Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abi cybermage ne kadar kötü bi oyundur sfhd duruyo hala cdsi ayrıca ubik cdm bozuk geçen oynamak istedim çalışmamıştı tomkat koyduğun tüm oyunları oynamışım resmen sdf cryo candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hastalıklı bi oyun daha. tone rebellion rts bi oyundu. enteresan uzaylı ırklarından birini seçip birbirini gezegen kabukları üzerinde yerleşerek yenmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 memo bide fragile allegiance koy ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 çelik çomak kuyu bi de bahçede simcity oyardık real time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 fragile allegiance oh evet bebeğim bide imperium galactica hastasıydım ben lan zamanında amma uzay 4x i çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bi soraki o gelicek tabiki lan. dunyadaki en guzel uzay rtssi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 peki zamanında oyunun adını fragile alliance sanıp arayınca bulamamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abi biraz önce alliance yazıp editledim sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ABİ 6 SAYFA OLMUŞ. ABİ THİEF. THİEF THE DARK PROJECT FALAN :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 oha. BEYLER BALDURS GATE DİYE Bİ OYUN BULDUM ÇOK GÖZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 cybermage'i çok görüyordum 95 yıllarında, ama hiç oynamadım. güzel bir oyuna benziyor ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 anacharox diyen olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 demek ki ya tamamen unutmuşuz ya da halen popüler diye düşünen olduğu için yazılmamış. seç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kaede said: yok daha bilmediğim, oynamadığım oyun çıkmadı burda. hepsi de ayrı bir güzeldi şu oyunların arkadaş. dreams dışında tabi. fak det şit Vauuuvvs havaya gel yazılan 50 oyunu da biliyor oynamıs falans filans =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 eh be abi neyse Fragile Allegiance çooook başarılı bi master of orion clone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sabonis said: Kaede said: yok daha bilmediğim, oynamadığım oyun çıkmadı burda. hepsi de ayrı bir güzeldi şu oyunların arkadaş. dreams dışında tabi. fak det şit Vauuuvvs havaya gel yazılan 50 oyunu da biliyor oynamıs falans filans =P ahua sen yenisin galiba bir ara oyun/anime tahmin yarışmalarına bakarsın burdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hll Kaede agzının payını iyi verdin elamanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yenisin dediğin üye senden eski lan. bari kayıt tarihine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 valla çok iyi yakaladın bone futarsızca laf sokmak için atmıştım o mesajı tarihe bakmak da aklıma gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 futarsiz ne lan ahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 faturasız demek istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 cidden lan ne yazmışım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar