Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ve iş imkanı daha fazla olabilir eğer yurt dışında kalacaksan amerikada ingilterede şu an gitmeni istiolar okuyup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Giovanni said: Valla ben kesinlikle Amerikaciyim. Amerika'da yetisen kisilerin daha cevik, daha guncel, daha parlak donduklerine inaniyorum. Kultur boyle. Canli, hareketli, hizli ve guncel. Ozellikle ticaret hukuku alaninda dunya oncusu.Her sey ilk orada ortaya cikiyor. Ote yandan Amerika ortalamaya cok daha az onem veriyor Ingiltere'ye gore. Kisisel hikayene ve kim olduguna daha cok onem veriyorlar ve epeyce bir esnekler. Gerekirse TOEFL konusunda dahi. Ayrica Amerikan Ingilizcesi bir Turk kulagi icin cok daha anlasilir, takip etmesi kolay ve dusuk tempoda, kelimeler rahatca secilir sekilde konusulan bir dil ki ozellikle hukuk masteri gibi agir bir calisma yapacak kisiler icin cok onemli. AMERICA FUCK YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Giovanni said: Valla ben kesinlikle Amerikaciyim. Amerika'da yetisen kisilerin daha cevik, daha guncel, daha parlak donduklerine inaniyorum. Kultur boyle. Canli, hareketli, hizli ve guncel. Ozellikle ticaret hukuku alaninda dunya oncusu.Her sey ilk orada ortaya cikiyor. Ote yandan Amerika ortalamaya cok daha az onem veriyor Ingiltere'ye gore. Kisisel hikayene ve kim olduguna daha cok onem veriyorlar ve epeyce bir esnekler. Gerekirse TOEFL konusunda dahi. Ayrica Amerikan Ingilizcesi bir Turk kulagi icin cok daha anlasilir, takip etmesi kolay ve dusuk tempoda, kelimeler rahatca secilir sekilde konusulan bir dil ki ozellikle hukuk masteri gibi agir bir calisma yapacak kisiler icin cok onemli. Yuksek lisansta en cok nota önem veren amerika.Cogunluk 3 istiyor,digerleride inse inse 2.7'ye iniyor.Yanlıs biliyorsun. Dil konusunda haklı olabilirsin fakat ben 3 ay ingilterede bulundum,gitmeden önce ne halt yicem bir haltlarını anlamıcam demiştim.Bir hafta gecti ustunden alıştım.O yüzden bu ingiliz aksanından kaçmamak gerekiyor.Liseden beri bbc izleyin diyorlar,bosuna demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Amerikan Ingilizcesi dedigin sey New York taraflarinda konusulan ise bir nebze de guneylilerin konustugu sey ise taklit etmek icin bile kullanmak istemem. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 titanguard said: Giovanni said: Valla ben kesinlikle Amerikaciyim. Amerika'da yetisen kisilerin daha cevik, daha guncel, daha parlak donduklerine inaniyorum. Kultur boyle. Canli, hareketli, hizli ve guncel. Ozellikle ticaret hukuku alaninda dunya oncusu.Her sey ilk orada ortaya cikiyor. Ote yandan Amerika ortalamaya cok daha az onem veriyor Ingiltere'ye gore. Kisisel hikayene ve kim olduguna daha cok onem veriyorlar ve epeyce bir esnekler. Gerekirse TOEFL konusunda dahi. Ayrica Amerikan Ingilizcesi bir Turk kulagi icin cok daha anlasilir, takip etmesi kolay ve dusuk tempoda, kelimeler rahatca secilir sekilde konusulan bir dil ki ozellikle hukuk masteri gibi agir bir calisma yapacak kisiler icin cok onemli. Yuksek lisansta en cok nota önem veren amerika.Cogunluk 3 istiyor,digerleride inse inse 2.7'ye iniyor.Yanlıs biliyorsun. Belki sayisal bolumlerde evet ama hukukta nasl bir adam olduguna bakiyorlar. Yani yanlis biliyor olamam bunu cunku kendimden biliyorum hukukta ilk 10'daki bir okulda okuyorum su an :) En azindan dusuk notunu aciklamana izin veriyorlar. Ingiltere daha kati (su notun altindaysa bakmiyoruz bile tarzi) bakiyordu ben arastirdigimda oyle anlamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 avukat lazim olursa arayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 o degilde konuyu acan elemani 1-2 ay kimse sallamamis. dilekten sonra herkez dokulmeye baslamis dkajs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ahahahahaha çok doğru tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 welcome to paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ne lazimza yetisiriz kardeslerim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 halbuki dilek bilgiyi alıp gidecek, topic sahibi bizle kalacak yalnız hukuk topicleri çok yüksek gpa lı gidiyor paticikte bir tane daha topic vardı da bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Giovanni said: Valla ben kesinlikle Amerikaciyim. Amerika'da yetisen kisilerin daha cevik, daha guncel, daha parlak donduklerine inaniyorum. Kultur boyle. Canli, hareketli, hizli ve guncel. Ozellikle ticaret hukuku alaninda dunya oncusu.Her sey ilk orada ortaya cikiyor. Ote yandan Amerika ortalamaya cok daha az onem veriyor Ingiltere'ye gore. Kisisel hikayene ve kim olduguna daha cok onem veriyorlar ve epeyce bir esnekler. Gerekirse TOEFL konusunda dahi. Ayrica Amerikan Ingilizcesi bir Turk kulagi icin cok daha anlasilir, takip etmesi kolay ve dusuk tempoda, kelimeler rahatca secilir sekilde konusulan bir dil ki ozellikle hukuk masteri gibi agir bir calisma yapacak kisiler icin cok onemli. amerikan hukuku ticaret hukukunda dunya oncusu?? Cisg i imzalamayan tek ulke UK. Cunku int. trade contractlarinin hemen hemen hepsine choice of law olarak UK law incoroorate edilir. hala ticarette SOGA kullanilir. Standart formlarin hemen hemen hepsi londra merkezli kuruluslar tarafindan veriliyor (fosfa gafta etc.) Neyse, nottsda guzel bir international commercial law masters i var. Oncelikle zor bir alan cok detayli ve icinde marine insurance, marine collision gibi konular var. Bunlarin cogunun kendine ait text booku yok gidip 5 ayri kitaptan okumak gerekiyor, cogu derste hocanin soylediklerinden baska reading materyelin olmuyor.Master icin ingilizce seviyesi sormussun bana , native speakera yakin bir ingilizce lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ingiltere ve Amerika benzer ekoller tabi, sistemlerin gelismisligi ve karmasikligi acisindan arada cok dev bir ucurumdan bahsetmek mumkun degil. Ama valla bahsettigin seyler benim icin dunya onculugu kriteri degil. Ben sistemin ve iliskilerin karmasiklasmasinin ve yeni seyler denenmesinin sonucu olarak yeni hukuki sorunlarin ilk yasandigi ulkeyi ilginc buluyorum. Ozellikle genel sirketler hukuku, her nevi private equity transactionlari dahil yatirimlar, sermaye piyasalari ve genel olarak sirket finansmani vb. alanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 onceki mesaji yolladigimda pati serveri gocmustu gidip gitmedigini bilmedigim icin bazi bilgileri tekrar yazdim, kusura bakmazsiniz artik. eger CISG ogrenmek istiyorsan amerikaya git. fakat UK CISG i ratify etmedi. Zaten dunyadaki trade contractlarinin %90 inana UK law incorporate edilir choice of law clause olarak. Hala SOGA kullanilir. Standard formlarda london bazli kuruluslar tarafindan cikariliyor Bill of Lading ler icin. Int. Trade law kitaplarinda CISG 15 sayfalik bir chapter. 300 senelik caselaw varken bir tacirin CISG uygulamasi zaten baltalik. Notts da guzel bir International Commercial law masters i var. dersler su sekilde: International Trade and Maritime Law Private International Law/Conflict of Laws Intellectual Property Law Public Procurement Commercial Law of the European Union The World Trade Organization Banking and Finance Law Fakat bunu common law undergade i okumadan nasil yapabilirsin bilmiyorum burdaki derslerin bir cogunu aldim ve fakultedeki en zor dersler. Ne seviyede ingilizce lazim diye ozel mesajda sormussun, Native speaker deredcesinde ingilizce lazim bu master icin. ilgilenirsen linki veriyim master programina : International commercial law LLM IELTS: 7.0 (with no less than 7.0 in writing, 6.5 in reading and 6.0 in speaking and listening) TOEFL IBT: 100 with no less than 21 in listening, 22 in reading, 23 in speaking and 21 in writing gereken skorlar bunlar, fakat dedigim gibi native speaker derecesinde ingilizcen olmasi iyi olur. ayrica Dilek yabanci dil kullanan hukuk burolari demissin, istanbulda bu burolar genelde yurtdisinda LLB okumus (hukuk fakultesi) insanlari aliyor, hukuk ingilizcesi ve ingiliz hukuku amerikan hukuku bilmedigin surece cok dusuk bir ihtimal buralarda ise girmen. birde maritime llm i var buda baya iyi. maritime llm iki llm dede maritime a Prof. Bennett giriyor. The LLM in Maritime Law is headed by Professors Howard Bennett and Sarah Dromgoole. Howard Bennett holds the Hind Chair in Commercial Law. Interested in international trade and maritime law generally, he is an internationally renowned expert on marine insurance. He has published extensively, is the author of the prize-winning The Law of Marine Insurance (awarded the British Insurance Law Association annual book prize for 2007), and is joining the team of contributing editors to the authoritative Benjamin’s Sale of Goods with responsibility for international trade finance. Sarah Dromgoole, Professor of Maritime Law, is one of the world's leading experts on the law relating to shipwrecks, a topic that has come into sharp focus in recent years as a result of the opening up of the oceans by advances in deepwater technology. She has published extensively on this subject, is regularly consulted by governments and other organisations, and is much in demand to give conference papers and seminars. Sarah also has many years of teaching experience in the international trade law field. Prof Bennett Dunya capinda unlu bir maritime ci, Dromgole da oyle. Seminerlere maritime la ilgili kuruluslarin eski baskanlarini, hukuk burolarinin ortaklarini filan cagirir Bennett. Fakat bu iki prof fakultedeki en zorlu ve en kit notlu hocalar. Trade veya Maritime dusunuyorsan Notts bu konuda cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ustad Glatheros, yazdiklarimi quotelayip guldum yazip sonra editlemissin. Yakisik almiyor. Ben kendi dusuncelerimi ve bizatihi ogrendiklerimi, sahit olduklarimi yaziyorum buraya. Bilmedigimiz konularda atip tutacak yasi gectik. 1. Maritime tavsiye etmem. Maritime agirlikli okuyanlarin -en azindan bunlarin Turkiye'de avukatlik yapmak niyetinde olanlarinin- egitimlerini kullanmakta zorlandiklarina sahit oldum. Klisedir zaten biraz sorusturursan deniz ticareti ile ilgilenen burolarin sayili oldugunu ve o is alanina girmenin zor oldugunu soyleyeceklerdir. 2. Benim okudugum LL.M. programinda siniflari J.D. (hukukta ilk derecesini alanlar) ogrencileriyle paylasiyoruz. Bu buyuk bir fayda sagliyor. Ote yandan LL.M. ogrencilerinin %99u uluslararasi ogrenciler. Hic birinin common lawda hukuk derecesi yok (belki Hintliler haric) ve gerek de yok. Zaten giris babinda bir ders veriliyor. Ha tabii ki bu islerin zor olmadigi anlamina gelmiyor. Ingiltere'de sistem farkli olabilir bilemiyorum. 3. Benim okudugum okulda tek bir zorunlu ders haric derslerini tamamen kendin seciyorsun. 21 krediyi tamamlamak yeterli mezuniyet icin. Daha sonra burada baro sinavina da girme sansi var. Ben de New York barosu sinavini almayi dusunuyorum. Ingiltere'de bildigim kadariyla boyle bir imkan yok. 4. Benim gozlemledigim kadariyla Turkiye'de uluslararasi isler yapan hukuk burolarinin keisnlikle yurtdisinda hukuktaki ilk derecesini almis (LL.B. ya da J.D. yapmis) insanlari arayip aldiklari gibi bir durum yok. Zaten sayfalarina girip calisanlarin CV'lerinde kolayca da gorulebilir. Birkac istisnai kisi haric hepsinin ilk derecelerini Turkiye'de aldiklarini goreceksiniz. Zaten bence Turkiye'de avukatlik yapmak isteyen birinin yurtdisinda ilk derecesini almasi zaman ve enerji kaybi olur. Basit bir mantikla da Turk hukukunda yetismis ama Ingilizcesi cok iyi olan, LL.M.'i olup sectigi ve gerekli dersleri okumus, vizyonu genislemis biri tamamen yabanci hukukta yetismis birinden cok daha cazip. Sonucta ne kadar uluslararasi boyutu olan iliskilere hizmet verilecekse de sizden istenilen neredeyse her zaman yerel danismanlik olacaktir. Uyusmazliklari icin neden bir Turk hukuk burosu tutmak isteyeceklerini dusunun. Istisnai bazi durumlar icin de zaten siz yurtdisinda yerel bir cozum ortagi avukat bulacaksiniz. Dolayisiyla formul, esnek ders secimi olan, sizi profesor, akademisyen degil avukat yetistirecek, pratik zihniyetli, ticari zekasi geliskin ve hedefinize yonelik networking yapabileceginiz bir ulkede (hatta ulkenin belirli secilmis bir noktasinda ve kesinlikle kirsal olmayan bir lokasyonunda) okumak ve bu arada cok iyi ingilizce ogrenmek olacaktir. Sonra Turkiye'de bahsettiginiz burolarda is bulamamaniz icin hic bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Kusura bakma Giovanni kardes, benim guldugum nokta amerikan hukukunun ticarette dunya oncusu olmasi. Bu yakisik almamis olabilir, kusura bakma. Maritime da sayili buro var evet. Bunlara girmeside cok zor bu da dogru. Istanbulda uluslararasi calisan hukuk burolari genelde yurtdisinda LLB okumus insanlari tercih ediyor cunku solicitor in imza yetkisi var. Zaten Yurt disinda hukuk okuyup Turkiyede avukatlik yapacak bir kisinin Turkiyede de denklik verip baroya kaydolmasi gerekir, en azindan kendine avukat diyebilmesi icin. Bu burolar elbetteki ilk hukuk ogrenimini Turkiyede almis bir insanida bunyesinde barindirir ve barindiriyor, ama yurtdisinda LLB yapmis olmak bir engel degil hic birseye, iki ulkede de baroya kayitli olmak olsa olsa bir avantaj olur. Eger ingiltere veya amerikada hatiri sayilir bir okulta LLM yaparsan Giovanni nin de dedigi gibi bu burolarda ise girmemen icin hic bir sebep yok. Fakat ingilizcen zayif ise veya hukuk ingilizcesi bilmiyorsan bu burolara nasil faydan olabilir bilmiyorum. ingilterede LLM programlarinin esnekligi okula gore degisiyor ama genel norm LLMlerin belli core derslerden olusmasi ve dedigim gibi Int. Trade Law master i zor bir master. Olmaz diye birsey yok fakat common law la alakasi olmayan bir insan icin cok kolay olacagini dusunmuyorum. Amerikada ki sistem nasil bilmiyorum fakat UK deki Master sistemi gercekten yogun, common law bilgisi gerekiyor, dedigim gibi yapilmaz diye birsey yok, fakat EU law veya Human Rights law gibi bir alan degil, daha cok case law a bagli bir alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Estagfurullah abi sen kusura bakma ben de egodan konustum biraz :D Aslinda bayagi ilginc bir karsilasma oldu bu farkli algilarimiz olusmus. Yeni bir bakis acisi kazandim yazdiklarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgn_dilek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 herkese ayrı ayrı teşekkür ederim;verdiğiniz bilgiler benim için çok değerli,bu konuda sizler kadar bilinçli ve tecrübeli kişilere malesef danışıp bilgi alma şansım çok az...Bir konuda daha fikrinizi almak isterim ve bu benim için gerçekten çok önemli.Daha önceki mesajlarımda maddi olarak çok rahat bir durumda olmadığımı da söylemiştim.Türkiye'de derslerinin belli bir kısmı ingilizce olacak şekilde master yapabileceğim çok saygın üniversiteler var yazın bir hukuk inglzcesi programına katılsam ve yükseklisansıma burada baslasam sizce bu çok büyük bir kayıp mı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ortadan atladım ama yazdığınız bazı okullar arası ciddi uçurumlar var. Mesela King's College çok köklü ve iyi bir okuldur, Nottingham da keza çok iyidir. Bir yerde de Imperial geçmiş mesela, Imperial ikisini de katlar, dünyanın sayılı okullarından İngiltere'de Top 4. Yani arada çok farklar var, stratejiyi doğru belirlemek lazım. King's College ve Nottingham çok daha olası gibi bence ikisi de çok iyi, Glatheros Nottingham'lıymış sanırım. Kings'in sosyal alanlarda çok iyi olduğu bilinir, Notts'da genel olarak top 10'da zaten yanılmıyorsam. Ama şu var Londra çok pahalı kalıyor gerçekten. İngiltere'yi düşünenlere en büyük tavsiyem en yakın zamanda British Council'a bir mail atmaları, burs olanakları için. Eğer erken davranabilirseniz yardımcı oluyorlar diye biliyorum, peşini bırakmayın... Bu arada UEA da iyi bir okul ama lokasyon süper değil diye biliyorum (Norwich?). Benim verebileceğim en büyük tavsiye, eğer fırsatınız varsa, okula gitmeden kampüsü ve etrafını adam gibi gezmeniz. Londra'ysa çok gerekmeyebilir veya büyük bir şehirse ama daha küçük şehirlerde mutsuz olmayın sonra. Paralı ya da parasız, büyük şehir, büyük şehirdir. İstanbul'da oturan adam Norwich'te bayabilir. Cambridge baymaz mesela çünkü dinamikleri farklı (ha orda da bayabilir elbet:)), yani o yüzden etrafı iyi araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Masterda onemli olan programi lead eden proflar aslinda. Her universitenin flagship hocalari var. Notts daki Bennett benjamin's sale of goods text bookunun yazarlarindan biri, o adami alaninda katliyacak prof yok esdeger olabilir ancak. Eu law da kenner ingilterenin genelinde okutulan text bookun yazari. Gravells land law da sayili otoritelerden. arastirilmasi gereken ilgilendiginiz master alaninda ki lead proflarin kitaplari ve meslekte bulunduklari mevki okul ismi ilk 10 da pek birsey farketmiyor oxbridge e girmedikten sonra. Sehir secimi konusunda degerlendirilecek sey, kampus isteyip istemediginiz. Londradaki unilerde kampus olmuyor. Istanbulun curcunasindan sonra kucuk sehir ilac gibi gelmisti bana, bu kisisel bir tercih. Turkiyede yabanci dilde ders veren uni ayni olmaz. Cunku o uni ingilizce ders veriyor, ingiliz hukuku ogretmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 off topic uwe bristol ile ilgileniyorum, bristol yaşamak için nasıl bir şehir? fiyat ve kültür bakımından yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 abi hepinizde para bok galiba. ben şu an yaklaşık 12-13 üniversiteye başvuruyorum. hepsi burs bazlı seçimler. bir tek University College Dublin'e başvurdum burs vermeyen. o da kız arkadaşım İrlandalı olduğundan ve bu sene sonunda geri dönmek istediğinden. ama temennim kendisini UK'ye sürüklemek. tabi kendisi brit'lerden pek hazetmiyor eheh. hele biri Trinity College Dublin demiş. 19k € falandı fee'ler orda en son baktığımda. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Lopeth said: off topic uwe bristol ile ilgileniyorum, bristol yaşamak için nasıl bir şehir? fiyat ve kültür bakımından yane bristol'dan bir kere geçmiştim aktarma londra'dan liverpool'a otobüs aktarması yaparken. iğrenç bir yağmurun olduğu bir gündü yine. tam hayalimdeki industrial şehir ve trip-hop havasını vermişti bana o kısacık 1 saat içinde. gerçi büyük ihtimalle benim daha gelirken, aha belki 3d yle tricky'yi görürüm lan ehemehe dememden etkilendi algılarım ama olsun. sonuç olarak sağlam bir şehir gibi gözüktü gözüme. tabi bilen biri şehir hayatını açıklarsa daha yardımcı olur. yalnız, bir önceki mesajımda belirttiğim gibi bristol'da pek burs imkanı yokh LLM için. o yüzden ben pas geçmek zorunda kaldım Bristol'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tabi dediğim kaç senenin olayı. o zamanlar Tricky hala Massive Attack'ta. bugünün koca koca adamları kısa pantolla geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar