Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ahah bana ne kiziyorsunuz ben mi kufrettim burda. adamlar resmen despot lan konusturmuyorlar topicte haha. taraftar forumu degil burasi sorry. reyis emre
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 emre çok saçmasapan bi adam. yapıcak bişi yok. yarın gider özür diler gönlünü alır ama sürekli bunları yapıyo. bole yetenekte böle kafa yazık valla.
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 emre kendi röportaj vermişti zamanında, ben sahada agresif olmasam oynayamam diyor adam , bu adam böyle yani kabul edeceksiniz.gg ile öpüşüp barışırlar yarın olur saha içinde öyle şeyler.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Emre'nin psikolojik tedavi görmesi lazım. Emre hakkında bir söz; "Sergen Yalçın" said: Milli takımın beyni Emre'yse, milli takım beyinsizdir.
tinu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Khelben said: Emre'nin psikolojik tedavi görmesi lazım. Emre hakkında bir söz; "Sergen Yalçın" said: Milli takımın beyni Emre'yse, milli takım beyinsizdir. cidden demişmi bunu :))) bugün gökhan gönül e yaptığı hareketten sonra fenerlilerde artık isyan etti, herifin karakteri bu yapacak bir şey yok.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya dedi de hakaret bazında değil, yaratıcı adam değil ondan oyun kurmasını falan beklemeyin anlamında dedi asdfsd
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sabaha kadar bilyonerde Alex,Özer,Caner,Volkan filan eğlendik.. adamlar baya mutluydu hatta wc de volkanla beraber yanyana işerken dedim ki " valla iyi oldu kazandınız bugün ama ben beşiktaşlıyım" dedim. o da bana sizi severim seyirciniz 10 numara babağğğ diye alkol muhabbeti yaptı filan.. adamları böyle ortamlarda görünce filan baya ısınıyorum ama 1 maç sonra yine eski halime dönüyorum :) p.s kafamda en iyi şuan :=) belki saçmaladım haberim yok..
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gokhana üzüldüm lan.mulayimce noldu ki diyor aglicak
Öne çıkan mesajlar