Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ameliyattaymış 10 cm derinlik varmiş 3 hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 galatasarayın hakemden yana bir işi kötü mü gitti abi basit kant mantığı şut da çekmediler yanılmıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ayhan... :( Öncesi de var ama bulamadım... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 5-10 cm yırtık varmış sanırım.Şuanda ameilayata alınmış, kırık var mı yokmu diye bakacaklarmış.Sabri girdi sakatlandı çıktı hemen, Necip girdi onada aynı tarife ve 2side ciddi saktlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ama son 5-10 dakka ne yattınız arkadaş ne yattınız ya yeni evliler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Erman Toroğlu: "Bu pozisyonu tartışmam bile faul ile alakası yok pozisyon gol." şansal büyüka:yüzde yüz penaltı markus merk:tartışılmaz ziya doğan:golün verilmemesi saçmalık bu maç play-off maçı olsa ve ben beşiktaşlı olsa sahaya inerdim mustafa denizli:maç Beşiktaşın hakkıydı verilmeyen gol var maçta aourello:maç bizim hakkımızdı verilmeyen net golümüz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben gs'li olsam bu topiğe yazmazdım bişey kıskıs güler keyfime bakardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben besiktasli olsam, her mactan sonra qq pardim. o wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 vaperon said: Ayhan... :( Öncesi de var ama bulamadım... :D o kadar hızlı geçmese quaresma ayhan malı çekip penaltı yapacak yalnız. iyi oldu valla dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Llama said: Erman Toroğlu: "Bu pozisyonu tartışmam bile faul ile alakası yok pozisyon gol." şansal büyüka:yüzde yüz penaltı markus merk:tartışılmaz ziya doğan:golün verilmemesi saçmalık bu maç play-off maçı olsa ve ben beşiktaşlı olsa sahaya inerdim mustafa denizli:maç Beşiktaşın hakkıydı verilmeyen gol var maçta aourello:maç bizim hakkımızdı verilmeyen net golümüz var hangisi yorumcu abi bunların? Benim halısaha aboneliğim var arkadaşlarla göbek eritiyoz geçen böyle pozisyon oldu bizim manav abi uçmadı topa uçsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o faul'u savunan adamlar var mı burda yav? abvvvvvvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yalnız quaresma resmen ohh bee ne koydum hareketi kafasını yaşarken pozisyonun devamını heba etmiş hehe futbolcu değil şovmen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Q7 gitsin beşiktaş diye bişey kalmaz ortada.Ofansımız tamamen sıfırlanır.Q7 yaptıkları ve yapamadıkları + bencillikleri herşeyiyle her zaman tehlikeli adam, hiçbir bek veya kanat o varken rahat oynayamaz.Hani hakan şükür geliyo aklıma , hep derdik adam göbekteki 2liyi çekiyo yanına diye.Aynısı işte, etkili etkisiz oynaması etken diil.Rakibi oynatmaz yani kısaca sahada dursun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abi golümüz yendi nedir ben hala oradayım biri açıklayabilir mi. Hava topu oldu, top daha Almeida'ya gelmeden hakem düdüğü çaldı, spiker faul dedi zaten. Herkes duydu, Almeida vurdu gol oldu sonra hakem faul verdi diye birşey yok yani. Ofsayt bayrağı kalktıktan sonra topa vuran oyuncunun golu atınca, golümüz yendi demesiyle aynı şey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hayir, besiktasin hakki yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Asıl sabrinin hakkı yendi, ustalardan futbol öğrenicekti erken ayrıldı aramızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yav said: o faul'u savunan adamlar var mı burda yav? abvvvvvvvvvv faulu savunan olmadığını daha yeni anlattık da amaaan beşiktaşı golü yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 futbol düşmanı beşiktaşlılar sabri'yi sakatlamasa 5-0 alacaktık maçı arenadaki beşiktaşı da görmek isteriz bu sene, 10 kişi kalenin önüne yatar artık takım. deplasmanda hücum oyuncularıyla kurulu bir galatasaray vardı sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Enginin annesine küfür edildi, Ebouenin şahsına küfür edildi, Hepiniz kısmı kime ithafense artık bilmiyorum bilmem ne çocuğusunuz dendi, Sahaya dallamanın biri indi, Ebouenin kafasına yüzlerce çakmak yağdı, Tekrar Ebouenin kafasına yüzlerce çakmak yağdı, Cüneyt çakırda bu çakmaklardan nasibini aldı, Maç bitiminde oyuncular soyunma odasına yöneldiğinde tekrar üstlerine çakmak yağdı, (Yabancı maddeyi çakmak olarak nitelendiriyorum çünkü ondan başka birşey görmedim) Stada bunu sokmalarına izin veren çalışanların sülalesiyle ilgili çok güzel düşüncelerim var. Maçtan önce eboue beşiktaş taraftarına küfür mü etti yada başka bir açıklama mı yaptı da bizim haberimiz yok? Tüküreyim çarşıya size birşey olmasın. Ha birde utanmadan golümüzü vermedi adi hakem cüneyt çakır diye ağlıyorlardı. Bu çarşı harbiden kolpaymış arkadaş. İbneler gibi soyunmakla çözülmüyor bu işler, vana gidin götünüz donsun da o zaman anlayın ordaki adamların ne çektiğini. Utanmadan depremzedeler üstünden propaganda yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ebue bukadar yuhlanacak ne yaptı yahu ben macı izledim ama webtv sıkıntılı idi oraları kacırdım mı nedir adama bayaaa bir tepki oldu nie ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yerde yattı 10 dakka maç bitimine 5 dk kala uzatmalarda kavurma ağzını topla sen de arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bence eboue'nin saha kenarına ilk gittiğinde bir şey atılmadı ilk seferinde numara yaptı ondan sonra taraftar kızdı. Öyle gördüm tv den olmayabilir de. Çünkü eboue sürekli eğilirken bir şey gözükmüyordu ekran da ve arkadaki adamlar sabit durabiliyordu. pozisyon varsa biri koysun bakalım. Kazım'a bir şey yapıldıysa eğer kesinlikle hak etmiştir derim. Fenerbahçe'de yeni açık önünde ısınırken taraftara yaptığı hareketler hala aklımda. Ama... Van için böyle bir duyarlılık gösterilirken hemen ardından böyle şeyler yapılması çok rezil oldu. Hiç bir anlamı kalmadı yapılanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aynen öyle oldu çakmak atmayı savunacak değilim ama tribünler bu kadar yakınken sahaya adamları bu kadar tahrik etmek de fena şerefsizliğini yapıcaksın yere yatıp oyunu durdurcaksın tabii takımın stratejisi buysa yapacak bişey yok bari ama orta sahada yatsaydın be gariban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dünyanın en iyi taraftar grubu olan çarşı hakkında konuşurken lütfen laflarınıza dikkat edin. yoksa sizi desibel manyağı yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26233749 said: ulkenin gurur kaynagi tribun orgutlenmesidir, bugun yine van'a yardim icin sel olmustur yurekleri.. galatasaray taraftari cogunluklu ekip volkan ve emre belozoglu'na birkac gun once fuck you'nun 14 kati ana avrad duz gidince sikinti olmuyor da bizim sovdugumuz adam tesadufen esmer diye irkci mi oluyoruz? hadi ordan, israil - balili gunlerini unutmadik! besiktas taraftari pascal'indan eto'suna, amokachi'sinden ferdinand'ina en cok zenci sevmis taraftar iken, irkciligin yanindan dahi gecmemistir tarihi boyunca, bu camuru atanlarin uzerinde kalir o camur. duydugu bir seyi yanlis anlamak degil, fesatliktan yanlisa cevirmekten bahsediyoruz, maymun denmedigini tv'den de anlamak cok kolaydi, stadtan da. ben 10 yildir mac berabere iken boylesine atak yapmak istemeyen, ilerki sahada gol atabilecekken dahi top ceviren bir gs izlememistim, igrendim resmen, zamaninda sergen'den bir gs macinda ayni hareket yuzunden igrendigim kadar. bugun sahada gs'nin savunulacak tek bi tarafi bile yoktu, hele o yatmalar falan buyuksehir belediye maclarini animsatti bana, sampiyonluk adayi degil anadolu takimi imaji cok cirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar