DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 sonra ne idüğü belirsiz adamlara fb hesabımız görünsün falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Zorla davet edilmiyo sonuçta kimse.Eğer becerebilen varsa böyle basit bi sitede kurulabilir veya anonim olarak tahmin yapabilceğimiz bi site bilen varsa orası da olabilir. Face pati grubunda da 570kişi var ayrıca.Herkesi de görebiliyosun ve bu durumdan kimsenin rahatsız olduğunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A9B3TbWUgGE&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 o değilde ne iyi video bu ya.o anı yakalayanı tebrik etmek lzm sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Dartanian said: Ben de çok istiyorum onu ama iddaa şeklinde tahmin yapmak bile yasak. Aslında forum dışı başka böyle kullanılmayan bi yerde toplanıp tahminler yapsak çok hoş olabilir. Mesela facete Paticik iddaa diye bi grup yapılabilir herkes tahminlerini yazabilir. iddaa yasal aslında, yapılabilir böyle bir şey sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Olsa muthiş olur, neden sadece ben kazanim iddaadan, patidekilerde kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yani bende her hafta sonu oynuyorum , mesala takıldığım maçlar oluyor , fikir almak güzel olurdu , bi el atsın yöneticiler, iddaa başlığı altında toplanalım, haftanın banko maçları; haftanın süpriz maçları; gibi kısımlar olur, bu arada el atarım diyen varsa , ufak bir sitede yapılabilir, ben tasarımcıyım , ben yaparım basit bir tasarım varsa burda bir de yazılımcı bir arkadas ufak bir kod yazılır bitti gitti, yada hazır bi sey kullabilir, bu ekşi nin source kodu gibi bi seyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 futbol bölümünde sticky tek konu olsa bile yeter asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 mesala geçen 5 tl verdim 360 tl para kazandım, milanın 3-0 geriden gelip 4-3 kazandığı maçta efsaneydi, mesala böyle maçlarda çok eğlencelik olur o topic :) hatta ortak kupon bile yaparız 2-3 kişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi idda konusunda paylaşım kadar gereksiz birşey yok kanımca.hani forumda yasak olmasa bile gereksiz ben diyicem aga palermo da ibaşullah yok 1 atar 2 yerler öteki dicek ibaşullah yok ama palermo affetmez 3 sallar.sonra adam tamam kardeş palermoya bastım handikap dicek.sonra kupon yatıcak falan. idda işi tamamen kişisel birşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 daha çok aksiyon döner işte asadfdsa kavga çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 valla her hafta ligleri takımları takip edenler var , ben açıkcası o kişilerden fikir almak isterdim, sonuçta futbolda şans oyunu, kimse kimseye yatırdın lan beni diye ciddi ciddi kızacağını sanmıyorum, en azından paticikde kitlenin bu zeka seviyesinde olmadığından eminim. aslında bi eksi clonu ile boyle bi sey yapılır he, her maç için bi entry açıp millet altına yorum yazsın felan , yapmak lazım bole bi sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ikinci ligler uzmanı olarak title bile alabilirim asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yasal bişey neden patide yasak ben de hiç anlamamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kavga çıkar diye heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Çıkmaz ki kavga abi sonuçta zorla oynatmıyoruz kuponu.En fazla rezil gibi cümleler olur. Bi gün alt oynadım bi maça 4-3 bittiydi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 http://patiiddaa.sozlukspot.com/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aktiftablet said: Yasal bişey neden patide yasak ben de hiç anlamamışımdır. burda 18 yaş altı insanlar var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Red said: abi idda konusunda paylaşım kadar gereksiz birşey yok kanımca.hani forumda yasak olmasa bile gereksiz ben diyicem aga palermo da ibaşullah yok 1 atar 2 yerler öteki dicek ibaşullah yok ama palermo affetmez 3 sallar.sonra adam tamam kardeş palermoya bastım handikap dicek.sonra kupon yatıcak falan. idda işi tamamen kişisel birşey ya. Ya zaten cok ciddi oynayan kesime gore bir sey olmaz. Ama eglenceli olur , ben zevkine arada 5tl atiyodum sirf maci izlemek icin sirf heyecan olsun diye. Umudunu iddiaya baglayanlardan drama olur tabi ama geyik agirlikli olur diye inaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 tinu said: http://patiiddaa.sozlukspot.com/ :) şeytan diyo gir bütün pati accountlarını al :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 gelin üye olun yaw, hafta sonları maçlarda açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 aktiftablet said: görsel süper olmuş ama stad boğaza enlemesine duruyo :) van gölüymüş la o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sabri maça yetişecekmiş :D büyük ihtimalde orta sahada oynayacakmış.gs gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sanmam mersin maçında sabri ortadayken şut atamadık.sabri ortadan çekildi 5-6 net pozisyona girdik diğer maçlarda da gördük. hala bunu bile bile sanmıyorum sağ tarafa eboue-kazım olur muhtemelen ayhan solda oynicak okumuştum bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bence ft riske girmez gene riera yı oynatır.bu maçtada sıçarsa biletini keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar