LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Giants: Citizen Kabuto derim direk. http://www.youtube.com/watch?v=Rsr6B88ah-k&feature=related Oynadığım en iyi oyunlardandı, multisinide KİMSE oynamadı, tek başıma 200-300 pingli sunucularda inanılmaz eğlenerek oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 giants oyun tarihinin en komik oyunu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 su oyunu kime sorsam bilmiyor ya hastasiydim ben bunun, ruyasini falan goruyodum time commando zamanlarinda cikan bi oyun oynamis olan var mi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bi de bu var kamerayla cekmisler butun oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Fighting Force vardı ulan arkadaşla ne oynardık be. aynı bilgisayarda 2 kişi oynanabilen nadir oyunlardandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Fighting Force efsanedir yav az bilinen olur mu? Alana'ydı favori karakterim. Ama oyunu bi kere bitirdikten sonra bi daha başına oturamamıştım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 tomkat said: su oyunu kime sorsam bilmiyor ya hastasiydim ben bunun, ruyasini falan goruyodum time commando zamanlarinda cikan bi oyun oynamis olan var mi burda var tabi olmaz olurmu acaip kazık gelmişti ama bana. bazı bölümler hayvan gibi reflex istiyordu. oyunda verdiğin kararlara göre farklı ilerlemesi de süperdi bide logini gelecekten gelmiş gibiydi zamanında ES EY EL AY EYÇ VELKAM BEK TO SAYBERYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kaede said: tomkat said: su oyunu kime sorsam bilmiyor ya hastasiydim ben bunun, ruyasini falan goruyodum time commando zamanlarinda cikan bi oyun oynamis olan var mi burda var tabi olmaz olurmu acaip kazık gelmişti ama bana. bazı bölümler hayvan gibi reflex istiyordu. oyunda verdiğin kararlara göre farklı ilerlemesi de süperdi bide logini gelecekten gelmiş gibiydi zamanında ES EY EL AY EYÇ VELKAM BEK TO SAYBERYA lol ne refleksi ya mouse 1 basili tutuyodun civuvivuvuvu gelene gecene lazeri basiyodun. igrenc bi sesi vardi o lazerin farkli ilerleme secenegini hatirlamiyorum lineerdi baya bazi bulmacalar cok zordu o donem benim icin cunku ilkokul 4'e gidiyodum ve ingilizce az biliyodum 2 saat dr. corbin'in ofisinde takilmistim bi suru telsiz konusmasi geciyodu ama yarim yamalak ingilizceyle ne dediklerini anlamiyodum, 2 saat deneme yanilmayla cozmeye calisiyodum ama bitirmistim yardim almadan 3 ay surdu bitirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS mukemmel grafikler ya hem de ms-dos oyunu mu neydi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 shooter kısımları tamamen ezberdi ne alaka. benim dediğim dönen pervanenin arasından atlama gibi olan kısımlar ayrıca taa oyunun başında hatunun "kiss me" dediği yerde öpüp öpmemene bağlı olarak bile farklı ilerliyordun bir müddet. sonra yollar kesişiyordu bir sonraki seçime kadar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 haa sen 2 den bahsediyormuşsun. ben 1 den bahsediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahah cyberia yazılmış 2yi oynamadım sanırım 1 baya iyiydi bir yerde bilgisayarın şifresi einsteindı o kazınmış aklıma sdfs hardline da baya zor oyundu bu arada bitane de ben koyayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 resmin tamamini gostermiyo site cyberia 2 yaziyodu orda birincisini oynamadim daha iyi diyolardi 1 icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 adventure sevenlere gelsin bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 biri bilmiyorum ama ikincisinde bazi yerlerde aractan iniyodun ve stealth takiliyodun, bulmaca cozuyodun falan hatta ikinci cd hep 3rd person oynaniyodu ama yine karakter ustunde kontrolun yoktu, ileri basiyosun, scripted event giriyodu sola basiyosun dusmandan saklaniyosun falan ne iskenceydi o ya walkthrough diye bisey yok ingilizce rezalet internet yok yas kucuk nasil bitirdigime sasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahahahah bu ya sex sahnesi falan vardi bunda cok sasirmistik arkadasla oynarken LAN MEME MI LAN O yas 10-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahha hatırladım beasts&bumpkini. Hunter Hunted side scroller arcade, ama tek bilgisayardan multiplayer :) kknd de yeterince mainstream bence. "CRUSH KILL AND DESTROY" ilk bölümde haritanin sol alt kosesinde mi neydi bi bunker buluyodun icinden ayi gibi bi mech cikiyodu mekanik bi sesle diyodu ingiliz aksaniyle crush kill and destroy diye, hastasıydım. kknd kadar mainstream olan, total annihilation vardır. Lords of Magic. Heroes clone, ama güzeldi severdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 off mukemmeldi bu oyun ya ya da o yasta bana oyle geliyodu bi de bu vardi kimse sevmezdi ama ben hastasiydim turkceye falan cevirmislerdi bunu bunu bilen azdir heralde, ben pek gormedim oynayani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 lol butun ornek verdigim oyunlari cryo yapmis yuh yeni farkettim batmadi mi o firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yok daha bilmediğim, oynamadığım oyun çıkmadı burda. hepsi de ayrı bir güzeldi şu oyunların arkadaş. dreams dışında tabi. fak det şit ubik muhteşem bir oyundu ama. 3 cd hala durur biryerlerde. bitirememiştim zamanında. hala içimde uktedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahahaha harbi iyiymiş cryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 son post, baska da az bilinen oyun hatirlamiyorum benim oynadiklarim arasinda bunu da biliyosan helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bunun da pek az bilinenliği yok, en az 5 site falan gelmiş geçmiş en kötü oyun ve en patlayan PR campaign falan seçmişti daikatanayı ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 netten biraz resimlerine baktım da tanıdık geliyor ama oynadım desem yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar