DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 arkadaşıma hediye gelmiş, hediye eden turkcell den almış, sıfır, hiç kullanılmamış, üstünde parmak izi bile yok. arkadaşım kullanmayacağı için satmak istiyor benden rica etti sor sağa sola diye. şöyle bi etrafa baktım, 1600 tl diyorum fiyat olarak. pazarlık payı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 o taşın içine göm kıza gönder. çıkaramasın delirsin. bana kızmazsın sen =)))))) yüzsüz smiley =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ne demiş la bu ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: arkadaşıma hediye gelmiş, hediye eden turkcell den almış, sıfır, hiç kullanılmamış, üstünde parmak izi bile yok. arkadaşım kullanmayacağı için satmak istiyor benden rica etti sor sağa sola diye. şöyle bi etrafa baktım, 1600 tl diyorum fiyat olarak. pazarlık payı vardır. hediye turkcell den gelmis galiba banada versin turkcell boyle hediye Veya daha iyi fikrim var bana hediye edebilir mi arkadssin bi sorsana sana zahmet bana eziyet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 500 dolar amerikada. 1600 burada satıyor. kişiler bile süper uyanık. hoş bende olsam bende böyle satmayı denerdim haha özel kullanıcı vergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Turkcell garantili olduğunu nasıl teyitleriz? İmei yi tc e söylesek olur mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Turkcell garantisi diye bişi yok , belli firmalar var genpa , kvk vs onlardan birinen garantisi vardır. Onu da onların servis merkezlerinden birine gidip imei ile tespit ettirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kardeşim ilk çıktığında genpadan 1520 ye almıştı fiyatları düşmemiş üstüne artmış ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 e dolar yükseldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 iphone 4s i 1760 e aldım 32 gb. ingiltere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar