Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoo abi senden benden değil.o cogu yorumcu yeri geldiği zaman sen ben gibi objektif olmuyor.onlarda da at gözlüğü olanlar var bariz

bizde maçı izliyoruz.görebiliyoruz.illa hayatımızın futbol olmasına gerek yok.futbolu seven insanlarız.
Mesaj tarihi:
abi ama muslera uzanır diyorsun. Bak bana olasılık konuşuyorsun.
Ben sana olandan bahsediyorum.

neyse abi ben yoramam kendimi gerçekten, sadece farklı bir görüş kazanmanızı istedim. Bana göre buz gibi gol, evet beşiktaş olarak ağlıyoruz. tamam.
Mesaj tarihi:
ahahha hakkaten ya

ben pozisyon kesin faul yada değil demiyorum.hakem yanlış karar vermiş olabilir.ama orda çalan bi düdük ve hamle yapmayan kaleci varken golümüz veirlmedi demek mantıklı gelmiyor
Mesaj tarihi:
zaten muslera bariz beşiktaş tribünlerini trollemek için hamle yapmamış orda.

elini uzatsa kurtarıyor zaten, düdüğü görünce tribünler goool diye bağırsın, sonra 2 dakikalığına şampiyonluk kutlayan fenerlilerin yaşadığı hissi tatsın diye bırakmış asfdsf
Mesaj tarihi:
yalnız bu maçta 1 puan bizim oynadıgmız futbolla başarı bence.derbi deplasmanında

ayhan videsounu koysanıza.hakkaten futbolu bıraktırdı adama
Mesaj tarihi:
muslera antrenman yapsın diye sahaya çıktı bugün bizim takım, nasıl olsa plıyıf var o zamana kadar ısınsın işte. beşiktaş da zirve yarışından kopmayıp uefadan erken elensin diye kıllık yapıyoruz.
Mesaj tarihi:
cık, olmadı. yine her mesajım alıntılandı, yerine ulaştı. senin yetersiz bilginle tartışmadan kışkışlanıp bana sataşman da hırsını gözler önüne seriyor.
  • Yeni Oluştur...