Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

bjk yönetimi acil toplansın masq'ın gözündeki imajını düzeltmeleri lazım. konuk mu sunucu mu neyse, adamın söylediği saçmalık zaten de. daha ilk andan itibaren suni bi gerginlik yaratan da gsliler. eboue kendini ata ata, rol yapa yapa gerdi önce. sonra ortada maymun lafı yokken maymunu getirdiniz. hala da germe çalışmaları devam ediyo
Sosyal ağlarda paylaş

Irkci olmaktan memnunsaniz birakiriz, baya baya rezil ettiniz yine bize bravo. 1-2 saat sonra bunu da izledi mi yabancilar cok guzel reklam yapmis olacak Besiktas emeginize irkciliginiza saglik.

@el-barto

biz mi getirdik, al yukarda herif irkciligin daniskasini yapiyor.

ama sasirmadim cikip hala haketti diyorsunuz ya bravo size. bambaska bir durus bu bjk durusu.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah yok şimdi haklılar beşiktaş'ın eboue den özür dilemesi lazım o malıda kovması lazım. Resmi yayın organında ırkçılık yapılıyor yanlış bu.

adamlar resmen çocuk gibi ama ahaha kendilerinden geçtiler bir anda. Eboue'ye maç başı ücrette versin falan fdsfsd

@masq adama maymun lafını atan bile sizdiniz. Fuck you lafını maymun diye çevirdiniz adama ırkçılık yaptınız ahah biz mi yaptık diyorsunuz.

Şimdi haklısınız ama susun zırlamayın, düzeltir beşiktaş yönetimi bunu. Taraftar da gerekli cevabı verir.
Sosyal ağlarda paylaş

@masq
eboue haketti demiyorum. hatta herhangi bi oyuncu zaten bişey fırlatılmasını haketmez. sahaya bişeyler atmak, ana avrat küfretmek saçma sapan bi iş. ama gs'nin gereksiz bi şekilde gerdiği de gerçek.

hele eboue'nin yere atlamalarını falan geçtim, melo'nun, engin'in hareketlerini de geçtim. dünden beri devam edem "maymun eboue" tezahüratı yaptılar kampanyası saçmalık ötesi. öyle yoktan bi olay çıkarılmasa, şu bjk tvdeki salağın aklına bile gelmez öyle bişey demek. çünkü türkiye'de zencilere karşı öyle bi ırkçılık durumu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi varya okudukça biraz daha hayret ediyorum bu gs lılara :)

yahu arkadaşım sayfalardır kimse taraftarın yaptığını savunmuyor, taraftarın sahaya bir şeyler atmasına öküzlük dedik, kimse burada sahaya bir şeyler atan taraftarı savunmuyor, fakat bu bazı gslı futbolcuların çirkef ve sahtekar olduğu gerçeğini değiştirmiyor, evet bizim taraftarımız sizin bazı çirkef ve sahtekar futbolcularınızın tahrikine kapılarak öküzlük yapmıştır, ve savunalacak bir tarafıda yoktur doğrudur, bu yaptıklarından dolayıda cezayıda hak ediyoruz.

ama siz bir derbi maçında maç berabere iken yerde zaman geçiren kalkıp adam gibi top oynayacağına sürekli pislik yapan futbolcularınıza tek kelime laf etmiyorsunuz, berabere bitsin diye zaman geçiren futbolcunuzu nasıl sindirebiliyorsunuz içinize?

bir lavuk bjk tvde çıkmış ırkcılık yapmış beşiktaş ırkçıymış ahaha yahu bunu varya 5 yaşında çocuk söylese anlarımda koskoca adamlar söylüyor yahu, kardeşim bir tane lavuk çıktı böyle dedi diye beşiktaşı ırkçı ilan ediyorsan , ben gslılara bir çok şey ilan edebilirim, her tv de konuşan abuk sabuk bir gslı tip çıktığında.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

o tribündekilerin cogunun gsli olup olmadıgı bile bilinmiyor

kanıtlayabiliosanız tamma

beni ilgilendirmez orası.

Galatasaray'ın stadında, galatasaray amblemi altında ve galasaray'ın resmi binasında edildi o küfür. GOGOGOGO özür dilemedikçe gs bölücüdür.

abi biraz sağ duyulu olun? Sıfır ya.

Adama maymun lafını çıkardınız iftira attınız kendi oyunucuza maymun lakabını yakıştırdınız, şimdi kalkmış abuk gubuk bir herif için bütün camiayı ırkçı kıldınız.

Yahu Türkiye'de ırkçılık bile yok zorla getirtmeye çalışıyorsunuz. Toplum olarak ne zaman ırkçı olmuşuz yabancılara karşı da şimdi olalım?

Evet beşiktaş yönetiminin şu an özür dilemesi gerekiyor. Gerekende taraftar ve yönetim tarafından yapılacaktır.
Haklıyken bir mal yüzünden haksız duruma düşmüştür beşiktaş ama

nasılki biz gs taraftarının yaptıkları ile bütün camiayı suçlamıyorsak, bir grup kendini bilmez ay-yıldızlı formayı giyen adamlara küfür etti diyorsak. Aynı sağduyuyu sizin de göstermeniz gerekiyor.

Ha! saygıdeğer yöneticileriniz sayesinde 80'li yıllarda şike ile tanıştırdığınızı ligi şimdi de ırkçılığa davet ediyorsanız buyrun gidelim hep beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...