Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 butthurt tavan yapmış. buyrun en çirkef, şımarık, uslanmaz, arsız, terbiyesiz, utanmaz 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Getirmedi diyen mi var? Rocco Siffredi de belki özel hayatında beyfendi bir adam başarıları ortada. Kişilik bozukluğu ile başarıyı ayırt edemeyecek kapasitede değilsin masq, yapma bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sizin ruh halinizi bozmuş aldığı başarılar ile o isimler resmen. topicte cetintas ve sen cok bariz kanitisin iste. hele cetindas alakasiz bir bicimde milli takimda gelip galatasaray rage'i acmis, holy de yardakcilik yapmis hemen hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 çetintaş haklı ama baros niye şımarık listesinde onu anlamadım bi fb li olarak baya baya beğeniyorum adamın futbolculuğunu ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Abi futbol biraz hile oyunudur.Bkz Barcelona.Dünyanın en iyi takımı ve hileyi de en iyi kullananlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 beyler şımarıklık ile profesyonellik karıştırılmış hırs karıştırılmış ruh karıştırılmış bu konuda bi haginin çirkefliğini kabul ederim.ama o da diğer yönleriyle kapatıyordu arifler bulentler okanlar ergunler mi şımarık lan yapmayın şımarık dediğin daha çok genç yeni yetme topculara yakışan iş.arda misal.emre o zaman öyleydi. şımarık dediğin batuhan gibi topcualrdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 mevzu milli takımın başarıları değil değerli kardeşim. mevzu galatasaraylı şımarık futbolcu ekolü. tüm takımlarda o takımların taraftarlarının dahi uyuz olduğu oyuncular var,biliniyor bu. ama işte galatasaray'da bu futbolcuların sayıları daha fazla. bunu söyleyince bundan rahatsız olmanın bir alemi yok. arifin,emre belözoğlunun, haginin, bülent korkmazın, hasan şaşın, vedatın, sabrinin ve işte yukarıdaki listedeki adamların şımarık adamlar oldukları gerçeğini "milli takım süperdi bu kadroyla" cümlesi değiştirebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Masquerade said: sizin ruh halinizi bozmuş aldığı başarılar ile o isimler resmen. topicte cetintas ve sen cok bariz kanitisin iste.Çok tatlısın :) Gözlerim döndü valla başarılardan, saldıracak yer arıyorum. Gece rüyalarıma giriyor o UEFA kupası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 holyi telaş sarmış.saraçoğluna gidiyoruz malum yakında armada korkusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Masquerade said: butthurt tavan yapmış. buyrun en çirkef, şımarık, uslanmaz, arsız, terbiyesiz, utanmaz 11. şu kadroda bülent, emre, ümit, arif, hagi, okan'ın iyi futbolcular olduğu gerçektir. ama bu futbolcuların pislik, şımarık oyuncular oldukları da gerçektir. sanırım nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 taptığınız hz. aziz yıldırım yıllardır ağzından düşüremediğine göre giriyormuş rüyalarınıza. hadin iyi günler. topici alakasiz yerlere cekip kuyruk acilarini bosaltan insanlarla ugrasamicam. hele cetindas. abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 butthurt lafını en son biz kullanıyorduk ne ara cimbomlulara geçti sıra ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Red said: beyler şımarıklık ile profesyonellik karıştırılmış hırs karıştırılmış ruh karıştırılmış bu konuda bi haginin çirkefliğini kabul ederim.ama o da diğer yönleriyle kapatıyordu arifler bulentler okanlar ergunler mi şımarık lan yapmayın şımarık dediğin daha çok genç yeni yetme topculara yakışan iş.arda misal.emre o zaman öyleydi. şımarık dediğin batuhan gibi topcualrdırOkan bariz şımarık. İnter'e gidince nasıl götü kalkmıştı hatırlamıyorsunuz heralde? Sonra paşa paşa dönüp geri geldiğinde inmişti havası biraz. Bülent hırslı, şımarık demek ayıp kaçar. Ergüne zaten kimse diyemez. Arif de tam bir ortalama adam iken en iyiyim havalarında takılıyordu maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Catzee said: çetintaş haklı ama baros niye şımarık listesinde onu anlamadım bi fb li olarak baya baya beğeniyorum adamın futbolculuğunu ben :S futbolculuğu iyi de galatasaray'a gelince havasından-suyundan etkilendi diye düşünüyorum. benim düşüncem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 emek hırsızı keita yazılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Masquerade said: taptığınız hz. aziz yıldırım yıllardır ağzından düşüremediğine göre giriyormuş rüyalarınıza. hadin iyi günler. abi tarza bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Çetintaş da haklı, şu görüntüyü ne yapsa hazmedemiyor adam, acısı çıkmıyor belli ki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Red said: emek hırsızı keita yazılmamış ben yazdım keita'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Abi adamların şımarıklığını falan biz yaratmıyo muyuz? En basit örneği Arda işte türkiyenin en iyi topçusu messi vs arda diyerek kaldırdık.Bizim türk milleti şımarmaya çok meyilli.. Gs havasına suyuna bağlayarak ağzından tükmükler saçarak savurmayın. Keşke yine eskisi gibi şımarık bi milli takımımız olsa da dünya 3.lüğüne gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Masquerade said: taptığınız hz. aziz yıldırım yıllardır ağzından düşüremediğine göre giriyormuş rüyalarınıza. hadin iyi günler. topici alakasiz yerlere cekip kuyruk acilarini bosaltan insanlarla ugrasamicam. hele cetindas. abov. güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi ali şenin hediyesi olan uefa kupası resimleri koymayın lütfen biz almadık onu heidye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Arsenal ve Monaco'ya bastınız paraları tabi, kulüp fakir kaldı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cetintas said: Sadece son 15-20 seneye bakmak bile yeterli. İlk aklıma gelen oyuncuları yazayım. Bülent, Arif, Emre, Sabri, Arda, Hakan Balta, Hasan Şaş, Ayhan Akman, Ümit Karan, Semih(bu da fenerde oynadı sonra), Vedat, Okan...yabancı topçulardan ilk aklıma gelenler: Hagi,Kosecki,Lincoln,Baros,Keita... Şu kadroda bülent hırslı. Sabriyi ben anlamadım esas adamın şımarıp yan gelip yattığı laubali davrandığı yok.Biraz saf ama antremanlardaki hareketleri ondan. Hakan Balta yetersiz zaten. Ayhan bizden değil. Okan bizim takımdayken öyle değildi sonradan havalandı. Semihi hatırlamıyorum hangi semih? Keita bize gelmeden de çirkefti bizimkiler aldı uslanmayınca da gönderildi zaten. Lincoln disiplinsizliğiyle meşhurdu. Baros'a çirkef demek saçmalıktan öte değil. Kalanlar bence de çirkef ve Arif falan çok iyi hile yapan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Dartanian said: Abi adamların şımarıklığını falan biz yaratmıyo muyuz? En basit örneği Arda işte türkiyenin en iyi topçusu messi vs arda diyerek kaldırdık.Bizim türk milleti şımarmaya çok meyilli.. Gs havasına suyuna bağlayarak ağzından tükmükler saçarak savurmayın. Keşke yine eskisi gibi şımarık bi milli takımımız olsa da dünya 3.lüğüne gitsek. katıldığım şeyler de var ama tükmük falan(tükmük ne la)saçmıyorum,genelin kabul ettiği gerçekleri söylüyorum.Galatasaray'ın başarılı olması futbolcularının her pozisyonda hekeme itiraz etmesini, ceza sahasına girer girmez malum oyuncularının kendilerini yerlere atmalarını ve penaltı beklemelerini, küçük dünyaları ben yarattım pozlarında artist artist sahada dolanmalarını haklı kılmaz düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 beyler dirim timinde selcuk şahin olanlarla tartışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar