Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frederike Geerdink

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Twitter'da takip eden var mıdır bilmiyorum.

Kendisi Hollandalı gazeteci bir hanım. Bir süredir Türkiye'de yaşıyor anladığım kadarıyla.

Nedense bir Hollandalı olarak kendisi bizim liberallerimizi solda sıfır bırakacak şekilde Kürt hakları savunucusu.

mesela geçen hafta Diyarbakırdaydı, orada bir PKKlının cenazesine katılmış.

link; http://www.journalistinturkey.com/blogs/history-and-tear-gas-in-diyarbakir_2572/

Kendimi bir an Vakit gazetesi gibi hedef gösteriyormuşum gibi hissettim de, sadece acaba ben mi çok dar görüşlüyüm kadının yaptığında bir gariplik yok mu diye merak ettim. Siz de bir bakıp fikirlerinizi söyler misiniz?

edit: SOyadı yanlış yazmışım, Geerdink olacak düzeltebilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok uzun süredir takip ediyorum Twitter'da falan, freelance gazetecilik yapıyor hanımefendi. Objektif olmaya çalışıyor gibi ama genelde BDP tayfasıyla beraber hep. Bi ara Apo'nun twitter adresini falan paylaşmıştı, ne bileyim böyle şeyler hep.

Sanırım öyle yapmayınca okunmuyor da olabilir. Twitter'daki @Hevallo da en büyük kankası bu arada, o da ingiltere'den bi kürt hakları hedehödösü.

Madem bu kadar cesaretlisin, alırsın bi GoPro 300 dolara, takarsın başına, öyle gidersin cenazeye. Nedense sadece yazıyla aktarmak gelmiş aklına, anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...