aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 canin saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 niye askere gidenlerin hepsi doğuda helikopterden helikoptere atlarken şarjör mü değiştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bence gelmez dedi erkek arkadşaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 akp oyları götürecek dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 erkek arkadasima sordum, ya bi si... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 korkaklıkla alakası yok bunun. böle bir halkı, böle zihniyetteki bir halkı korumak istemiyorum. dünyada ne kadar fail varsa hepsi türk insanlarından çıkıyor. %50lik bi saçmalık ortaya cıkıyor, yanlış politakalar yüzünden şehit olan askerler ve hükümetin sürekli attığı yanlış adımlar. ben canımı bir hiç için tehlikeye atamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 zaten seni de hemen bordo bereli yapacaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 beni bordo bereli ya da en kötü komando yaparlar fede... ondan bu sıkıntım. bu boy ve kalıpla şöför yapmazlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 vicdani ret oyle bisey degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 escape said: korkaklıkla alakası yok bunun. böle bir halkı, böle zihniyetteki bir halkı korumak istemiyorum. dünyada ne kadar fail varsa hepsi türk insanlarından çıkıyor. %50lik bi saçmalık ortaya cıkıyor, yanlış politakalar yüzünden şehit olan askerler ve hükümetin sürekli attığı yanlış adımlar. ben canımı bir hiç için tehlikeye atamam. Şuna diyecek hem birçok laf var hem de hiçbirşey yok. Öyle bir ikilem işte bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ya askerlik yapıcağıma gider 1 sene boyunca kamu görevi yapar ya da parasını öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Aket-Atum said: escape said: korkaklıkla alakası yok bunun. böle bir halkı, böle zihniyetteki bir halkı korumak istemiyorum. dünyada ne kadar fail varsa hepsi türk insanlarından çıkıyor. %50lik bi saçmalık ortaya cıkıyor, yanlış politakalar yüzünden şehit olan askerler ve hükümetin sürekli attığı yanlış adımlar. ben canımı bir hiç için tehlikeye atamam. Şuna diyecek hem birçok laf var hem de hiçbirşey yok. Öyle bir ikilem işte bu işler. benim vicdanım rahat kardeş. yani bi kaç yerde bişiler okudum kadınlar yazmış "askerlik yapmayan ya da bi şekilde gitmeyen adama adam demem ben" vs tarzı argümanlar. inan bu da umrumda olmaz bneim vicdanım rahatken. yani mahalle baskısı falna işlemez benim gibilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 vicdani red gelince çürük kalkıcak mı lan? doktorum çürük alabilirsin dedi bana.. (bildiğim askerliği reddedince başka boklar yaptırıyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 escape said: beni bordo bereli ya da en kötü komando yaparlar fede... ondan bu sıkıntım. bu boy ve kalıpla şöför yapmazlar beni. AHAAHHAAHHAAHAHAHAHAHHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 escape, senin ceza-i ehliyetin yok, seni almazlar askere, muafsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ne gülüyon lan hadi acemi ilk 4 ay falan kurtuldun diyelim normal askerlik yaopyıosun ama napar ne ederler benim kanıma girip komando yaparlar beni. bi kaç tanıdık böle bişi anlattı, yani gülüncek o kadar şey varken en son gülncek post o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 abi allah aşkına niye basıp gidemiyorsunuz şu ülkeden? Millete karşısınız, askerliğe karşı hükümete karşı millet aptal hükümet yanlış tsk yanlı eğitim sistemi yetersiz üniversiteler bok gibi öss yanlış yök olmamalı hiddinkle bu iş olmuyor emre çok çirkef aziz şikeci ne düzgün ulan? Gitmiyorsun ülkeden E, ne yapıyorsun değiştirmek için? Elini 5 aylık askerliğin altına bile koyamıyorsun. O da saçma zaten. %50 oy veren millet aptal kalan Atatürkçü'ler bedelli gelirse oyu akp'ye verebilecek kadar zeki. Nerdeyiz abi biz? Ne yapıyoruz? Her şeyimiz sorunluysa neden değiştirmek için çabalamıyoruz? Hele bir de bir baltaya sap olamayıp, şikayet edenler var ki ayrı bir hayranım. Daha sikimsonik üniversite sınavını kazanamamışsın ne bir dil edinmişsin ne bir yeteneğin var ama herşey yanlış. Tüm millet aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 escape said: beni bordo bereli ya da en kötü komando yaparlar fede... ondan bu sıkıntım. bu boy ve kalıpla şöför yapmazlar beni. kimesyi zorla komando yapmıyorlar. Bir lise arkadaşım, hatta paticik üyesiydi de, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu'na gönderidi. Sormuşlar olmak istiyor musun istemiyor musun diye. Oradan refüze ettirip kendisini Tuzla piyade okuluna gitti. TSK senin peşinden ne olur komando ol diye koşmuyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 aqu sende bayat espriler yapma lan postum olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 post onemli degil, dostum olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 dusuncelihayvan said: abi allah aşkına niye basıp gidemiyorsunuz şu ülkeden? Millete karşısınız, askerliğe karşı hükümete karşı millet aptal hükümet yanlış tsk yanlı eğitim sistemi yetersiz üniversiteler bok gibi öss yanlış yök olmamalı hiddinkle bu iş olmuyor emre çok çirkef aziz şikeci ne düzgün ulan? Gitmiyorsun ülkeden E, ne yapıyorsun değiştirmek için? Elini 5 aylık askerliğin altına bile koyamıyorsun. O da saçma zaten. %50 oy veren millet aptal kalan Atatürkçü'ler bedelli gelirse oyu akp'ye verebilecek kadar zeki. Nerdeyiz abi biz? Ne yapıyoruz? Her şeyimiz sorunluysa neden değiştirmek için çabalamıyoruz? Hele bir de bir baltaya sap olamayıp, şikayet edenler var ki ayrı bir hayranım. Daha sikimsonik üniversite sınavını kazanamamışsın ne bir dil edinmişsin ne bir yeteneğin var ama herşey yanlış. Tüm millet aptal. yazdığın herşey doğru ama sonuç yanlış. gidiş yoluna puan verdim ama biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 sonuç da doğru abi. yani en azından benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kanaat kullanmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 finalde bakıcaz durumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 escape said: beni bordo bereli ya da en kötü komando yaparlar fede... ondan bu sıkıntım. bu boy ve kalıpla şöför yapmazlar beni. Uzun boylu ve kalıplıysan komando değil amele olursun en fazla. Şöför de olursun ki o da bi nevi amele zaten. Komando için 1.80 altı ve atletik adamları ayırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar