Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Star Tv Ercan Taner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 4 - 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 1-2 yeniliriz. şansımız yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 cl maçlarına da geçse ya şu spikerler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Maç 21:05'te başlıyo bu arada, burdan görüp ilk 10 dakikayı kaçırmasın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 uzun süre sonra ilk defa heyecanlandırıyor beni bu milli maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Öperler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yU_omB8bEWQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 rövans var mi berabere kalirsak uzatma mi olacak mi. bilgi verin azcik aksam maci seyretmeye gidicem ortamda bilgimle döveyim milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Rövanş var, 15 Kasım'da olması lazım. Büyük ihtimalle kırmızılar biz oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yumurta kapının ağzına gelince başarıyoruz genelde ama Hırvatlar çok zor lokma. Kale ve Orta sahanın göbeği yani Emre-Selçuk-Topal-Hamit grubu dışındaki yerler sıkıntılı durumda. Forvette Burak formda olsa bile yalnız kalıyor, forvet diye çağırılan Kazım-Umut-Halil'i toplasan yarım futbolcu etmezler. Stoperler zaten ezelden sorunlu, beklerde ise GG sakatlıktan yeni geldi ve Balta ise malum. Hücumda asıl belirleyici rolü hangileri ilk11 çıkarsa Arda-Caner ve Töre oynacaklar, bakalım neler olacak baya çekiniyorum Hırvatlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Skor bilmiyorum ama yenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 beraber biter gibi geliyor bana.hırvatlar aynı bizim gibi oynadıkları futboldan memnun değiller kötü oynuyoruz diyorlar ama izlemediğim için bilemiyorum hiç çalışmadım diyip 90 alan kızlar gibi trip yapıyor olabilirler belki. 0 biter veya 0-1 yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 0-0 rezil mac olur. deplasmanda 1-0 ya da 2-1 kaybederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Berabere biteceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gol olmaz. Olursa da son dakikada yapmayın çocuklar tarzı birşey olur. Gider orda da 2-0 falan yeniliriz. Hiddink arkasına bakmadan kaçar. Emre milli takımı bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bizi yerler gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aksam simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Alırız 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bizi kucağa alırlar 0-2 yeniliriz.Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 muhtemelen golsüz beraberlik,en çok 1 gol.kesin alt biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 rte yi bile türk milli takımından daha çok seviyorum lan SALDIR MODRIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Modric için de ne kadar yüksek fiyatlar biçildi. Bu adam bu kadar fazlasını hakediyor mu cidden bilmiyorum. Bizim takım da kötü değil ama birlikte bir takım olmayı henüz tam başaramadılar. Başarırlarsa turnuvada çeyrek final oynarız. Sonrası GUTS'a bağlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ren said: rte yi bile türk milli takımından daha çok seviyorum lan SALDIR MODRIC of ne kadar kuul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar