synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bir tane daha düzenliyorlarmış. 2 Günde 2şer periyoddan 4 oturum olarak VW araçları İstanbulpark pistinde ücretsiz checkup+tur atmaca yapıcaklar. Ben 26 kasım cumartesi sabaha gitmeyi umuyorum hava yagissiz olursa. Var mi ilgilenen. Esh atla getir poloyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 24-27 arası amsterdamdayım, kesin gelirdim yoksa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 aha o ara ben de amsterdamda olacam galiba lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 illa volkswagen mi olacak arac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 VAG olması yeterli oluyor diye biliyorum. Audi, Seat vb. araçlar da olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 @Mr_Hand @Esh ben de o ara amsterdamdayım, atatürkten donmesem giderdim valla 26'sında donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tenzilatlı kokain haftası mı abi kasımın son haftası? niye herkes orda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Selam, Şimdi ben diyecektim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bu seferki sadece vw olabilir belki kısıtlı gün diye. hatta facebook sitesinde katılımcılar belli oldu falan diye bişi yazmışlar, haliyle kişi sınırı vardı da çekilişle falan vericeklerini beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 f1'de kalmadı daha sık açsalar aslında pisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar