Artariel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çıplak elle anakart elledim, hiçbir şeyi takılmamış öyle duruyordu pinleri kontrol etmek için elime aldım. başına bir şey gelmiş midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 gg no re yok ya, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 takip denemeden bisiy diyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 normalde eldivenle mi dokunuyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sakinan goze cop batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çıplak elle pcnin her parcasını ellemisimdir bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben de şu anki p4 sistemimin her şeyini elle elleyip kurcalamışımdır hatta sıcaklık kontrol etmek için arada bir ekran kartına elimi yapıştırıyorum. şimdi başka bir anakart için paranoyalar başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 tükürüp siliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sabunla cd yıkayan arkadaşlarım oldu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Hayatım boyunca hiç duymadım ellenmez diye bişey, ben çok sık söküp temizler takarım parçaları hiç bişey olmadı şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok fazla elleşilmediği sürece bir şey olmaz ya, ramin falan bile kolay kolay bozulmuyor statiği. Kasmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 totalde 20 kere filan pcyi açıp ayı gibi elektrik süpürgesiyle girdim çarpa çarpa hala bişey olmadı. 3 senedir de format atmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Statik elektrikten çekiniyorsanız pc'nin fişi hala takılı ama standby durumundayken üç beş saniye kasanın boyasız metal aksamına dokunun. Statiğinizi alır. Sonra çalışmaya başlayın parçalar üzerinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bişey olmamıştır. öyle ellemeyle anakartı cok düşük bi ihtimal bozarsın. Sypro said: sabunla cd yıkayan arkadaşlarım oldu benim.ben yikiyorum.etkili bi yontem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 vaperon said: Statik elektrikten çekiniyorsanız pc'nin fişi hala takılı ama standby durumundayken üç beş saniye kasanın boyasız metal aksamına dokunun. Statiğinizi alır. Sonra çalışmaya başlayın parçalar üzerinde... whyboner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar