Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Ben de çok istiyorum onu ama iddaa şeklinde tahmin yapmak bile yasak.

Aslında forum dışı başka böyle kullanılmayan bi yerde toplanıp tahminler yapsak çok hoş olabilir.

Mesela facete Paticik iddaa diye bi grup yapılabilir herkes tahminlerini yazabilir.

iddaa yasal aslında, yapılabilir böyle bir şey sadfasd
Sosyal ağlarda paylaş

yani bende her hafta sonu oynuyorum , mesala takıldığım maçlar oluyor , fikir almak güzel olurdu , bi el atsın yöneticiler, iddaa başlığı altında toplanalım,

haftanın banko maçları;
haftanın süpriz maçları;

gibi kısımlar olur,

bu arada el atarım diyen varsa , ufak bir sitede yapılabilir, ben tasarımcıyım , ben yaparım basit bir tasarım varsa burda bir de yazılımcı bir arkadas ufak bir kod yazılır bitti gitti, yada hazır bi sey kullabilir, bu ekşi nin source kodu gibi bi seyle
Sosyal ağlarda paylaş

abi idda konusunda paylaşım kadar gereksiz birşey yok kanımca.hani forumda yasak olmasa bile gereksiz

ben diyicem aga palermo da ibaşullah yok 1 atar 2 yerler

öteki dicek ibaşullah yok ama palermo affetmez 3 sallar.sonra adam tamam kardeş palermoya bastım handikap dicek.sonra kupon yatıcak falan.

idda işi tamamen kişisel birşey ya.
Sosyal ağlarda paylaş

valla her hafta ligleri takımları takip edenler var , ben açıkcası o kişilerden fikir almak isterdim, sonuçta futbolda şans oyunu, kimse kimseye yatırdın lan beni diye ciddi ciddi kızacağını sanmıyorum, en azından paticikde kitlenin bu zeka seviyesinde olmadığından eminim.

aslında bi eksi clonu ile boyle bi sey yapılır he, her maç için bi entry açıp millet altına yorum yazsın felan , yapmak lazım bole bi sey
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi idda konusunda paylaşım kadar gereksiz birşey yok kanımca.hani forumda yasak olmasa bile gereksiz

ben diyicem aga palermo da ibaşullah yok 1 atar 2 yerler

öteki dicek ibaşullah yok ama palermo affetmez 3 sallar.sonra adam tamam kardeş palermoya bastım handikap dicek.sonra kupon yatıcak falan.

idda işi tamamen kişisel birşey ya.

Ya zaten cok ciddi oynayan kesime gore bir sey olmaz. Ama eglenceli olur , ben zevkine arada 5tl atiyodum sirf maci izlemek icin sirf heyecan olsun diye. Umudunu iddiaya baglayanlardan drama olur tabi ama geyik agirlikli olur diye inaniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...