Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Margarita said: izlemiyorum bile, Acun'un hiç bir programını.Katılmayı bırak izleyeni de sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 "Tatar Ramazan" said: Bu tarz TV yarışmalarından çıkıpta yükselen bi Beren Saat var galibaEngin akyürek var şuan birlikte fatmagülde oynuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 toplumda böyle bir talep var demek ki ve acun da arz kısmını hallediyor işte kafayı takacak bişey yok insanların kafasına silah tutmuyorlar yarışmaya katılsınlar diye sonuçta roketin de dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 güle diken adama .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Margarita said: izlemiyorum bile, Acun'un hiç bir programını.Katılmayı bırak izleyeni de sevmem. ah bebek cok entelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ben izliyorum. Adam sözleşme koyuyor, beğenmeyen kabul etmez. Özgür irade var. Neden bik bikleniyor anlamıyorum. "Seni meşhur edicem, sonra da köle gibi dolaştırıcam, tasma takıcam" dese, ooo şarta bak mı dicez? Adamın yarışması, adamın kuralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://img147.imageshack.us/img147/9418/nve00007yq7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 :) Money money money! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 SeaGle said: Herif yalvarmiyor ki katilin diye, katilanlarin dangalakligi. Ben katiliyo muyum, 1 ay meshur olmak ugruna saklaban oluyor muyum milyonlara? az önce baktım beleş harçlık uygulaması yüklemişsin ama facebooktan? hacılit kaç parasın lan sen??? sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Şimdi şöyle bir konu var, şirketlerde tonla sözleşme imzalatır çalışanları korkutmak için aslen imzalama kardeşim diyebilirsin ama imzalamak zorundasındır. İşte bu nedenle ki mahkemede bu sözleşmeler geçerli kabul edilmez. İmzalamasam çalışmayacaktım gibi bir savın var şirkette sana çalış diye yalvarmıyor gibi bir mantığı yoktur yani. Şimdi türkiyedeki tüm şirketler kalkıp sözleşmeye ne zaman istesem xxx buraya asla kabul edemeyeceğiniz birşey koyun derse, sen açlıktan ölecek misin? Zorluyor mu adam seni gel bende çalış diye ??? Bu yarışma olduğu için dua etsinler iş hukukuna girmiyor :) Girse beş kuruş alamazlar sözleşmeden. Haaa yasalar yarın öbür gün değişirse merak etmeyin çalışacağınız şirketlerde Acundan aşağı kalmaz ki , benim şuanda buraya yazdığım bu yazının bile telifi şirketime ait para kazancak olursam bu yazı üstünden :D Neler imzalıyorsunuz hiç okudunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 i have read and agreed with the terms of use and privacy policy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Herkes beğenmiyorsan imzalama diyor da şu durum da var said: SÖZLEŞME BİTER, SÖMÜRÜ BİTMEZ Ayrıca sözleşmenin süresi bittikten sonra bile yarışmacı 9 ay boyunca müzikten kazanacağı gelirlerinin yüzde 20'sini şirketlere ödemek zorunda bırakılıyor. Sözleşmede yer alan başka bir madde de ise yarışmacının o sözleşmeyi hukuk danışmanı eşliğinde okuması gerektiğini belirterek, katılımcının “sözleşmeyi anlamadan imzaladım” diyerek mahkemeye başvurmasını engelliyor. Oysa yarışmanın ön elemelerine giden katılımcılar, yanlarında bir hukuk danışmanı olmadığı için, bir hukukçunun bile anlamakta zorlanabileceği maddeler içeren sözleşmeyi imzalayıp geçiyorlar. Herkes sonuçta şehir hayatının getirdiği gözü açıklık ve uyanıklığa da sahip değil "anlamadan imzalamayım düdüklerler beni sonra" demiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 say goodbye to your soul son http://www.youtube.com/watch?v=6CMLjS3pU9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 okuamdan sozlesme imzalayanlarin aglamaya hakki yok ruhunuzu sitiv in resurrection ritualina bile satiyor olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 diablo'ya küfür eden adamdan ne hayır bekliyorsunuz ki zaten ? zavallı diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar