reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bole degisik sitelerden topladigim sitelerdeki rss leri kategorize edebilecegim bi site var mi? varsa nie benim haberim yok? google a organize rss vs turevlerini yazdigim zaman nie adam gibi sonuc gelmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 tam olarak ne demek istedin anlamadım açıkçası google reader işini görmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 google reader? http://www.google.com/reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Google Reader ve Yahoo Pipes tüm RSS sorunlarına çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 google reader i sevemedim nedense yahu, yahoo yu bi deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Sorum geldi... Bu rssler için TVlerde olduğu gibi ekran altında kayan yazı fln olan birşey var mı? Misal GW2 beta sırasında patideki başlıklara sürece güncelle çekip durdum onun yerine birşey yazıldıkça bir pop up ya da ne bileyim borsa bildirimi gibi altta kayan yazı eklentisi veya program tarzı birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 her gunumun minimum 1 saati greader da geciyo. eskiden desktopdan okurdum simdi mobilde. greader vs appler var, google reader i ayarlion, tum feedleri download ediyo imagelari ile birlikte okunmamislari, cepte okuyosun, two way syc yapiyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Google Reader'ı release calendar olarak kullanıyorum ben. Yahoo Pipes ile izlediğim diziler ve animeler, okuduğum mangalar ve çizgiromanlar, takip ettiğim yazarlar için filan bir sürü RSS yaptım; Google Reader'da duruyor hepsi. Yahoo Pipes süper bir şey zaten. O olmadan ne yaparım bilmiyorum. Hiçbir şeyi takip edemem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 operanın ienin falan rss readerları iş görmüyo mu yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 nese abi kendimce cozdum o sorunu simdilik, tesekkurler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 reyou cok tembelsin oturda yaz burda paylas ne var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi yazdim zaten o yuzden kendimce cozdum diyorum ya sdfsdfsdf paylasiyim paylasmasinada zaten herkesin kendi memnun oldugu bi rss reader var, ben memnun olmayinca kendime ozel bisi yaptim, proje bitmedi ama bu hali ile kullanicak olan varsa http://www.dubebe.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 GERGE said: Yahoo Pipes ile izlediğim diziler ve animeler, okuduğum mangalar ve çizgiromanlar, takip ettiğim yazarlar için filan bir sürü RSS yaptım; Google Reader'da duruyor hepsi. Yahoo Pipes süper bir şey zaten. O olmadan ne yaparım bilmiyorum. Hiçbir şeyi takip edemem sanırım. pipe larini paylassana , ben cok niyetlenip kurcalamaya usendim hep karisik geldigi icin. arayuz uzerine calisilmali hayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kharon a katiliyorum olm ben cozemedim o halti zamaninda kullanmayi deneyip yetememistim.. ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaşayım paylaşmasına da ben de o ileri şeylerini kullanmıyorum. %99 filter kullanıyorum. Söyle: http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=9ab53bb9a113e7e80e55dc5a994a744d Bu var ama epey ileri seviye. Yarısından çoğunu ben yapmadım ama: http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=f77d6fd0a48e7fdb0b94c09f0091600d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar