dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 CthuLhu said: he yani seni savunuyorsa bilgililer savunmuyorsa kahrolsun lig tv.. Neyse denediğin için teşekkürler abi yorma beni tamam. Gol değil. erman benim role model'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Llama said: telegol de herkez gol dedibu zaten gol olmadığının kanıtı dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yoo abi senden benden değil.o cogu yorumcu yeri geldiği zaman sen ben gibi objektif olmuyor.onlarda da at gözlüğü olanlar var bariz bizde maçı izliyoruz.görebiliyoruz.illa hayatımızın futbol olmasına gerek yok.futbolu seven insanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bence de daha fazla yorma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi ama muslera uzanır diyorsun. Bak bana olasılık konuşuyorsun. Ben sana olandan bahsediyorum. neyse abi ben yoramam kendimi gerçekten, sadece farklı bir görüş kazanmanızı istedim. Bana göre buz gibi gol, evet beşiktaş olarak ağlıyoruz. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o değil de beşiktaş çok kötü takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Gol diil pozisyon defalarca izledim ileri geri sardım, Mustafa orda zıplıyor.Faul var zıplama faulu yapmış mustafa.El kol olsaydı içerisinde oynatılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 DoruK said: o değil de beşiktaş çok kötü takım. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben de olandan bahsediyorum düdük çalıyor ve kaleci hamle yapmıyor olasılık değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahahha hakkaten ya ben pozisyon kesin faul yada değil demiyorum.hakem yanlış karar vermiş olabilir.ama orda çalan bi düdük ve hamle yapmayan kaleci varken golümüz veirlmedi demek mantıklı gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 zaten muslera bariz beşiktaş tribünlerini trollemek için hamle yapmamış orda. elini uzatsa kurtarıyor zaten, düdüğü görünce tribünler goool diye bağırsın, sonra 2 dakikalığına şampiyonluk kutlayan fenerlilerin yaşadığı hissi tatsın diye bırakmış asfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 maçın özeti düşmüş internete, izleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ula resmen bir puana sevinmişiniz yaa şu yazdıklarınıza bakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ama şu bu bir yana, Quaresma Ayhan'a çok ayıp etti... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yalnız bu maçta 1 puan bizim oynadıgmız futbolla başarı bence.derbi deplasmanında ayhan videsounu koysanıza.hakkaten futbolu bıraktırdı adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 muslera antrenman yapsın diye sahaya çıktı bugün bizim takım, nasıl olsa plıyıf var o zamana kadar ısınsın işte. beşiktaş da zirve yarışından kopmayıp uefadan erken elensin diye kıllık yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ula keşke gelmeseydiniz o zaman hafta içi maçımız var dinç çıkardık bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 biriniz şu doruk'la polemik yaşasın çocuk çok sakat var diyor. haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 doruk uefa kupası resmini koyar birazdan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 www.ligtv.com.tr Necip sakatlanıyor.Urfalı necipe müdahele etmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 cık, olmadı. yine her mesajım alıntılandı, yerine ulaştı. senin yetersiz bilginle tartışmadan kışkışlanıp bana sataşman da hırsını gözler önüne seriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311773_2706400266330_1446505638_3067551_1420237796_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 böyle dandik bir rakip böyle dandik bir hakem böyle dandik son şutlar insanın canı sıkılıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sen galatasaraylı değildin ki? neyse doğru yolu bulmuşsun o halde. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 DoubleW said: www.ligtv.com.tr Necip sakatlanıyor.Urfalı necipe müdahele etmiş sdf ha sabit ayağa girmiş valla çiviler. yoktur inşallah kırık çatlak. varsa kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar