incim_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Arkadaşlar Teknosa geleneğini bozmadan devam ettiyor, sizlere de haber vermek istedim. Almak istediğiniz ürünleri 1 günlük olan bu indirimden yararlanarak alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ben bu kampanyadna faydalandım.hızlı kargo temiz ürün.teşekkürler teknosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bişiler alayım yarın dedim de hazır ucuzluk varken alcak bişiyim yok ki ya. dell biftek5 için dock bulursam onu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi bunun broşürü çıkmıyo ya da bizim aptmana gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 [email protected] Arkadaş detayları çok güzel anlattı msn'den. Kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 hangi urunlerin oldugu belli mi ya? internet sitelerinde bi haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 belli donanımhaberde var demin baktık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kırk yılda bir ihtiyacın olacak dandik ürünlerde %50 olur diğerlerinde %5 %10 teknosa staylaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 cicili fotoğraf makinası alacaksanız güzel indirimler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 haricide indirim var mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 haricide hic indirim yok. canon eos 600d yi guya indirmisler.ayni fiyata ereyondan alabiliyosun. stok eritme cabalari. norton antivirus gordum ama o da sadece antivirus, kalsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 hala teknosadan birşey alanları görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Muşta Media Markt vardı da insanlar mı gitmedi ? Teknosa ftw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Evimi yeniden LG ürünler ile donatacağım sanırım. Geçen indirimden aldıklarımı veririm birine artık. Teşekkürler İnciciğim, teşekkürler Teknosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Taylandı sel aldı HDD fiyatları uçtu, bikaç ay erteleyin haricileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Netbooklarda var mi indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 magazaya mı gitmek gerekiyor indirim icin, online falan yemez mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Tabletlere nedense indirim yapmamışlar,netbooklarda da göremedım ben adanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Teknosanın %50 indirilmiş hali = Hizlial.com Birde elektroworld,mediamarkt falan var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 teknosadan pil bile almam, millet gidip laptop falan alıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Akşam 9 gibi belki usb bellek kalmıştır diye gittim adam dalga geçer gibi satışa çıkar çıkmaz bitti dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kath said: Muşta Media Markt vardı da insanlar mı gitmedi ? Teknosa ftw.. muştakiler internetten alışveriş yapma özürlü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Muşta her evde internet yok , orası istanbul , ankara , izmir değil. İnsanlar ayrıca senelerdir alıştıkları gibi görerek almayı hatta pazarlık etmeyi tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 başka seçeneği olmayana bi lafım yok ama milyon tane alternatif varken alışveriş yapılacak yer deil teknosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 teknosa 1 liraya külçe altın satsa alırken 30 kere düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar