Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

beyler şımarıklık ile profesyonellik karıştırılmış hırs karıştırılmış ruh karıştırılmış

bu konuda bi haginin çirkefliğini kabul ederim.ama o da diğer yönleriyle kapatıyordu

arifler bulentler okanlar ergunler mi şımarık lan yapmayın

şımarık dediğin daha çok genç yeni yetme topculara yakışan iş.arda misal.emre o zaman öyleydi.

şımarık dediğin batuhan gibi topcualrdır
Sosyal ağlarda paylaş

mevzu milli takımın başarıları değil değerli kardeşim.
mevzu galatasaraylı şımarık futbolcu ekolü.
tüm takımlarda o takımların taraftarlarının dahi uyuz olduğu oyuncular var,biliniyor bu.
ama işte galatasaray'da bu futbolcuların sayıları daha fazla. bunu söyleyince bundan rahatsız olmanın bir alemi yok. arifin,emre belözoğlunun, haginin, bülent korkmazın, hasan şaşın, vedatın, sabrinin ve işte yukarıdaki listedeki adamların şımarık adamlar oldukları gerçeğini "milli takım süperdi bu kadroyla" cümlesi değiştirebilecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

beyler şımarıklık ile profesyonellik karıştırılmış hırs karıştırılmış ruh karıştırılmış

bu konuda bi haginin çirkefliğini kabul ederim.ama o da diğer yönleriyle kapatıyordu

arifler bulentler okanlar ergunler mi şımarık lan yapmayın

şımarık dediğin daha çok genç yeni yetme topculara yakışan iş.arda misal.emre o zaman öyleydi.

şımarık dediğin batuhan gibi topcualrdır
Okan bariz şımarık. İnter'e gidince nasıl götü kalkmıştı hatırlamıyorsunuz heralde? Sonra paşa paşa dönüp geri geldiğinde inmişti havası biraz.

Bülent hırslı, şımarık demek ayıp kaçar. Ergüne zaten kimse diyemez. Arif de tam bir ortalama adam iken en iyiyim havalarında takılıyordu maçlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamların şımarıklığını falan biz yaratmıyo muyuz?

En basit örneği Arda işte türkiyenin en iyi topçusu messi vs arda diyerek kaldırdık.Bizim türk milleti şımarmaya çok meyilli..

Gs havasına suyuna bağlayarak ağzından tükmükler saçarak savurmayın.

Keşke yine eskisi gibi şımarık bi milli takımımız olsa da dünya 3.lüğüne gitsek.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Sadece son 15-20 seneye bakmak bile yeterli. İlk aklıma gelen oyuncuları yazayım.

Bülent, Arif, Emre, Sabri, Arda, Hakan Balta, Hasan Şaş, Ayhan Akman, Ümit Karan, Semih(bu da fenerde oynadı sonra), Vedat, Okan...yabancı topçulardan ilk aklıma gelenler: Hagi,Kosecki,Lincoln,Baros,Keita...

Şu kadroda bülent hırslı.

Sabriyi ben anlamadım esas adamın şımarıp yan gelip yattığı laubali davrandığı yok.Biraz saf ama antremanlardaki hareketleri ondan.

Hakan Balta yetersiz zaten.

Ayhan bizden değil.

Okan bizim takımdayken öyle değildi sonradan havalandı.

Semihi hatırlamıyorum hangi semih?

Keita bize gelmeden de çirkefti bizimkiler aldı uslanmayınca da gönderildi zaten.

Lincoln disiplinsizliğiyle meşhurdu.

Baros'a çirkef demek saçmalıktan öte değil.

Kalanlar bence de çirkef ve Arif falan çok iyi hile yapan adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Abi adamların şımarıklığını falan biz yaratmıyo muyuz?

En basit örneği Arda işte türkiyenin en iyi topçusu messi vs arda diyerek kaldırdık.Bizim türk milleti şımarmaya çok meyilli..

Gs havasına suyuna bağlayarak ağzından tükmükler saçarak savurmayın.

Keşke yine eskisi gibi şımarık bi milli takımımız olsa da dünya 3.lüğüne gitsek.

katıldığım şeyler de var ama tükmük falan(tükmük ne la)saçmıyorum,genelin kabul ettiği gerçekleri söylüyorum.Galatasaray'ın başarılı olması futbolcularının her pozisyonda hekeme itiraz etmesini, ceza sahasına girer girmez malum oyuncularının kendilerini yerlere atmalarını ve penaltı beklemelerini, küçük dünyaları ben yarattım pozlarında artist artist sahada dolanmalarını haklı kılmaz düşüncesindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...