Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Twitter'da takip eden var mıdır bilmiyorum. Kendisi Hollandalı gazeteci bir hanım. Bir süredir Türkiye'de yaşıyor anladığım kadarıyla. Nedense bir Hollandalı olarak kendisi bizim liberallerimizi solda sıfır bırakacak şekilde Kürt hakları savunucusu. mesela geçen hafta Diyarbakırdaydı, orada bir PKKlının cenazesine katılmış. link; http://www.journalistinturkey.com/blogs/history-and-tear-gas-in-diyarbakir_2572/ Kendimi bir an Vakit gazetesi gibi hedef gösteriyormuşum gibi hissettim de, sadece acaba ben mi çok dar görüşlüyüm kadının yaptığında bir gariplik yok mu diye merak ettim. Siz de bir bakıp fikirlerinizi söyler misiniz? edit: SOyadı yanlış yazmışım, Geerdink olacak düzeltebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 O da bir gazeteci olarak ekmeğinin peşinde netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Hedef göstermiş gibi olmuşsun zaten Avrupa'da bakış açısı tamda gazeteci hanım ablamızın bakış açısı.Genelde turistlerin de ilk sorduğu sorular ve siyasete bakış açıları tamda Frederike Geerdin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 tribune oynamis, memlekette odul yagar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Olen askerlerin cenazesine de katiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yani, that's the journalism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bir insan kendi yaptıklarını savunmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ben çok uzun süredir takip ediyorum Twitter'da falan, freelance gazetecilik yapıyor hanımefendi. Objektif olmaya çalışıyor gibi ama genelde BDP tayfasıyla beraber hep. Bi ara Apo'nun twitter adresini falan paylaşmıştı, ne bileyim böyle şeyler hep. Sanırım öyle yapmayınca okunmuyor da olabilir. Twitter'daki @Hevallo da en büyük kankası bu arada, o da ingiltere'den bi kürt hakları hedehödösü. Madem bu kadar cesaretlisin, alırsın bi GoPro 300 dolara, takarsın başına, öyle gidersin cenazeye. Nedense sadece yazıyla aktarmak gelmiş aklına, anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 erol kösenin hollanda şubesi .... araştırılsa ne kaynaklar sağlıyordur terörislere hepsi cıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesleğinde başarısız bir insanmış ki bunları yapmaya mecbur kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oo ablamız Dersim'e de el atmış bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sabiha Gökçen'nin dersimi bombaladigi zaten bilinen bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar