ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 selam arkadaşlar MSİ marka bir laptop satın aldım geçen ay 4 ölü pixel sebebi ile ekran değişimi oldu fakat bugun açtığım bir anda 1 tane ölü pixel çıktı fakat üstüne bastırınca kayboldu. İleride sorun yaratır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 rengi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 E iyi işte. Kalp masajı yapmışsın, hayata dönmüş :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Dddbb said: rengi ne ? kırmızıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ölü piksel nasıl geri gelir, necromancer mısın? Başka birşey olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bilmiyorum artık bi yerde okumuştum üstüne bastırınca gitmiyorsa gg. Elektrik gitmişti pilsiz kullanıyordum. Sonra pili taktım açıldığında ölü pixel vardı üstüne bastırdım gitti. gelmesin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Notebook ve elektrik gitmesi? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 stuck pixeller bastırınca düzeliolar genelde. kalem gibi bi şeyle bastır biraz tabi peçetesiz yapmada. bende işe yaramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Dddbb said: stuck pixeller bastırınca düzeliolar genelde. kalem gibi bi şeyle bastır biraz tabi peçetesiz yapmada. bende işe yaramıştı. Haklısın sanırım ben parmak ile bastırdım gitti bakalım nolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 birakmissin geri gelmis, bundan sonra senindir, dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 arkadaş doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 en iyi pixel ölü pixeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mutluyuz ölü pixeller ile hepinize tavsiye ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Piksel can veriyor şu an. Gidip geliyor öbür tarafa. Yasin okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 piksele can veren allah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Helvasını yersiniz yakında 40 ı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar