kozalak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hepsiburada da norton 2011 internet security 47tl. alsam mı acaba ya. neyse bakalım mse kurdum biraz onu kullanim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 DH'de gözüme çarptı: http://forum.donanimhaber.com/m_54630112/tm.htm Yasal, eşantiyon deneme sürümleri 6ay - 1 sene. İsteyen deneyebilir sonra beğenirse satın alır. Bende lisanslı Norton 360 ve IS 2012 kullanıyorum şu an bilgisayarlarımda. Memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bu aralar testlerde Bitdefender önde çıkıyor hep. Norton DNS'de iyi çok. Linux'de sadece onu kullanıyorum, firewall ayarlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 aga b.k mu var 3PC lik satılıyor bunlar. tamam 3 pc için alacak olan varsa uygun bi fiyat ver. tek kullanıcıya da uygun fiyattan ver olmuyo mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bana iyi geliyor o. norton alıyorum; bir bana, bir kardeşime, bir de anneme gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi 2 kişi bulsam ben de alırım ortaklaşa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 avg nin nesi varki takılıyor öyle bilgisayarda varlıgını bilmem etmem virusde girmez sorunsuz stoper gibi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 beyler amazon.com da norton360 25 dolar.kosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Microsoftun bedava olanı gayet yeterli bence. bir sürü reviewda beğenilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla ben aldim.free urunlere guvenemiyorum cok.gerci girdigim siteler belli, warez falan kasmiyorum ama internet bankaciligi vs kulkaninca ne olur ne olmaz diyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hem mse, hem avg hem de emsisoft anti-malware var şu an eskiden sadece avg ve emsisoft anti-malware vardı diyorum ki sadece MSE kalsın, sizce nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hahah nortonun kendi sitesinde black friday indirimi ile norton360 40 dolara satiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Amazon'un listesinde güzel şeyler var. Kaspersky IS 2012 3 users 10$ :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 lan görsem onu alırdım sdf. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 said: Order Summary Items: $19.99 Shipping & Handling: $24.98 Total Before Tax: $44.97 Estimated Tax To Be Collected: $0.00 Order Total: $44.97 Dedim belki key falan gonderirler, alayim bari pure versiyonu. Ederinden fazla shipping ekledi abiler. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nod32, MSE aşırı dandik hiçbir şeyi göremiyor real time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 di said: said: Order Summary Items: $19.99 Shipping & Handling: $24.98 Total Before Tax: $44.97 Estimated Tax To Be Collected: $0.00 Order Total: $44.97 Dedim belki key falan gonderirler, alayim bari pure versiyonu. Ederinden fazla shipping ekledi abiler. lulz. abi dijital kopya alaydın. kutusunu hatıra olarak mı saklıycan? ben dijital aldım dl ettim kurdum biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kaspersky hepsiburada da 36TL, antivirüs tek kullanıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 internet security lazım. antivirüsler genelde uygun fiyatlı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 en ucuzu virğsler yahu. hepsi free. kur bilgisayarına. gitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kozalak said: di said: said: Order Summary Items: $19.99 Shipping & Handling: $24.98 Total Before Tax: $44.97 Estimated Tax To Be Collected: $0.00 Order Total: $44.97 Dedim belki key falan gonderirler, alayim bari pure versiyonu. Ederinden fazla shipping ekledi abiler. lulz. abi dijital kopya alaydın. kutusunu hatıra olarak mı saklıycan? ben dijital aldım dl ettim kurdum biraz önce. Gormedim lan onu. Bi daha bakayim. Pure surumu cok daha iyi diye duydum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla pure mure farketmez. hepsi aynı db den beslenicek sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yok valla goremedim ben digital copy falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pardon abi ya, nortonun download u varmış. kaspersky nin yok. ben nortonda görünce hepsinde vardır diye düşündüm. neden koymamışlarsa... boşver norton al. hatta alma at 15 kaat verim keyi sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 HEDIYE FALAN YOK HEMEN SATAYIM! Tut elinde key'i halledelim bir ara. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar