversen köpeği o da sevgiyle karşılık verir yani bilmek tanımak lazımdır köpekleri hangi devirde yaşıyoruz ya tırsmayın köpeklerden çocuklarınızı da öyle yetiştirmeyin ayıptır yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 AtlaraFisildayan said: bir tek insan eğitilemiyor benim anladığım kadarıyla. çünkü her saçmalığa, başka bir saçma argümanla cevap verebiliyor. bone, karea. haklısınız. ben cidden anlamıyorum bu kafayı sanırım dünya üzerinde bir tek insan yaşamalı kafasındasınız bizler insanoğlu olarak şu anda dünyayı işgal etmiş durumdayız birçok canlı türünü katlettik bitirdik ha pitbul belki bizim yarattığımız genetik bir canlı melez , olsun onun da yaşamaya hakkı var onu anlayıp yaşatacağımıza , anlayamayıp öldürmek bitirmek daha kolay geliyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bone said: MrLevie said: ama hayvanın içinde yok böyle birşey. bebeklerin yanına koyuyorlar hayvanı daha ne olsun. anlatamadım herhalde ama boşa uğraşmaya gerek yok. "hayvanın içinde yok" diye bir şey yok. saldırgan olup olmaması verdiğin eğitime bağlı oluyor. "golden'ı bebeğin yanına koyuyorlar, o zaman your argument is invalid" demeye de gerek yok, abi tüm yazdıklarımdan sadece bunu mu çıkardın. demişim ki; goldenı da kızdırırsanız, o da saldırır. burda eğitimin rolü bilmemne çok sığ kalıyor. eğittim oldu diye birşey de yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 köpek besleyen insanın fikrini değiştirmek imkansız gibi bir şey. köpekle arasındaki bağ o kadar kuvvetliki köpekler hakkında en ufak olumsuz bir düşünceye tahamülü olmuyor haliyle. kibar kibar deniym bakalım: köpek vahşi bir hayvandır fakat eğitilebilen bir hayvandır doğadaki bir çok hayvan gibi.köpeğin eğitimi ayı kaplan gibi hayvanlara kıyasla oldukça kolay olduğundan çoğu köpek türünün bakımı yasaldır. biz her önüne gelenin köpek beslemesine karşıyız bunun bir sınırı denetimi bir şeyi olmalı diyoruz çünkü köpek yanlış ellerde kolayca bir silaha dönüşebilir. insanda bir hayvandır ve eğitildiği ölçüde evcildir. bazı insanlar kedi besler sevimli diye. bazılarıda köpek besler. köpek seviml mi? hayır. neden köpek besliyorsunuz onca zararsız hayvan duruken? bunları bir sorun kendinize. köpek besleyen insanlar kendileri kabul etmesede diğer insanların gözünde biraz sorunlu insanlardır. önceki mesajımdaki ayı besleyen adamı ele alalım. bu insan neredeyse hepimizin gözünde piskopatın teki köpek beslemeyi ele aldığımızda ayı beslemeyle arasında fazla bir fark yoktur. iki hayvanda eğitimli ve zararsız (hata yapılmadıkça) aradaki tek fark hata yapma ihtimali ve hata yapınca hayatta kalma ihtimali neyticede ikiside riskli insan bu riski az yada çok alıyorsa o insana normal diyemeyiz. ayrıca köpeğinizle hayali dostluklar kurmayın. köpek sizi annesi babası bilmez sizi sürü lideri olarak görür ve itaat eder. aranızda bir dostluk filan yoktur yani. köpek için okşanmak sevilmek fazla bir şey ifade etmez sadece yaptığınız anlamsız hareketlere itaat eder. ve köpek korkuyu algılar yanlış bir ifadedir. korkarsan köpek üstünde baskınlık kuramazsın. köpek seni lideri olarak görmezsede sorunlar başlar. o kadar köpeklere fısıldayan adam izliyorum diyosunuz ama nası izliyorsunuz anladım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Karea said: ya şimdi bak biliyorum pitbull tarzı köpekler tehlikeli olabilir ama bunda sahibinin suçu %90 sa köpeğin suçu %10 dur emin ol buna bu tarz köpek edinen insanların daha bir tecribeli olması lazım, mesela ilk köpeği olmaması lazım falan bunlar dominant köpekler baskılaman lazım bunları başarısız olursan da üzülürsün ve can da yakabilir sosyal cana yakın oyuncu yetiştirmen lazım üstüne eğilmen lazım vs vs ha golden alırsın eğitirsin eğitemezsen en fazla şımarık olur pitbull alırsan da böyle olur tabii ki bir sorumluluk gerekiyor bu köpeği adam edecek bir sahip gerekiyor ona sonuna kadar katılırım ama bu köpek doğuştan böyledir deyip atmak saçmalıktır doğaya aykırıdır birkere sen doğasını anlamamışsındır köpeğin burda bir yanlış var, o da şu; pitbull'u millete saldıran insanlarının çoğunun ortak bir özelliği var. hepsi olmasa da bir çoğu köpeğinin normalde böyle şeyler yapmadığına yemin edebiliyor. yani hayvanı saldırgan eğitirsen saldırgan, sakin eğitirsen sakin olması gerek fakat hayvan sakin sakin otururken hayvanın şalterler atıyor. sahibine saldırdı, xx e saldırdının açıklaması "düzgün eğitilmemiş" olamaz. bu köpek doğuştan böyledir diyebiliyorum çünkü hayvanın ortaya çıkarılma nedeni kavga etmek. hayvan yapay bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 rott da koyarsın bebeğin yanına , ingilterede bebek parçalayan rott haberleri de çıktı öfff kafalar aynı hep rott & bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Dddbb said: köpek besleyen insanın fikrini değiştirmek imkansız gibi bir şey. köpekle arasındaki bağ o kadar kuvvetliki köpekler hakkında en ufak olumsuz bir düşünceye tahamülü olmuyor haliyle. kibar kibar deniym bakalım: köpek vahşi bir hayvandır fakat eğitilebilen bir hayvandır doğadaki bir çok hayvan gibi.köpeğin eğitimi ayı kaplan gibi hayvanlara kıyasla oldukça kolay olduğundan çoğu köpek türünün bakımı yasaldır. biz her önüne gelenin köpek beslemesine karşıyız bunun bir sınırı denetimi bir şeyi olmalı diyoruz çünkü köpek yanlış ellerde kolayca bir silaha dönüşebilir. insanda bir hayvandır ve eğitildiği ölçüde evcildir. bazı insanlar kedi besler sevimli diye. bazılarıda köpek besler. köpek seviml mi? hayır. neden köpek besliyorsunuz onca zararsız hayvan duruken? bunları bir sorun kendinize. köpek besleyen insanlar kendileri kabul etmesede diğer insanların gözünde biraz sorunlu insanlardır. önceki mesajımdaki ayı besleyen adamı ele alalım. bu insan neredeyse hepimizin gözünde piskopatın teki köpek beslemeyi ele aldığımızda ayı beslemeyle arasında fazla bir fark yoktur. iki hayvanda eğitimli ve zararsız (hata yapılmadıkça) aradaki tek fark hata yapma ihtimali ve hata yapınca hayatta kalma ihtimali neyticede ikiside riskli insan bu riski az yada çok alıyorsa o insana normal diyemeyiz. ayrıca köpeğinizle hayali dostluklar kurmayın. köpek sizi annesi babası bilmez sizi sürü lideri olarak görür ve itaat eder. aranızda bir dostluk filan yoktur yani. köpek için okşanmak sevilmek fazla bir şey ifade etmez sadece yaptığınız anlamsız hareketlere itaat eder. ve köpek korkuyu algılar yanlış bir ifadedir. korkarsan köpek üstünde baskınlık kuramazsın. köpek seni lideri olarak görmezsede sorunlar başlar. o kadar köpeklere fısıldayan adam izliyorum diyosunuz ama nası izliyorsunuz anladım gitti burada da çok yanlış var hatta neresinden tutsam elimde kalıyor şu mesajın şu an. hatta o kadar var ki cevap yazmaktan vazgeçtim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 MrLevie said: Karea said: ya şimdi bak biliyorum pitbull tarzı köpekler tehlikeli olabilir ama bunda sahibinin suçu %90 sa köpeğin suçu %10 dur emin ol buna bu tarz köpek edinen insanların daha bir tecribeli olması lazım, mesela ilk köpeği olmaması lazım falan bunlar dominant köpekler baskılaman lazım bunları başarısız olursan da üzülürsün ve can da yakabilir sosyal cana yakın oyuncu yetiştirmen lazım üstüne eğilmen lazım vs vs ha golden alırsın eğitirsin eğitemezsen en fazla şımarık olur pitbull alırsan da böyle olur tabii ki bir sorumluluk gerekiyor bu köpeği adam edecek bir sahip gerekiyor ona sonuna kadar katılırım ama bu köpek doğuştan böyledir deyip atmak saçmalıktır doğaya aykırıdır birkere sen doğasını anlamamışsındır köpeğin burda bir yanlış var, o da şu; pitbull'u millete saldıran insanlarının çoğunun ortak bir özelliği var. hepsi olmasa da bir çoğu köpeğinin normalde böyle şeyler yapmadığına yemin edebiliyor. yani hayvanı saldırgan eğitirsen saldırgan, sakin eğitirsen sakin olması gerek fakat hayvan sakin sakin otururken hayvanın şalterler atıyor. sahibine saldırdı, xx e saldırdının açıklaması "düzgün eğitilmemiş" olamaz. bu köpek doğuştan böyledir diyebiliyorum çünkü hayvanın ortaya çıkarılma nedeni kavga etmek. hayvan yapay bildiğin. o yanlış dediğin şeyler eğitimde yapılan ufak hatalardır böyle bir ırk besliyorsan ufak hata bile yapmıyacaksın ya cidden okumuyorsunuz siz saldırıyorsunuz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi peki madem ufak hataya bile izin verilmemesi gerekiyor, insan hata yapan varlıksa ve bu iş hata kaldırmıyorsa benim söylediğimin nesi yanlış oluyor? ben saldırmıyorum aksine hayvan besliyorum senelerdir. kuş, golden, lab, alman kurdu, kedi, balık her bir şeyi besledim. aşırı hayvanseverimdir ama bile bile yapılan hatadır bu pitbull muhabbeti senelerdir bence. hatta garip bir örnek geldi aklıma bak. bizim eve gelen temizlikçinin bir kızı var. 20 yaşına kadar kız hayatını kendi çapında normal olarak yaşadı. okuluna gitti, üniversiteye girdi... temizlikçi bir gün bir geldi, ağlamış gözler kan çanağı. neoldu falan derken, kadının anlattığına inanamadım. kız meğersem akraba evliliği ürünüymüş. ve kızda şalterler atmış bir gece, sen benim annem değil bu da babam değil siz kimsiniz falan... kız akıl hastanesinde. bütün herşey tek gecede oluyor. insanda bile böyleyken, doğaya gelme amacı kavga etmek olan hayvanın kırık olmaması için bir sebep yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 şimdi eğer cidden agresif olabilecek bir hayvanı cidden besliyorsanız ve ilerde çocuk sahibi olmak isytiyorsanız ve bunu ciddi istiyorsanız bunun alıştırma eğitimleri falan var ben pitbull sahibiyim çocuğum oldu ona saldırdı gibi bir lüksünüz yok sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum bu tür hayvanları beslemek sorumluluk gerekttirir diye insanlar bebek yapmadan 2-3 yıl öncesinden falan alıştırmaya başlıyor başkalarının çocuklarıyla falan ya köpek beslemek çocuk bakmaktan zordur derim hep, çocuk dediğin zamanla büyür gider kendine göre bir akıl mantık yürütür köpek dediğin hep çocuk kalır , sizin düşüncenizle devamlı kontrol gereklidir bu tür cinslerde , çocuk bile yapsan 1-2 yıl öncesinden onu çocuğa bebeğe alıştırman gereklidir , neden ? çünkü sürüye yeni biri katılıyor onun hiyerarşisini senin ona öğretmen gerekli çocuk büyüyüp aklı başına gelinceye kadar kıskanır parçalar vs bunlar normal şey köpeğe göre , senin bunu o köpeğe aşılaman daha doğmadan öğretmen lazım öyle çocuk falan istiyorsan bu tür köpekler çok çok çok fazla sorumluluk ister öyle ben bakayım salyım olduğu kadar olmadı ekime kadar falan yemez bu ırklarda üzer , üzülürsün herşeyin başı eğitim , tekrar söylüyorum eğitimle olmayacak şey yok, en manyak köpek de adam edilir, en adam gibi dediğiniz köpek de piskopat edilir ama cidden ilgilenmek çaba sarfetmek gerekli, ver kemiği ver mamayı öyle olmuyor bu işler her cinste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 neyse ben rottumla mışıl mışıl sarılıp uyurum şimdi :D sizler de kabuslarınızda görün ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sen uyu benim lab'da ayağımı ısıtıyor şu an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Dddbb said: köpek besleyen insanın fikrini değiştirmek imkansız gibi bir şey. köpekle arasındaki bağ o kadar kuvvetliki köpekler hakkında en ufak olumsuz bir düşünceye tahamülü olmuyor haliyle. yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dddbb said: köpek besleyen insanın fikrini değiştirmek imkansız gibi bir şey. köpekle arasındaki bağ o kadar kuvvetliki köpekler hakkında en ufak olumsuz bir düşünceye tahamülü olmuyor haliyle. kibar kibar deniym bakalım: köpek vahşi bir hayvandır fakat eğitilebilen bir hayvandır doğadaki bir çok hayvan gibi.köpeğin eğitimi ayı kaplan gibi hayvanlara kıyasla oldukça kolay olduğundan çoğu köpek türünün bakımı yasaldır. biz her önüne gelenin köpek beslemesine karşıyız bunun bir sınırı denetimi bir şeyi olmalı diyoruz çünkü köpek yanlış ellerde kolayca bir silaha dönüşebilir. insanda bir hayvandır ve eğitildiği ölçüde evcildir. bazı insanlar kedi besler sevimli diye. bazılarıda köpek besler. köpek seviml mi? hayır. neden köpek besliyorsunuz onca zararsız hayvan duruken? bunları bir sorun kendinize. köpek besleyen insanlar kendileri kabul etmesede diğer insanların gözünde biraz sorunlu insanlardır. önceki mesajımdaki ayı besleyen adamı ele alalım. bu insan neredeyse hepimizin gözünde piskopatın teki köpek beslemeyi ele aldığımızda ayı beslemeyle arasında fazla bir fark yoktur. iki hayvanda eğitimli ve zararsız (hata yapılmadıkça) aradaki tek fark hata yapma ihtimali ve hata yapınca hayatta kalma ihtimali neyticede ikiside riskli insan bu riski az yada çok alıyorsa o insana normal diyemeyiz. ayrıca köpeğinizle hayali dostluklar kurmayın. köpek sizi annesi babası bilmez sizi sürü lideri olarak görür ve itaat eder. aranızda bir dostluk filan yoktur yani. köpek için okşanmak sevilmek fazla bir şey ifade etmez sadece yaptığınız anlamsız hareketlere itaat eder. ve köpek korkuyu algılar yanlış bir ifadedir. korkarsan köpek üstünde baskınlık kuramazsın. köpek seni lideri olarak görmezsede sorunlar başlar. o kadar köpeklere fısıldayan adam izliyorum diyosunuz ama nası izliyorsunuz anladım gitti o kadar yanlışsın ki; hakkaten cevap verecek bir şey yok. baştan başlamak lazım. toz bulutu, göçebelik, yerleşik hayat, kasabalar, derebeylikler, sanayi devrimi, şehir devletleri falan. şey diyeyim kediler sevimli demişsin de, eğitimli ve saldırgan bi kedi seni bir köpekten çok daha hızlı öldürebilir. birader; sırf sen sevmiyorsun diye insanların köpek bakmasına laf ediyorsun işte bıdı bıdı sabahtan beri, ondan sonra hayvanseverlerin fikirlerini değiştirmek imkansız. sen diyosun ki, köpek çirkin saldırgan bakmayın. kim seni niye sallasın allah aşkına? ha pardon haklısın ne çirkin bişey bu köpek mi diyelim? btw, hayvanları sevemeyen insanları da sevemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 eğitimli kedi mi? yok öyle bişi. http://i.imgur.com/CmRwJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 @geezus insanların köpek bakmasına laf etmiyorum, önüne gelenin bakabilmesine laf ediyorum. 2. olarak köpek besleyen insanın akıl sağlığından şüpe ederim ama oda aynen benim akıl sağlığımdan şüphe eder. aldığmız eğitim gereği birbirimiz yaptıklarını tabu olarak görüyoruz bunu değiştirmek imkansız gibi bi şey ilk prografta bunu anlatıyorum anladın mı bone cum. bide e kedide saldırıyo şeklinde kendinizi avutmayın kedi ve köpek bir değil. bir çok köpek türüde küçük ve zararsız kastettiğim büyük köpekler ve sahiplerinin benim gözümdeki akli durumu isteyen istediğini besler ama o yaratığı sokağa çıkarınca diğer insanları rahatsız edebiliyor bu noktada bana ne diyemem herkes sizin gibi köpek bakımından anlamıyor. çocukken en yakın arkadaşımı komşunun köpeği ısırdı köpeğin ne zaman nerden çıktığını bile anlamadık sırf sizin vahşi hayvan eğitme fantezileriniz yüzünden adamın bacağında kocaman bir yara izi var. olaydan sonra köpek uyutulmuştu. olaydan çok bu duruma üzülmüştüm asıl sahibini uyutmak lazımdı edit: ayrıca vahşi bir hayvanı doğal yaşamından uzaklaştırmanın, onun beynini yıkayıp evcil hale getirmenin nesi hayvan severlik. hayvanları seviyorsan onları rahat bırakırsın. sen hayvanla dostluk kurabilirsin ama bu sadece kendini kandırmadır. o seni sevmez kendini kandırma o sana sadece itaat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yalnız çok saçma şeyler söylenmiş.köpekler random vahşidir falan.ne kadar yüzeysel bakış açıları belki ilk köpek keşfedildiği zaman olabilir bunlar.ateş bulunmadan önce.günümüzde kimse köpeğin random vahşi oldugunu idda edemez bence.resmen insan gibi köpekten aslandan kaplandan 10 kat vahşi bir ırkın himayesinde yaşıyor hayvanlar cogu köpek çiftlikte türlerin karışımından üretiliyor.çiftliklerde insanlarla büyüyorlar.petshoplarda ezilip büzülüyorlar.bilinçsiz sahiplerin ellerinde çürüyorlar şurda eğer mağdur biri varsa.insanlar değil köpeklerdir kedilerdir ne sokak köpekleri ne de eğitimsiz köpekler vahşi falan değiller.sen eve bi husky al.otur kalktan başka eğitim verme.normal bişekilde beraber yaşayın.o köpek adam öldürmez.hatta belki dışarda koşucam diye araba altında kalabilir saflıgından. pitbull öyle böyle.ister eğitimli ister eğitimsiz.dengesiz bir hayvan.yok golden adam öldürmek için eğilitmiş falanmış nasıl saçma şeyler.goldendan katil ilkokul cocugundan seri katil yaratmakla aynı şey. eğitimsiz bir köpeğin maks olcagı şey şımarıklık olur.hırlama tıslama olur köpekler doğasında vahşi olsaydı sokak köpekleri çoktan köküne kadar kazınmıştı.şımarık veletlerin çivili sopalarına rağmen.veya insanların bi kap su bi ekmek vermeyi fazla gördüğünden dolayı dellenip insanları öldürmeyen köpeklerden kime zarar gelicek allasen. şu hayvanları sevmek yerine bok atıldıgı için birşey olmuyor.şimdi cıkın sokaktan 2 tane random sokak köpeği alın.evde besleyip yıkatın.hayvanlar resmen köleniz olur ha birde doğada vahşi derken umarım hala doğada doğal hayatında yaşayıp sincap tavşan yiyen 1-2 türü örnek vermezsiniz ahhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Anlamadıgınız sey su; pitbull cinsi kopekler egitimli de olsa insan yaralayabiliyor, oldurebiliyor. Hala gelmis kopegin saldırgan huyu yoktur, egitimle o hale gelebilir diyosunuz. Gidin kopek cinslerini ve bu cinslere gore degisen davranıslarını vs. arastırın biraz. Tum kopek cinsleri aynı uysallıkta degil. Aynı oldugunu iddia eden de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 rahat birakin lan hayvanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Red haklı vahşi köpek diye bi olay artık yok aslında. neticede artık bu hayvanlar yakın akrabaları sırtlanlar gibi avlanmayı bilen hayvanlar değil. doğada yeri kalmamış zavallı canlılar. işin korkunç tarafı yakında başka canlılarıda aynı şekilde kaybedecek olmamız. şehirlerini ayılarla geyiklerle paylaşmaya başlayan insanlar var. merak ediyorum dünya daha ne kadar insanı kaldırabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 en az 3 çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 toggie said: Anlamadıgınız sey su; pitbull cinsi kopekler egitimli de olsa insan yaralayabiliyor, oldurebiliyor. Hala gelmis kopegin saldırgan huyu yoktur, egitimle o hale gelebilir diyosunuz. Gidin kopek cinslerini ve bu cinslere gore degisen davranıslarını vs. arastırın biraz. Tum kopek cinsleri aynı uysallıkta degil. Aynı oldugunu iddia eden de tatava. anlatma bilader sende, boşa ne kastırıyorsun. bildiğini okuyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Jeeztro said: iki kişiye saldırdı şimdiye kadar teki pkk sempatizanıymış Milliyetçi köpekmiş maşallah, bence milletvekili adayı yapalım bi dahaki seçime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar