Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi arada türkçe detol sabun reklamı falan giren var mı streamde ekran kararıp?bir tek bana mı oluyor yoksa ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 çok iyi iki maç 1-1 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Oha mlg'de "detol korur" diye türk reklamı çıktı, ilginç bi gelişme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://www.youtube.com/majorleaguegaming?feature=ticker şurdan izliyorum reklam fln girmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dk 13 z ler 200lüyor, 120-140 arası oluyor p, yeniyor yani 100 fark pek ala daha kombata bile girmeden hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oha be naniwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Solak Oğlan aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 p op lanet olsun nerf piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 çooook iyiydi beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 force fields . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Çüş. Rencide etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Şimdiki maçlar kimin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Maç varmı şimdi ??? ona göre bekliycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ekrandaki gizlenmiş kızı bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sadece blink stalker timing stargate 4 gate push ve dt rushla oyun almaya calıstı acınası sekilde naniwa macro oyununa gitmeye korktu 3 oyundada all in vardı cheese vardı ve ne yazıktırki dandik stratejiden yoksun build orderlara yenildi nestea onun hatası oldugunu düsünmüyorum hatalar oldu tabii ama bu bazı timinglerin cok salakca oldugu gercegini degistirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Var var.. söledi de kimin maçları belli degil sölerler şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ahaha, nestea drone ceker saldırrırmıs gibi yapar cheeseliyen naniwa olur. tossun sucu tabi ya, blink=cheese, stargate=cheese, stalker basmak=cheese, forge expand+dt=cheese. ne haddıne protossun ceşitli acılıs yapmak, forge expand+gate+robo gitmeli her mac. edit: seri boyunca 4 gate de yapmadı naniwa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bunların all in oldugunu düsünmüyormusun gercekten bu bilindik build orderlarla timinglerle mac kazanılması seni tatmin ettimi bir seyirci olarak ben her zaman gördügüm toss all inlerini gördüm tvp de gayet iyidi naniwa ama tvz de all in ve cheese den baska bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuşan tipler kim ya .. maç kaçta başlıycak üheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 mutalisk hydra burrowroach ling baneling brood corruptor infestor ultra,linglenexusucancellatmak hangisi çiiz bunlardan söyler misin? ama 4gate, blink, warpprism, gateağırlıklıarmy, gatewaypush hepsi çiiz o yea MOREEEEEEEEEEEEEEE ZERGGGGGGGGGGGGGGGG TEARSSSSS PLZZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Untouchapple said: bunların all in oldugunu düsünmüyormusun gercekten bu bilindik build orderlarla timinglerle mac kazanılması seni tatmin ettimi bir seyirci olarak ben her zaman gördügüm toss all inlerini gördüm tvp de gayet iyidi naniwa ama tvz de all in ve cheese den baska bisey degil e değilki hiçbiri all in zaten. hiç biri değil hemde. all in ne demek cheese ne demek tekrar bi araştırmalısın bence. gayette tatmin etti beni bilindik build orderlarla mac alması. heleki son macda o kadar abukluğun ötesinde fazladan 3 pylon 4 cannon attığı macta 4 sentry 2 zeal 2 stalekrla acılıp onlarca ling bastırması roach bastırması gayet şıktı. nestea kendi mallığına batırdı defansını 3 kez ama oyuncu oyucuyla kapsııyo sonucta, bilgisayarla deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 adamın sadece all ine kastıgı 3 macında da belliydi aynı macı seyrettigimize eminim ve naniwanın aldıgı macların hepsinin all in ile oldugu timingler ile oldugu asikar tartısmaya gerek yok evet nestea hatalar yaptı ve yenildi ama 3 oyunda da toss all ini görmek kusura bakmayın beni acmadı edit:cheese in ne oldugunu biliyorum orda cheese dememin sebebi naniwanın yaptıklarını dahada alcaltmaktı acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Cheese dediğin şeyi 3.dakkada anlarsın zaten, gg aksi takdirde bir durum stratejiye doner... Gerçi cheese de bir stratejidir ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bayadır koymuyordum şu videoyu yeri gelmişken koyim, pardon ama 50bin dolar varken orda ne aman çiiz(bazılarına göre) yapmiyim aman koskoca oyuncu çiiz yapıyor dedirtmiyim, herkese güzel bi oyun izletiyim kafasında olamıyorlar http://www.youtube.com/watch?v=IMk5sMHj58I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar