Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkswarm Nestea'yi yendi.


Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Tarihler 2-3 gün öncesini gösterirken türkiye'nin açık ara en iyi macro , micro , map kontrolü , scout , timing ve ladder puanına sahip olan darkswarmdan gelen mesajla irkildim." I'm the best artık diyordu. Dünyada rakibim yok." Önce bunu swarmın her zamanki histerik hallerine bağladım. Fakat kendisi bana Nestea'yi yendiğini belirtti. Nası ya dedim? Aramızda tartışma başladı! Kendisine sleeepin yaptığı hattricki hatırlatıp nestea'yi yenmesinin mümkün olmadığını anlatmaya çalışsamda bana cevap olarak "olm zaten fransaya gitmicektimki ciddi oynamadım" cevabı geldi. Peki dedim nestea'nin avrupada ne işi var? " e adamın avrupadada accountu var" cevabı geldi.

Tartışma hararetleniyordu. Swarma karşı nekadar anti-tez üretsemde konu dönüp dolaşıp nekadar ta..klı bir zerg olduğuna geliyordu. Bir an spartacus burda olsaydı seni tezleriyle baydırır en iyi oyman bile dedirtir diye düşünsemde sabahın 7sinde onu bulamazdım.

Bunun üzerine araştırmya koyuldum.

Swarmın history'sine bakınca ImNestea diye birini gördüm.



Sonra kendi kendime acaba olabilirmi diye sordum. Adamın profile tıkladım ve ufo görmüş masum köylüye döndüm. Adam GM'di.


profiline ulaştım: http://www.sc2ranks.com/eu/2052373/IMNesTea

İşler gittikçe karmaşıklaşıyordu. Acaba swarm nestea'ye para vererek bilerek yeniltebilirmiydi? Mümkünmüydü?

Bence mümkündü çünkü nestea son 2 gsl'dir para kazanamıyor ve paraya sıkışma ihtimali yüksekti. Ama swarmın bunu karşılayacak gücü varmıydı? Bizim swarm birine yemek ısmarlamamak için çay içer yada 1vs1 bw atardı. Nestea'ye eşşek yüküyle para vermiş olması için süper lotonun felan swarma çıkması gerekiyordu.

Bende işi aydınlatmak için konunun direkt muattabı olan nestea'ye ulaştım. Ladderda online olmasını bekledim ve servera girdiği gibi kendisine mesaj attım. Fakat sorularıma cevap vermiyordu ve sürekli busy moddaydı. Acaba nestea'ye birileri susması emrinimi vermişti? İşler gittikçte karmaşıklaşıyordu.

Nestea'nin profilinde gezerken custom maç attığı adamlardan biri gözüme takıldı ve adamı friend liste ekledim. Adam oldukça humanist biri gibiydi sorularıma cevap verdi ve gerçeğin açığa çıkmasına yardımcı oldu.



OMG OMG WTF





Sonuç olarak: Her yendiğimiz sakallıyı nestea'yi sanmıyoruz. Swarm bile olsak ! Ayrıca swarmdan bu gerçeği aydınlattığım için telif istiyorum yoksa ölene kadar nestea'yi yendiğini felan sanıcaktı. Piskolojisindeki bu büyük tahribatı önlediğim için 10 seanslık pisikolog parası istiyorum. (not: kredi kartıyla ödeme alıyorum.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

hoş ve sürükleyici bir hikaye olmuş


teşşekür ederim. ironiden vs sc2 geyiğinden anlayan arkadaşlardan fazla bulunmuyor.

Sensei said:

Hoş bir enstantane ama swarmada çok yüklenme hocam :) Sonuçta GM ve adı da aynı olan birine tokatı basıp geçmiş ve belliki akabinde de sorgulama ihtiyacı duymadan sana hava atmak istemiş ;)


swarm zaten arkadaşım bol bol konuşuyoruz aynı zamanda eski teammate'im. son 3gündür kafamı ütülemesi sebebiyle kendisine bu postu yapmayı kendime ödev bildim yoksa swarmı harraslamak değil amacım.

inyourmind said:

İşte bu yüzden her zaman vurguluyorum aşırı inanç iyi değil diye...




(tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen katılıyorum ladder'da aynı ciddiyeti bırak eğer sallıyorum Nestea 15 hatch gittiyse Swarm'da 9 pool gitsede isterse god olsun Swarm alır yani ZvZ biraz farklı bir matchup. Ama tabii gerçek Nestea'yi yense çok çok büyük bir olay mı evet yani ona katılıyorum sonuçta dünyanın şimdilik en iyi Zerg'ünü yeniyorsun yani şunu deme hakkın var Me>Nestea>All :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

o deilde oymanın uykuları kaçmıs, o bile yeter swarma bence


Hacı birisi sana gelip suyun kaldırma kuvvetini inkar ederse uykuların kaçmazmı. Bende real olan birşeyin kabul edilmemesine karşıyım.

2 hafta önce sleeeping katıldığı eswcde Mc pratik amaçlı avrupa accountu açtı. Random oynadığı o acccountun statsı 45-3 gibi bir rakkamdı. Yenildiği 3 maç tvt , zvz gibi mirror maçlardı. Şimdi düşün mc randomla 45-3 yapıyosa nestea zerg oynayarak 100-5 felan stats yapar. Ama swarmın yendiği adamın infosuna bakarsan ( http://www.sc2ranks.com/eu/2052373/IMNesTea ) 18-12 stats olduğunu göreceksin. Gsl'de bile %90 zvz win rate'le oynayan bir adamın avrupa ladderında gm bile olamamış bir adama maç kaybetmesi hadi onu geçtim 12tane lose alması teorik olarak mümkün birşey değil. Bak abartmıyorum nestea otursun avrupa ladderında oynamaya başlasın 100 maçta 3-5 lose anca alır onlarda stephano yada mouzmanaya karşı felan. Kiwikaki bile avrupa serverında 50-2 gibi bir stats yaptı düşün artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadıgım biri yerçekimi bozuk dese sende bu topraklarda yürüosun uyuyamaman n0rm4L fakat swarmın sana nestiyi yendim diyince senin uykularının kaçması ve bunları düşünür hale gelmen açıkcası benimde "yoksa oyman swarmı kıskanıyormu?" diye düşündürmedi deil
bilemiyorum..

ayrıca huun'un hiç bi anlam ifade etmeyen boş yorumunu
bize bu topicin ne kadar boş oldugunu anlatmak amaçlı attıgını farkettim ve harbiden bu huun cok deli bi abimiz dedim

en büyük huun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...