Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Erman Toroğlu: "Bu pozisyonu tartışmam bile faul ile alakası yok pozisyon gol."

şansal büyüka:yüzde yüz penaltı
markus merk:tartışılmaz
ziya doğan:golün verilmemesi saçmalık bu maç play-off maçı olsa ve ben beşiktaşlı olsa sahaya inerdim
mustafa denizli:maç Beşiktaşın hakkıydı verilmeyen gol var maçta
aourello:maç bizim hakkımızdı verilmeyen net golümüz var
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Erman Toroğlu: "Bu pozisyonu tartışmam bile faul ile alakası yok pozisyon gol."

şansal büyüka:yüzde yüz penaltı
markus merk:tartışılmaz
ziya doğan:golün verilmemesi saçmalık bu maç play-off maçı olsa ve ben beşiktaşlı olsa sahaya inerdim
mustafa denizli:maç Beşiktaşın hakkıydı verilmeyen gol var maçta
aourello:maç bizim hakkımızdı verilmeyen net golümüz var

hangisi yorumcu abi bunların?
Benim halısaha aboneliğim var arkadaşlarla göbek eritiyoz geçen böyle pozisyon oldu bizim manav abi uçmadı topa uçsa ...
Sosyal ağlarda paylaş

Q7 gitsin beşiktaş diye bişey kalmaz ortada.Ofansımız tamamen sıfırlanır.Q7 yaptıkları ve yapamadıkları + bencillikleri herşeyiyle her zaman tehlikeli adam, hiçbir bek veya kanat o varken rahat oynayamaz.Hani hakan şükür geliyo aklıma , hep derdik adam göbekteki 2liyi çekiyo yanına diye.Aynısı işte, etkili etkisiz oynaması etken diil.Rakibi oynatmaz yani kısaca sahada dursun yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi golümüz yendi nedir ben hala oradayım biri açıklayabilir mi. Hava topu oldu, top daha Almeida'ya gelmeden hakem düdüğü çaldı, spiker faul dedi zaten. Herkes duydu, Almeida vurdu gol oldu sonra hakem faul verdi diye birşey yok yani. Ofsayt bayrağı kalktıktan sonra topa vuran oyuncunun golu atınca, golümüz yendi demesiyle aynı şey....
Sosyal ağlarda paylaş

Enginin annesine küfür edildi,
Ebouenin şahsına küfür edildi,
Hepiniz kısmı kime ithafense artık bilmiyorum bilmem ne çocuğusunuz dendi,
Sahaya dallamanın biri indi,
Ebouenin kafasına yüzlerce çakmak yağdı,
Tekrar Ebouenin kafasına yüzlerce çakmak yağdı,
Cüneyt çakırda bu çakmaklardan nasibini aldı,
Maç bitiminde oyuncular soyunma odasına yöneldiğinde tekrar üstlerine çakmak yağdı,

(Yabancı maddeyi çakmak olarak nitelendiriyorum çünkü ondan başka birşey görmedim) Stada bunu sokmalarına izin veren çalışanların sülalesiyle ilgili çok güzel düşüncelerim var. Maçtan önce eboue beşiktaş taraftarına küfür mü etti yada başka bir açıklama mı yaptı da bizim haberimiz yok? Tüküreyim çarşıya size birşey olmasın. Ha birde utanmadan golümüzü vermedi adi hakem cüneyt çakır diye ağlıyorlardı. Bu çarşı harbiden kolpaymış arkadaş. İbneler gibi soyunmakla çözülmüyor bu işler, vana gidin götünüz donsun da o zaman anlayın ordaki adamların ne çektiğini. Utanmadan depremzedeler üstünden propaganda yaptılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bence eboue'nin saha kenarına ilk gittiğinde bir şey atılmadı ilk seferinde numara yaptı ondan sonra taraftar kızdı. Öyle gördüm tv den olmayabilir de.

Çünkü eboue sürekli eğilirken bir şey gözükmüyordu ekran da ve arkadaki adamlar sabit durabiliyordu.

pozisyon varsa biri koysun bakalım.

Kazım'a bir şey yapıldıysa eğer kesinlikle hak etmiştir derim. Fenerbahçe'de yeni açık önünde ısınırken taraftara yaptığı hareketler hala aklımda.

Ama...

Van için böyle bir duyarlılık gösterilirken hemen ardından böyle şeyler yapılması çok rezil oldu. Hiç bir anlamı kalmadı yapılanın.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle oldu

çakmak atmayı savunacak değilim ama tribünler bu kadar yakınken sahaya adamları bu kadar tahrik etmek de fena

şerefsizliğini yapıcaksın yere yatıp oyunu durdurcaksın tabii takımın stratejisi buysa yapacak bişey yok bari ama orta sahada yatsaydın be gariban
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26233749

said:
ulkenin gurur kaynagi tribun orgutlenmesidir, bugun yine van'a yardim icin sel olmustur yurekleri..

galatasaray taraftari cogunluklu ekip volkan ve emre belozoglu'na birkac gun once fuck you'nun 14 kati ana avrad duz gidince sikinti olmuyor da bizim sovdugumuz adam tesadufen esmer diye irkci mi oluyoruz? hadi ordan, israil - balili gunlerini unutmadik!

besiktas taraftari pascal'indan eto'suna, amokachi'sinden ferdinand'ina en cok zenci sevmis taraftar iken, irkciligin yanindan dahi gecmemistir tarihi boyunca, bu camuru atanlarin uzerinde kalir o camur.

duydugu bir seyi yanlis anlamak degil, fesatliktan yanlisa cevirmekten bahsediyoruz, maymun denmedigini tv'den de anlamak cok kolaydi, stadtan da.

ben 10 yildir mac berabere iken boylesine atak yapmak istemeyen, ilerki sahada gol atabilecekken dahi top ceviren bir gs izlememistim, igrendim resmen, zamaninda sergen'den bir gs macinda ayni hareket yuzunden igrendigim kadar.

bugun sahada gs'nin savunulacak tek bi tarafi bile yoktu, hele o yatmalar falan buyuksehir belediye maclarini animsatti bana, sampiyonluk adayi degil anadolu takimi imaji cok cirkin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...