Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ahah bana ne kiziyorsunuz ben mi kufrettim burda. adamlar resmen despot lan konusturmuyorlar topicte haha. taraftar forumu degil burasi sorry. reyis emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 emre çok saçmasapan bi adam. yapıcak bişi yok. yarın gider özür diler gönlünü alır ama sürekli bunları yapıyo. bole yetenekte böle kafa yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 emre kendi röportaj vermişti zamanında, ben sahada agresif olmasam oynayamam diyor adam , bu adam böyle yani kabul edeceksiniz.gg ile öpüşüp barışırlar yarın olur saha içinde öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Emre'nin psikolojik tedavi görmesi lazım. Emre hakkında bir söz; "Sergen Yalçın" said: Milli takımın beyni Emre'yse, milli takım beyinsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 adsfasfds sergen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Khelben said: Emre'nin psikolojik tedavi görmesi lazım. Emre hakkında bir söz; "Sergen Yalçın" said: Milli takımın beyni Emre'yse, milli takım beyinsizdir. cidden demişmi bunu :))) bugün gökhan gönül e yaptığı hareketten sonra fenerlilerde artık isyan etti, herifin karakteri bu yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya dedi de hakaret bazında değil, yaratıcı adam değil ondan oyun kurmasını falan beklemeyin anlamında dedi asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sabaha kadar bilyonerde Alex,Özer,Caner,Volkan filan eğlendik.. adamlar baya mutluydu hatta wc de volkanla beraber yanyana işerken dedim ki " valla iyi oldu kazandınız bugün ama ben beşiktaşlıyım" dedim. o da bana sizi severim seyirciniz 10 numara babağğğ diye alkol muhabbeti yaptı filan.. adamları böyle ortamlarda görünce filan baya ısınıyorum ama 1 maç sonra yine eski halime dönüyorum :) p.s kafamda en iyi şuan :=) belki saçmaladım haberim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gokhana üzüldüm lan.mulayimce noldu ki diyor aglicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar